Terninger avslører toppteknologi arbeidsgivere, jobber og ferdigheter for 2020

5 mest etterspurte tekniske jobber og ferdigheter Den stadig skiftende teknologibransjen søker alltid topp talent, men disse jobbene er i størst behov for ansatte, ifølge Hired.

Å lage en karriere innen teknologi kan være utfordrende. Avhengig av hvilken nisje du er, er det kun to stykker av oppgaven å vite hvilke ferdigheter du kan studere og forfølge og hvilke jobber som er oppnåelige og lukrative. Å velge riktig arbeidsgiver er det tredje stykket som kan avgjøre hvor langt du kan gå og lykkes i jobben din. Dice Tech Job Report for første kvartal 2020 ble utgitt på torsdag, og lyser hvilke selskaper, jobber og ferdigheter som leder en vei for teknikere.

Arbeidet med data fra jobbanalyseselskapet Burning Glass Technologies, analyserte Dice mer enn 6 millioner tekniske stillingsannonser i USA fra 2018 og 2019. Totalt sett var vitne til veksten av tech-huber i hele USA, den fortsatte fremveksten av dataorienterte jobber og ferdighetssett, og høyere konkurranse blant bedrifter som leter etter teknologisk talent, sa Dice. I løpet av 2020 forventes det at selskaper legger enda større vekt på å ansette teknikere.

Spesiell rapport: IT-jobber i 2020: En leders guide (gratis PDF)

Topp teknologiselskaper

Amazon scoret førsteplassen som den beste tech-arbeidsgiveren i USA, ifølge Dice. Selskapet har vært på en ansettelsesrute for sin beliggenhet i New York City, men ønsker også å ansette teknikere innen andre områder. Selv om de fleste av de åpne stillingene er i hjemmebasen i Seattle, øker Amazon sin ansettelse på tvers av tech-knutepunkt i Herndon, VA; San Fransisco; og Bellevue, WA.

Butikkgiganten er ute etter å fylle en rekke roller på forskjellige steder. I Herndon fokuserer selskapet på data og cybersikkerhet. I New York City er det behov for programvareutviklere. I San Francisco er det dataorienterte roller sammen med programvareutvikling og UX-stillinger. Over hele USA er mer enn 20% av Amazons stillingsannonser for programvareutviklere. Og det har vært en økning på 70% i ansettelser for UX-designere siden 2018.

Terning

Nummer 2 på Dices liste var General Dynamics, som søker å ansette teknikere til en høy pris. Informasjonssystemer og systemteknikk var selskapets mest etterspurte ferdigheter i 2019, men det var også en økning i etterspørselen etter fagfolk i SQL og Java.

På tredjeplass var Verizon Communications. Selskapets beliggenhet i Irving, Texas, utgjør rundt 11% av jobben. Men det er også å ansette steder som Ashburn, VA; Tampa, FL; og Alpharetta, GA. Fra 2018 til 2019 doblet Verizon mer enn doble stillinger for nettverksingeniør og programvareutvikler.

Avrundingen av de ti beste selskapene var Infosys, SAIC, Raytheon, Lockheed Martin, Oracle, Leidos og CACI.

Hvordan bygge en vellykket utviklerkarriere (gratis PDF) (TechRepublic)

Topp tekniske jobber

Programvareutvikler var det topptekniske yrket, ifølge Dice. Bedrifter over hele USA ansetter programvareutviklere i høyt tempo da denne rollen utgjorde rundt 12% av alle tekniske stillinger i løpet av det siste året.

IBM, Amazon og Accenture var de beste arbeidsgiverne for programvareutviklingsstillinger. For programvareutviklere er de vanligste ferdighetene Java, SQL, JavaScript, Python og C ++. Selve yrket er anslått å vokse mer enn 30% i løpet av de neste 10 årene, la Dice til.

Nummer 2 på listen over topptekniske roller var nettverksingeniør, fulgt av systemingeniør, senior programvareutvikler, programvare QA ingeniør / tester, applikasjonsutvikler, IT prosjektleder, datamaskinstøttespesialist, systemadministrator og cybersecurity ingeniør.

Terning

Terninger så også på de raskt voksende teknisk karrierer, og ga dataingeniør nikket da stillingsannonser for denne rollen viste den høyeste veksten det siste året. Dataingeniører bygger og vedlikeholder typisk databaser som kundeinformasjonsdatabaser. De kan også overvåke flyten og statusen til data, noe som krever at de tagger og renser store datasett.

Amazon, Accenture og Capital One ansetter alle dataingeniører i høyt antall. Denne stillingen krever ferdigheter som Python, SQL og AWS, så vel som store dataverktøy og plattformer som Apache Hadoop, Scala og Apache Hive.

Andre raskt voksende tekniske jobber inkluderer back-end-utvikler, senior data scientist, CRM-utvikler, brukergrensesnitt (UI) Developer, Python-utvikler og Android-utvikler.

Topp tekniske ferdigheter

Arbeidsgivere lager flere innlegg for datarelaterte jobber, inkludert roller for å bygge og vedlikeholde databaser. Siden skyteknologien har tatt fart, har lagringskostnadene sunket, og smartere analyseplattformer har oppstått, det har vært et økende behov for datalagring og analyseferdigheter.

SQL oppnådde topplasseringen blant alle de etterspurte teknologiske ferdighetene, fulgt av Java, JavaScript, prosjektstyring, Python, Linux, Oracle, Microsoft C #, Scrum og kvalitetssikring og kontroll.

Terning

Terninger ble også dypere for å presentere de raskest voksende teknologiske ferdighetene. Kubernetes traff toppen av listen med en bred margin, fulgt av Docker-programvare, Microsoft Azure og DevOps.

Både Kubernetes og Docker er tegn på den økende trenden med containerisering. Beholdere er isolerte brukerrom-forekomster som lar folk teste og distribuere applikasjoner uten å påvirke et helt system. Google-designet Kubernetes er nå en åpen kildekode-plattform som automatiserer styring og distribusjon av containere, mens Docker er et populært verktøy for å administrere containere.

Jobbåpninger for personer med Kubernetes-ferdigheter har hoppet med 82% det siste året med en anslått vekstrate på mer enn 67% de neste ti årene. Stillinger som involverer arbeid med Kubernetes inkluderer valideringsingeniør, dataingeniør og programvareutvikler. Noen selskaper som leter etter personer med denne ferdigheten, er IBM, Capital One og Booz Allen Hamilton.

Åpninger for dyktige med Docker har økt med 42% det siste året med en anslått 10-års vekst på 41%. Som med Kubernetes, inkluderer stillinger som leter etter Docker som en ferdighet valideringsingeniør, dataingeniør og programvareutvikler, et tegn på at selskaper forventer at teknikere vil være dyktige på begge områdene.

"2019 brakt fram en rekke fascinerende utviklinger i teknologibransjen som helhet, men også for bredere bransjer som er avhengige av teknologi for å gjøre arbeidet sitt, " sier Art Zeile, administrerende direktør i DHI Group, morselskapet til Dice.

"Det er klart at mindre amerikanske teknologiknutepunkter omfavner datarike roller og kompetansesett, som er nøkkelen til å vokse all teknisk eller ikke-teknisk virksomhet. Når etterspørselen etter teknologer øker over hele USA, vil tiden som kreves for å fylle spesialiserte roller øke, som krever at virksomheter fortsetter å finne måter å skille seg ut. En forståelse av hvor teknologi vokser og hva teknologer søker er begge avgjørende for en vellykket rekrutteringsinnsats i 2020. "

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com