Desember 2012 gjennomgang av Geekend-film

Filmer er rangert på følgende skala, best til dårligst: Full pris, Matinee, Leie, TV eller aldri .

1. Bad Kids Go to Hell NSFW trailer

Det er så enkelt som dette: Hva om The Breakfast Club var en virkelig snarky skrekkfilm? Nei seriøst; denne filmen er spesifikt og unapologetically designet for å riffe av The Breakfast Club (og horror tropes), helt ned til å kaste Judd Nelson i en birolle. Seks stereotype tenåringer på forhåndsskolene er bokstavelig talt innestengt i bibliotekets frihetsberøvelse, uten tilsyn når mystisk og morderisk morsomhet følger. Bonus: Farscapes Ben Browder merker seg som den vennlige depotmannen som vet mer enn han burde. Sannsynligvis morsommere for oss gamle farter som husker John Hughes-tiden enn de unge piskesnapperne som bare kjenner klassikerne fra Netflix-streaming.

Utgivelsesdato: 7. desember Geekend-vurdering: Rental 2. The Hobbit: An Unexpected Journey trailer

Ja, studioet strekker Tolkiens korteste og mest dyktige arbeid ut i tre kassagrupper. Ja, de endret historien for å legge til ekstra underplotter og karakterer. Nei, ingenting av det betyr noe. Peter Jackson gjør Middle Earth på storskjerm igjen, Ian McKellen spiller fortsatt Gandalf, og Andy Serkis er fremdeles fantastisk alle som Gollum. Hva mer kan du muligens ønske deg? Det er en grunn til at ingen studio var sprø nok til å gi ut en annen sci-fi- eller fantasy-teltstang i hele desembermåned - det vil ikke en gang bli lagt merke til. Det er bare en film som styrer dem alle, og det er The Hobbit . Ser deg der.

Utgivelsesdato: 14. desember Geekend-vurdering: Full pris 3. Monster's Inc. 3D trailer

Tro det eller ei, denne filmen er 11 år gammel, så det meste av måldemografien var ikke en gang i live da Sully og Mike opprinnelig traff storskjerm. Og bare fordi barnet ditt eier filmen (sannsynligvis i flere formater), betyr ikke det at vi foreldre kan unngå å ta dem for å se Boo i 3D. Bare godta det.

Utgivelsesdato: 19. desember Geekend-vurdering: Matinee 4. Django Unchained trailer

Fyren som ga oss Kill Bill og Inglourious Basterds er tilbake for å endelig levere sin lenge lovede Blaxploitation-hyllest - bare det er en vestlig. Jamie Foxx spiller Django, en amerikansk slave ansatt av en dusørjeger for å hjelpe oppspore og drepe plantasjeeier Leo DiCaprio i bytte for hans frihet. En gang i tiden var Quentin Tarantino en av de hotteste, mest innovative regissørene i Hollywood. Dessverre var tiden 1994, og vi er langt fra Pulp Fiction og Reservoir Dogs . Django ser (nok en gang) ut til å være stil og intet stoff - det er ikke engang noen minneverdige sitater i traileren - noe som er bra for en lerke, men sannsynligvis ikke verdt å betale teaterpriser for.

Utgivelsesdato: 25 desember Geekend-vurdering: Rental

Vet du om noen filmer du tror trenger å legge til ferieønskelisten vår, eller bare vil diskutere hvilke filmer som ser slem og fin ut? Vi sjekker kommentarene to ganger i diskusjonsområdet vårt.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com