Deloitte: Den alternative arbeidsstokken beveger seg inn i mainstream

De 20 hotteste frilansferdighetene som vil hjelpe deg med å spille en spille Big data-tolkning er fortsatt et stort fokus for arbeidsgivere som leter etter kandidater, ifølge en Upwork-rapport.

Den alternative arbeidsstokken har kommet. Det vil være anslått 42 millioner selvstendig næringsdrivende i USA innen 2020, ifølge forskning fra Deloitte. Takket være mangel på teknikere blir bruk av kontraktsarbeidere mer attraktiv fordi det gjør det mulig for bedrifter å effektivisere entallprosjekter etter behov.

Nå er det ganske vanlig å finne teknologiske frilansere og entreprenører som jobber sammen med ansatte i nesten alle avdelinger fra markedsføring til finans, sier det teknologiske rekrutteringsfirmaet Dice.

Deloittes studie av Global Human Capital Trends fra 2019 fant at 33% av respondentene rapporterte mye om alternative ordninger for IT, 25% for operasjoner, 15% for markedsføring og 15% for forskning og utvikling.

Firmaet definerer den alternative arbeidsstyrken som en som inkluderer entreprenører, frilans og uavhengige arbeidere, spillejobber og folkemengder.

Bølgen av alternative arbeidere strekker seg også til deltid: Deloittes siste tusenårsstudie fant at 64% av heltidsarbeidere ønsker å gjøre "sidevinkler" for å tjene ekstra penger.

Selv om en alternativ arbeidskraft er en god løsning for bedrifter som trenger hjelp til å oppfylle teknologiske behov, har mange organisasjoner ennå ikke utnyttet muligheten fullt ut.

Deloitte-data fant at 54% av organisasjonene hadde få eller ingen prosesser for å ansette og styre en alternativ arbeidsstyrke.


Imidlertid kan dette tallet snart endre seg. Den samme Deloitte-studien fant at 51% av respondentene indikerte at de hadde til hensikt å utvikle en alternativ arbeidsstyrkeplan i fremtiden, noe som betyr at dette segmentet snart kan være langt mer konkurransedyktig.

Tips for å finne og bygge en effektiv vikar

Den alternative arbeidsstokken gir en mulighet til midlertidig å ansette bestemte stillinger som ellers ville være vanskelig å fylle med en heltidsansatt. For å lykkes med å bygge et team som inkluderer eksterne og alternative arbeidere, anbefaler Dice følgende:

  • Arbeid med et byrå som har en overvåket vaktliste av frilansere, vikarer og entreprenører i vertikal retning. Vanligvis er disse selskapene i stand til å finne flere kvalifiserte kandidater innen samme dag, noen ganger til og med tilgjengelige kandidater som kan starte dagen etter. Dette kan være uvurderlig for høye vekstbedrifter som jobber med tunge løftprosjekter som er viktige strategisk, men taktisk vanskelige å administrere med utelukkende eksisterende ansatte.
  • Lag fokuserte rekrutteringskampanjer rettet mot en alternativ arbeidsstyrke. Hone spesielt inn på å tiltrekke tusenårs- og gen-Z-arbeidere, hvor henholdsvis 84% ​​og 81% rapporterer at de med glede ville vurdere alternativt arbeid i motsetning til en heltidsjobb med en enkelt arbeidsgiver.
  • Bygg din egen freelance plattform, spesielt hvis du ansetter flere stillinger. Å utvikle tilpassede talentnettverk og plattformer kan bidra til å effektivisere ansettelsesprosesser for spesifikke prosjekter. Denne strategien lar deg bygge et nettverk av freelance-fagfolk som allerede er kjent med virksomhetens prosesser og er klare til å jobbe med spesifikke prosjekter.
  • Fullstendig forstå hvem du jobber med, og om noen andre også ansetter dem på frilansbasis. Før du rekrutterer en teknolog til et prosjekt, bør du og ansettelseslederen ha en klar forståelse av omfanget av arbeidet for stillingen, inkludert hva stillingens ansvar er: Vil personen som blir ansatt jobbe primært med et enkelt prosjekt, eller flere prosjekter - - og arbeidsgivere? Hvis behovene dine er betydelige, bør du vurdere å inngå en arbeidstaker som er tilgjengelig for å fokusere utelukkende på prosjektene dine.
  • Utvikle en klar prosess for å jobbe med din alternative arbeidsstyrke, både for frilansere og internt personale. Husk at frilansere ofte sjonglerer flere oppgaver samtidig - og det samme gjelder rekrutterere og prosjektledere. Tydelige driftsstandarder gjør at bedriften din kan adressere ineffektivitet og andre snags før de har en sjanse til å vokse seg til større problemer.
  • Kjenne markedsprisene og betal rimelige priser. Spesielt innen IT forventes selskaper å være veldig gjennomsiktige for prisene de betaler for spillejobb. Nå mer enn noen gang, frilansere og entreprenører vet nøyaktig hva de er verdt, og det er mer sannsynlig at de avviser arbeidsmuligheter som ikke tilbyr lønn som faller i tråd med deres erfaring og ferdighetssett.

Deloitte-rapporten konkluderer, "organisasjoner som tar denne arbeidsstyrken på alvor, og kan bygge strategier og programmer for å få tilgang til og engasjere talentfulle mennesker uansett hvor de måtte sitte i arbeidspoolen."

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com