Innovasjonens død: 58% av amerikanske arbeidere er altfor overveldet med daglige gjøremål

4 trinn for å holde et selskap nyskapende og strategisk Finn ut hvordan seniorledelse kan hjelpe et selskap å holde seg relevant i en verden i endring.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Mens 64% av de ansatte rapporterte at arbeidsplassene deres oppfordrer dem til å prøve ut nye strategier for å fullføre oppgaver, sa 58% det daglige arbeidet hindrer dem i å gjøre det, ifølge Workfront's State of Work-rapport på mandag. Rapporten avdekket hvordan stresset i disse daglige gjøremålslistene kveler innovasjon på arbeidsplassen.

Den femte årsrapporten kartla mer enn 2000 ansatte i USA, som alle jobber for selskaper med minst 500 ansatte. Gjennomføringen av Regina Corso Consulting er målet med undersøkelsen å få et nøyaktig øyeblikksbilde av den moderne arbeidsplassen, heter det i rapporten.

Et av hovedfunnene var hvordan ansatte slet med å finne muligheter til å innovere. Ansatte sa at de faktisk bare bruker 40% av arbeidsdagene sine på primære oppgaver, mens resten av tiden er brukt til "e-post og meningsløse møter, " heter det i rapporten. Mens gjennomsnitt 61% av de ansatte føler at jobben de gjør, betyr det, føler de også mye av deres daglige gjøremål.

Overraskende er det at flertallet av ansatte henvender seg til automatisering for å få hjelp. Omtrent 86% av de ansatte tror at automatisering vil hjelpe dem med å lage tid til innovasjon, samt inspirere dem til å finne nye måter å innovere på, heter det i rapporten. I tillegg ber 44% av respondentene om flere verktøy for å bedre styre arbeidet sitt, noe som indikerer at automatisering kan være løsningen.

Ikke bare påvirker daglige oppgaver innovasjon, men også produktivitet. Noen 63% av de ansatte trodde at produktiviteten deres ville forbedre seg hvis de ikke var så tunge med daglige aktiviteter, og 58% rapporterte at de ikke engang kunne tenke utover oppgavelistene sine, heter det i rapporten.

Ledere må gi de ansatte tid til å innovere, heter det i rapporten. Noen 54% av de ansatte sa at hvis de fikk så lite som fire timer i uken til å fokusere på innovasjon, så ville de gjort det. For tiden føler ikke 37% av de ansatte som innovasjon er en fjern prioritering for teamene deres.

Rapporten fant spesielt hvor mye tid i løpet av uken ansatte bruker på hver tidkrevende oppgave. Ansatte tilskrev 12% av uken til e-post, 10% til administrative oppgaver, 8% til ødslige møter og 6% til avbrudd for ikke-viktige oppgaver, heter det i rapporten.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Mens mange ansatte ønsker å innovere, har 58% ikke tid på grunn av de daglige oppgavene. - Arbeidsfront, 2018
  • 86% av de ansatte tror automatisering av meningsløse oppgaver vil gi mer tid til innovasjon på arbeidsplassen. - Arbeidsfront, 2018

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com