Terning: 6 nye tech-knutepunkter med størst lønnsvekst

De høyeste og laveste lønningene for IT-stillinger rangert av amerikansk statsgeografi spiller en viktig rolle i IT-lønningene. Her betaler statene de store pengene og de som skal unngås.

The Dice 2020 Tech Salary Report viser at den gjennomsnittlige årlige tech-lønnen vokste til 94 000 dollar i 2019, en økning på bare 1, 3% fra 2018. Tekniske knutepunkter som Silicon Valley, som inkluderer San Francisco, så imidlertid at lønningene økte 4, 7% til $ 123, 826. I New York City gikk den gjennomsnittlige tech-lønnen opp 1, 7% til $ 102.359.

Nye teknologiske knutepunkter fikk et større sprang, med lokal etterspørsel etter teknologer innen spesialiserte felt som fikk de største lønningene. "Den virkelige historien er imidlertid i nye teknologiske knutepunkter, der store og små arbeidsgivere ansetter teknologer for å jobbe med alle aspekter av virksomheten, fra sysadmins som holder infrastruktur i gang til iOS / Android-utviklere som bygger mobile apper. slå, oversettes til høyere lønn, ifølge Dice-rapporten.

Tips for å bygge og fremme din lederkarriere (gratis PDF) (TechRepublic)

Merknadsbyene for 2019:

Columbus, Ohio

Det er en økende etterspørsel i både privat og offentlig sektor og en gjennomsnittlig lønn på $ 92 017, med en lønnsvekst på 14, 2% i 2019 sammenlignet med 2018.

I følge rapporten vokser "Columbus ut til et fullverdig Midt-Nord-teknisk knutepunkt ... Den 38% veksten i året rundt tekniske stillinger (ifølge Dice's partner Burning Glass Technologies) antyder at virksomheter i byen, inkludert IBM og JPMorgan Chase (Sentral-Oohos fjerde største arbeidsgiver) ønsker å øke teknologirangene. "

Viktige arbeidsgivere: Accenture, JPMorgan Chase, Huntington National Bank, CareWorks, IBM

St. Louis, Missouri

Det er storbedrifter som ansetter høyt volum og en gjennomsnittlig lønn på $ 97, 892, med en lønnsvekst på 13, 6% i 2019 sammenlignet med 2018.

Stillinger i stillinger falt med 6% i fjor, men det var fortsatt en betydelig lønnsøkning i fjor i St. Louis, da storbedrift ønsket å ansette til høye volumer. I tillegg kunngjorde det føderale National Geospatial Intelligence Agency (NGA) at de planlegger å bygge et nytt campus i Nord-St. Louis hvor omtrent 3100 arbeidsgivere vil jobbe, ifølge rapporten.

Viktige arbeidsgivere: Boeing, IBM, Wells Fargo, Edward Jones, Enterprise Rent-A-Car

Atlanta

Det er en kraftig tilstedeværelse i tech-samfunnet og en gjennomsnittslønn på 94 084 dollar, med 9, 5% lønnsvekst i 2019 sammenlignet med 2018. I løpet av de siste årene har Atlanta posisjonert seg som et av landets fremste tech-knutepunkter. I 2019 hadde Atlanta også den fjerde mest tekniske stillingsannonsen til en hvilken som helst amerikansk by. Dette betyr at lønningene vokser og etterspørselen etter teknologiprofes også. Byen inkuberer tech og har et blomstrende oppstartssamfunn, ifølge rapporten. Det er også hjem til Georgia Tech.

Viktige arbeidsgivere: Home Depot, IBM, Cox Communications, Capgemini, Georgia Tech

Denver

Det er selskaper som flytter til eller utvider i Denver og en gjennomsnittlig lønn på $ 102.557, med 6, 5% lønnsvekst i 2019 sammenlignet med 2018.

I løpet av det siste tiåret har Denver stadig mer posisjonert seg som et voksende teknisk knutepunkt. Dataene viser at Denver hadde den syvende høyeste lønnen til en hvilken som helst by i 2019. "Noen av de primære virksomhetene som var ansvarlige for Denver's vekst inkluderer Amazon og KPMG. En del av Denver vekst kan også knyttes til tilgjengelig plass: Mens større tech-knutepunkter som f.eks. San Francisco og New York er stadig mer begrenset av deres beliggenhet, Denver har rikelig med rom for selskaper og folk til å spre seg, "ifølge rapporten.

Viktige arbeidsgivere: Amazon, Comcast, Bank of America, KPMG, Transamerica,

Dallas-Fort Worth

Denne byen Texas hadde mer lønnsvekst enn Austin i 2019, med en gjennomsnittlig lønn på $ 95, 002 og en lønnsvekst på 5, 8% i 2019 sammenlignet med 2018.

Mens Austin typisk er tenkt som det fremtredende teknologiknutepunktet i Texas, viste Dallas-Fort Worth mer betydelig lønnsvekst. Samme år steg Dallas 'tekniske stillingsannonser med 5%. "Lokale arbeidsgivere er på jakt etter teknologer med en rekke ferdigheter. For eksempel har IBM vært på jakt etter programvareutvikling, nettverksingeniør og prosjektledelsesroller, mens Deloitte er i markedet for å fylle cybersikkerhet og løsninger som arkitektstillinger, " i følge rapporten.

Viktige arbeidsgivere: Salesforce, Lockheed Martin, Southwest Airlines, American Airlines, Goldman Sachs

San Diego

Denne byen hadde mest vekst i stillinger i California, med en gjennomsnittlig lønn på $ 109 428, og 5, 4% lønnsvekst i 2019 sammenlignet med 2018.

Mens San Diego har en lavere gjennomsnittslønn ($ 109.428) sammenlignet med Silicon Valley ($ 123.826), viste den mer betydelig vekst fra år til år. Veksten på 37% i lokale stillinger overskred den i andre byer i California. "Veksten i San Diego stammer i det minste delvis fra virksomheter som ansetter med høye volumer, inkludert Northrop Grumman, Qualcomm og Booz Allen Hamilton; på teknologisiden av ligningen, de lavere levekostnadene (i forhold til San Francisco og Silicon Valley ), samt en høy livskvalitet, gjør byen spesielt attraktiv, "ifølge rapporten.

Viktige arbeidsgivere: Intuit, Qualcomm, Booz Allen Hamilton, Northrop Grumman, General Atomics

Rapportmetodikk
Dice Salary Survey ble administrert på nettet av Dice.com, med 12 837 sysselsatte amerikanske teknologiere som svarte mellom 14. oktober 2019 og 17. desember 2019.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • DevOps: Et jukseark (TechRepublic)
  • Microsoft HoloLens 2: En innsidehåndbok (TechRepublic nedlasting)
  • Hvordan smart tech transformerer transportbransjen (TechRepublic Premium)
  • Teknologi som forandret oss: 1970-tallet, fra Pong til Apollo (ZDNet)
  • Disse smarte pluggene er hemmeligheten bak et sømløst smarthus (CNET)
  • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
  • Tom Merritts Topp 5-serie (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com