Tiårets hotteste aksjer viser sult etter teknologiselskaper

Dette er de beste selskapene som gjør store investeringer i AI Google, Amazon, og Apple har investert milliarder i AI-forskning, sier TechRepublics Olivia Krauth.

Vi har alle de øyeblikkene hvor vi ser hvor mye et selskap er verdt nå, og skulle ønske vi kunne gå tilbake i tid for å slukke noen få aksjer. SmallBusinessPrices.co.uk bestemte seg for å hoppe inn i en tidsmaskin og kartlegge de mest lønnsomme selskapene i 2019 for å se på hvilke aksjer du kunne ha fått for $ 100 i 2000.

De fant ut at med 100 dollar kunne du ha kjøpt 55 aksjer i Apple i 1999 sammenlignet med bare 0, 55 i 2019. På bare 10 år steg Apples aksjekurs med nesten 10.000%, den nest høyeste i undersøkelsen bak Netflix, som så en aksjekurs økning på nesten 17 000%.

Ingen overraskelse, Microsoft, Amazon og Google dominerte også undersøkelsen, med astronomiske økninger i aksjekurs, nettoformue og årlige omsetninger siden 2000.

SmallBusinessPrices.co.uk sier at Microsoft ble det første selskapet som hadde en nettoverdi på 1 billion dollar i 2018. Både Apple og Amazon passerte milepælen i år.

IT-lederveiledning for dyp læring (TechRepublic Premium)

"Til tross for at Apple tok tredjeplassen for nettoformue, er merket fremdeles mester for årlige inntekter. I 2018 tjente giganten over $ 265, 6 millioner - høyere enn både Amazon og Microsoft som tjente henholdsvis 232, 9 og $ 110, 4 millioner, " skrev de i studien.

"Amazon er den dyreste aksjen, med den gjennomsnittlige aksjekursen beregnet til hele $ 1, 752 - noe som betyr at $ 100 ikke kunne kjøpe deg noen aksjer, mens du i år 2000 ville ha råd til to. Som en av de beste e -handelsplattformer i verden, Amazon får mer enn 197 millioner besøkende hver måned, og i 2018 rammet selskapets andel av det amerikanske markedet for netthandel 49%. "

Undersøkelsen tilskriver mye av Apples fremvekst til etableringen av iPod, som endret hvordan folk holdt musikk, og iTunes, som de sier "vesentlig endret verdens forståelse av digitale medier og musikkindustrien."

Studien så også på de mer enn 360 selskapene som er verdt mer enn 1 milliard dollar, og fant ut at 42 var involvert i e-handel. FinTech, Internet & Software og On-Demand-tjenestene hadde også enorme andeler av listen over en milliard dollar.

"Dessverre kan vi ikke gå tilbake i tid og investere de $ 100 vi brukte på søppel, i Apple eller Amazon, " sa Ian Wright fra SmallBusinessPrices.co.uk. "Imidlertid avslører denne forskningen hvor raskt noen av disse merkene har vokst de siste årene, og hvordan privateide oppstartsbedrifter også opplever store verdivurderinger fra investorer som tar store risikoer for å lykkes."

Det eneste selskapet med lavere aksjekurs i 2019 var Twitter, som falt med 25% siden 2009. Adobe, Nike og Tesla så også firesifrede prosentvise økninger i aksjekursen det siste tiåret.

Nyhetsbrev for TechRepublic Business Specials

Hold deg oppdatert om de siste sidefunksjonene, ressursene og spesialtilbudene fra TechRepublic. Sporadisk

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com