Delta ønsker å personalisere reiser med "parallel reality" flyplassopplevelse

CES 2020: Produktene tar sikte på å gjøre livet bedre for fjernarbeidere. Alogic avduket et 3-i-1-produkt som inkluderer USB-C-dokk, strømbank og trådløs lader.

Delta tar på seg stresset med flyreiser ved å skape en "engasjerende, personlig, parallell virkelighetsopplevelse" som starter ved innsjekking og fortsetter helt til boarding gate og gjennom bagasjeanmålet.
Under en keynote på CES 2020 beskrev Delta-administrerende direktør Ed Bastian hvordan Delta-appen vil gjøre mer enn bare flyinnsjekking.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

For å lette "Kommer jeg til porten i tide?" angst, vil appen følge med på trafikken på en passasjers rute til flyplassen.

Delta-meteorologer vil håndtere forventningene rundt turbulens ved å dele forventet værmelding for en flytur. Delta ønsker å slette bryet med bagasjeinnsatsen ved å levere bagasje til en kundes endelige destinasjon.

Bastain sa at selskapet har gjort teknologi fra en sårbarhet til en digital fordel for å forbedre posesporing og gjøre ombordstigningsprosessen raskere med biometrisk identifikasjon.

Han nevnte å jobbe med startups inkludert CarePod, som administrerer kjæledyr som reiser med fly, og Vital Vio, som bruker antimikrobielle lys for å rengjøre flyhytter.

Bastian sa at selskapet gjør plastavfall fra matservering til tepper distribuert under flyging. Han kanaliserte Oprah øyeblikk ved å be publikum om å lete under setene etter et av disse teppene. Alle fikk et teppe - "for disse kalde konferanserommene" - og to personer fikk en gratis billett til ethvert reisemål på Delta One.

Å skape en "parallell virkelighet" på flyplasser

Delta jobber med Misapplied Sciences for å lage teknologien "parallel reality" som vil skape den personlige flyplassopplevelsen.

"Tenk deg en avgangsliste som bare viste flyturen din på språket ditt, " sa Albert Ng, selskapets administrerende direktør.

Hans firma bygger digitale skilt som lar hundre eller flere seere samtidig dele et digitalt skilt, skjerm eller lys og hver for seg se noe annerledes.

Ng samarbeider med Nicole Jones, innovasjonsdirektøren ved The Hanger, Deltas innovasjonssenter. Jones kunngjorde at den første "parallel reality" flyplassopplevelsen vil være på Detroit flyplass senere i år.

Bastian kunngjorde også et samarbeid med Lyft som lar passasjerer bestille en tur til flyplassen med Lyft via Delta-appen.

I tillegg til sykkelturer, har Lyft et nettverk av sykler til leie og en bilutleie i San Francisco og Los Angeles. I Las Vegas kan deltakere i CES også prøve Lyftes selvkjøringstjeneste som allerede har gitt 75, 00 turer langs stripen.

Sporing av hjerterytme for å redusere stress

Sandy Gordon er Delta's senior vice president for innenlands flyplassoperasjoner på 222 flyplasser i USA. Hun ble med Bastian på scenen for å beskrive et eksperiment for å måle stress blant passasjerer og Delta-ansatte. Kunder og arbeidere hadde Fitbits for å spore hvilke punkter i en reisedag eller arbeidsdag som var de mest belastende.

"Vi fant ut at stress oppstår før du selv kommer til flyplassen, og da er det stresset ved å bare være hjemmefra, " sa hun.

Gordon sa at forskningen som sporet hjerterytmen, validerte noe som flyvertinner alltid har trodd, at et varmt og engasjerende samspill med et medlem av flyselskapet kan redusere stress.

"Vi ønsker å kombinere teknisk og menneskelig berøring for å redusere stresset med å fly og øke glede av opplevelsen, " sa hun.

Gordon sa at forskningen var grunnleggende for innovasjoner Delta har på plass på bakken og i luften for å forbedre kundeservicen og redusere belastningen for ansatte også.

Hun sa at bakkeagenter og flyvertinner vil ha håndholdte enheter for å ta seg av spesielle forespørsler fra passasjerer, spesielt Delta Medallion-medlemmer.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com