Dell Tech Summit: Computing Power i det neste dataåret

Dell Tech Summit: Autonom infrastruktur, modeller for tjenester og samfunnsendringer Teknigiganten fremhevet Dell EMC PowerOne, Dell Technologies on Demand og bærekraftsmål på sin åpningskonferanse i Austin.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Under en konferansesession på Dell Tech Summit tirsdag diskuterte Dell-ledere kraften i databehandling i det neste dataåret. Noen av de største endringene brukerne kan forvente inkluderer økt intelligens, økt personlighet og bedre bærekraft, sa Sam Burd, president for klientløsningsgruppen hos Dell Technologies, under økten.

Kunstig intelligens: En bedriftsleders guide (gratis PDF) (TechRepublic)

For et tiår siden slet et datamaskinbatteri med å vare så lang som en normal arbeidsdag; maskiner hadde ikke intelligens eller evner til å følge med brukere, sa Burd.

"Tenker på de siste 10 årene, er det utrolig hvordan tiden flyr, " sa Burd. "Men virkningen teknologien kan ha på verden de neste ti årene kommer til å bli enda større."

"Beregn makt som blir mer intelligent involverer grensesnitt som utvikler seg fra kommando og kontroll til kontekst, og bevisstheten som lever i vår verden i stedet for at vi må gå til maskinverdenen, " sa Burd. "Den andre tingen som vi ser er en enhet, er å bli en følgesvenn som hjelper oss med ting vi trenger å gjøre. Den tredje trenden innebærer å gjøre teknologi tilgjengelig for alle, slik at det blir utjevneren, og også sørge for at teknologien er satt sammen på en virkelig bærekraftig måte. "

For å utvide disse tre trendene, inviterte Burd andre Dell-ledere til sesjonsfasen.

De tre trendene for fremtidig databehandling

1. Etterretning

Datamaskiner blir mer intelligente i det neste dat tiåret på grunn av fremskritt innen kunstig intelligens (AI) og maskinlæring, og på grunn av måten disse teknologiene bruker data på, sa Ed Ward, senior vice president for klientløsningsgruppen hos Dell Technologies.

"Hvis kunstig intelligens er motoren for rakettskipet ditt, er data drivstoff, " sa Ward. "Kunstig intelligens og maskinlæring utviklet seg fra et tema som bare ble snakket om på laboratorier eller med de mest tekniske menneskene i organisasjonen, til en del av all vår hverdag."

For øyeblikket er AI og maskinlæring i stand til å optimalisere maskinens innstillinger slik at brukeren holder maksimal produktivitet til enhver tid. Disse fremskrittene er gjort mulig på grunn av enhetens mulighet til å få tilgang til, analysere og generere innsikt fra data, sa Ward.

"I løpet av det neste tiåret vil PC-ene våre bli oppmerksom - ytterligere klar over tilstand, beliggenhet, omgivelser, nivåer av sikkerhet og evner, " sa Ward. "PC-ene våre vil hjelpe oss med å bli smartere - i stand til å gjøre mer, løse flere problemer og være mer koblet."

"De vil forstå hva du trenger i den konteksten du trenger. De vil være så intuitive at de vil levere det du trenger i det aktuelle øyeblikket, fordi PC-er vil være mer innstilt på oss, " sa Ward.

2. Personlig

I samsvar med funksjonene fra den første trenden, vil fremtidige datamaskiner bruke intelligens for å skape en mer personlig brukeropplevelse, sa Darrel Ward, seniordirektør for klientløsningsgruppen til Dell Technologies.

"Som Ed snakket om, betyr maskinlæring og AI at intelligente maskiner vil lære hvordan du bruker enheten din, hvordan du trenger å være produktiv og gjøre justeringer for deg. Det gjør den enheten mer personlig for deg fra et funksjonelt perspektiv, " sa Ward. "I det neste dataåret, handler det om opplevelser."

Enten det skaper mer enhetlige arbeidsområder for arbeidsproduktivitet eller rikere skjermer for spill og medier, vil systemene utvikle seg for å imøtekomme alle brukernes behov, sa Ward.

"Når det neste tiåret utspiller seg, blir teknologien større utvidelser av hvem vi er, " sa Ward. "Formfaktorer, materialer, bruksområder, modeller og farger vil alle bli viktigere for måten vi kobler oss til PC-en vår på."

Enhetsfarger utvides allerede for å skape en mer personlig opplevelse, med mennesker som velger enhetsfarger basert på vaner, preferanser og personligheter, rapporterte TechRepublics Melanie Wachsman i Hva din iPhone 11, iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max fargevalg sier om du.

3. Bærekraft

Bærekraft var et hovedtema gjennom Dell Technologies Summit. Etter å ha kunngjort sin 2030 Progress Made Real-plan, etablerte Dell bærekraft som et viktig forretningsinitiativ.

Under økten beskrev Meghana Patwardhan, visepresident for klientløsningsgruppen hos Dell Technologies, hvordan integrert bærekraft vil være i fremtiden for databehandling.

"Vi sa at innen 2030 ønsker vi å gjøre tre ting, " sa Patwardhan. "Vi ønsker å kunne resirkulere et produkt av samme verdi for alle produktene vi har solgt. Vi ønsker at 100% av emballasjen vår skal komme fra resirkulert eller fornybare materialer, og vi vil ha 50% eller mer av materialene i produkter som kommer fra fornybare kilder eller resirkulerte kilder. "

"Mens disse målene kan virke ganske høye, " sa Patwardhan "Vi er virkelig fast bestemt på å komme dit, og vi vil fortsette å presse frem for å bygge bedre produkter, mer intelligente produkter, men også mer bærekraftige produkter."

Patwardhan refererte til Dell Latitude 7300 Jubileumsutgave, som ble kunngjort tidligere på konferansen tirsdag, som et eksempel på bærekraft knyttet til databehandling. I samarbeid med karbonomdannelser opprettet Dell denne bærbare datamaskinen ved hjelp av gjenvunnet karbonfiber fra romfartindustrien.

"Dette får oss enda et skritt nærmere å produsere og levere mer miljøansvarlige produkter som også er premium, intelligent og mer følgesvenn-aktig, " sa Patwardhan.

For mer, sjekk ut Dell Tech Summit: Vil du hjelpe miljøet? Start med din bedriftskultur på TechRepublic.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

 • DevOps: Et jukseark (TechRepublic)
 • Microsoft HoloLens 2: En innsidehåndbok (TechRepublic nedlasting)
 • Hvordan smart tech transformerer transportbransjen (TechRepublic Premium)
 • Teknologi som forandret oss: 1970-tallet, fra Pong til Apollo (ZDNet)
 • Disse smarte pluggene er hemmeligheten bak et sømløst smarthus (CNET)
 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
 • Tom Merritts Topp 5-serie (TechRepublic på Flipboard)
ipopba, Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com