Delta, Anthem og Los Alamos Lab blir med i IBM Quantum Computing Network

CES 2020: Trendene og teknologiske forretningsfordeler bør bry seg om Enterprise-teknologier som AI, dataanalyse og 5G, som ligger til grunn for de nyeste IoT-dingsene, smarte enhetene og autonome kjøretøyene og vil være på full visning på CES 2020.

Delta Airlines, Anthem, Georgia Tech, Los Alamos National Lab og andre nye nettverksmedlemmer vil bli med i det største kommersielle kvanteberegningsprogrammet som er tilgjengelig, som inkluderer Fortune 500-selskaper, startups, universiteter og forskningslaboratorier.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

IBM kunngjorde nyheten på CES 2020. IBM Q Network har nå nesten 100 organisasjoner som jobber med IBM for å fremme teknologien og utforske praktiske applikasjoner.

Noen av startups som blir med i nettverket inkluderer AIQTech, Beit, Quantum Machines, TradeTeq og Zurich Instruments. Disse organisasjonene blir med mer enn 200 000 nåværende brukere, som har kjørt hundrevis av milliarder henrettelser på IBMs kvantesystemer og simulatorer gjennom IBM Q Cloud.

Disse organisasjonene har også tilgang til IBMs open source Qiskit-programvare og utviklerverktøy, samt skybasert tilgang til IBM Quantum Computation Center.

Rahul Samant, Deltas CIO, sa kvanteberegningsprosjektet er et annet eksempel på hvordan flyselskapet bruker avansert teknologi for å løse forretningsproblemer.

"Vi har gjort dette sist med biometri i våre internasjonale terminaler, og vi er glade for å utforske hvordan kvanteberegning kan brukes for å håndtere utfordringer gjennom reisedagen, " sa han.

Kvanteberegning: Et jukseark (TechRepublic)

Delta vil ha tilgang til IBM Q-nettverkets største flåte av universelle maskinvare-kvantedatamaskiner for kommersiell bruk og grunnleggende undersøkelser ved IBM Q Hub ved NC State University.

Daniel Stancil, PhD, administrerende direktør for IBM Q Hub ved NC State, sa at studenter og forskere er glade for å jobbe sammen med IBM og Delta for å identifisere muligheter for utvikling og implementering.

IBM-systemer nådde nylig Quantum Volume 32 - en ny ytelse milepæl. I følge selskapet representerer denne beregningen hvor kraftig en kvantedatamaskin er, inkludert antall qubits, tilkoblingsmuligheter og sammenhengstid, samt regnskap for gate- og målefeil, enhetens tverrprat og kompilatoreffektivitet for kretsprogramvare. Jo høyere kvantevolum, jo ​​mer virkelige, komplekse problemer kan kvantemaskiner potensielt løse.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com