Data Recovery Guru hjelper din Mac med å gjenopprette tapte filer

Mistede filer kan være et mareritt, og det å være usikker på om ting som ble slettet vil kunne utvinnes gjør det ganske verre. I dette innlegget fikk jeg en sjanse til å sjekke Data Recovery Guru for Mac, og den har alt det beste av det beste verktøyet jeg håper jeg ikke trenger å bruke.

Data Recovery Guru er et verktøy utviklet for å gjøre to ting: se etter dårlige sektorer på skannede stasjoner og jage etter slettede filer. Enhver enhet, lokal eller ekstern, intern eller USB / Firewire som Mac-en din kan se og montere som en stasjon er rettferdig spill for skanning - selv om du er oppmerksom på størrelsen på diskene du velger å skanne; som med alt, tar større disker lengre tid å fullføre ..

Hvordan virker det?

Etter å ha lastet ned prøveversjonen fra http://www.macosxfilerecovery.com/DataRecoveryGuru.zip, pakker du opp applikasjonen og drar den til Applications. Når du starter Data Recovery Guru, er grensesnittet nesten for enkelt. Jeg trodde jeg savnet noe da alternativet - ja, det ene alternativet med Scan Now - var den eneste tilgjengelige knappen.

Merk: I prøveversjonen er ikke gjenoppretting tilgjengelig, men uansett versjon er skanningsstoffene ekstremt enkle.

Figur A

Gjenoppretting av data

Bare velg en disk for å skanne etter tapte filer i venstre kolonne, fortell programmet om du bare vil skanne slettede elementer eller slettede og vanlige elementer, og klikk på Skann nå. Vent deretter og se fremdriftslinjen gli over bunnen av skjermen.

Når skanningen fullfører en liste over alle filene som ble funnet under skanningen, vises med den midtre ruten i programvinduet som viser en liste over filtyper som er funnet. Når en type er valgt, viser høyre kolonne alle filene av den typen som ble funnet. Figur B viser en haug Word-dokumenter som ble funnet under en skanning av Mac-harddisken min.

Hva med utvinning?

For å gjenopprette en fil, bare igjen betalt versjon, velger du bare filen eller filene du vil gjenopprette og klikker på Gjenopprett nå-knappen. Ved å klikke på gjenopprette nå vil du be om et sted å gjenopprette filene og for et mappenavn. Mappen som ble opprettet vil inneholde de gjenopprettede filene. Når filene er gjenopprettet, får du en popup-vindu som forteller deg at prosessen er fullført.

Figur B

Angi et sted for restaurering

Fordi skanningen av harddisken tok ganske lang tid, da jeg kunne prøve å gjenopprette en fil, var det ingen eksterne disker knyttet til å gjenopprette filen inn, så jeg trengte å gjenopprette den til et sted på harddisken, noe som ba om advarseldialogen i figur C.

Figur C

Advarsel om å gjenopprette filer til samme disk

Med advarselen erkjent, skjedde utvinningen med en gang, og mappen og filene ble plunkert inn i dokumentmappen som om de hadde vært der hele tiden.

Opplevelsen av å bruke Data Recovery Guru var veldig smertefri. Det var ingen grunn til å be om hjelp eller se på nettet for å finne ut hvordan applikasjonen fungerte og hva det handlet om, og prisene for programmet virker også passende. Kostnaden er $ 99. Det er det. $ 99 for filgjenoppretting på en Mac med sinnssykt brukervennlighet.

Jeg vil innrømme at inntil nylig virket tanken på å bruke $ 99 på et programvare for å gjenopprette filer. Jeg oppbevarte alle filene mine på en ekstern USB-stasjon og hadde bare dem på harddisken mens jeg jobbet med dem. Da krasjet USB-disken og ved å bruke over $ 99, klarte jeg å få filene gjenopprettet, men jeg kan si at applikasjonen jeg brukte til det ikke var så enkel som Data Recovery Guru.

Hva med Time Machine?

Sikkerhetskopiering er flott og kan være ekstremt nyttig, men de hjelper deg ikke med å gå tilbake til kopien som nettopp ble fjernet fra søpla. Data Recovery Guru jobber sammen med backup-programvare for å tilby en mer sanntidsløsning for å få tilbake slettede filer. Det er ikke en erstatning for sikkerhetskopi, men en følgesvenn for dem.

Sjekk ut prøven med Data Recovery Guru og se om det kan være løsningen for Mac-miljøet ditt.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com