Dataanalyse: Hva CIOs kan lære av værmeldingen

Den omfattende datainnsamlingen og sanntidsanalyser som går inn i værrapporter, bør gjelde i hele den store bedriftsverdenen, sier Mark Kobayashi-Hillary.

Noe forårsaker sykdom hos 19, 5 millioner amerikanere hvert år. Det er ikke narkotika eller alkohol. Det er ikke engang søppelmat eller matforgiftning.

Det er faktisk vann. Vanlig vann fra springen. Tenk om at mange mennesker ble syke fra en annen kilde, for eksempel en miljøkatastrofe, eller kanskje til og med et oljeutslipp? Tenk på hvor mye penger som vil bli kastet på å forhindre problemet. Men vannkvaliteten ser ut til å gli under radaren.

Jeg var på IBM-bloggerdagen i New York forrige uke og snakket med en kunde hos IBM, John Cronin, direktør for Beacon Institute. Beacon Institute er en ideell forskningsorganisasjon med fokus på elver og elvemunninger. Cronin har vært aktivt engasjert i denne forskningen i mer enn 35 år.

Jeg vil vanligvis ikke snakke om elver, men det er et interessant aspekt ved Cronins arbeid med IBM. Det gjelder prediktive teknologier, som vi sannsynligvis er mest kjent med i form av værmeldingen.

Datakraft og datasampling
Når du hører på været på nyhetene eller leser det på telefonen din, vurderer du sannsynligvis sjelden datakraften og dataprøvetakingen som gikk inn i opprettelsen.

Med all den moderne dataanalysen, hvorfor blir folk fortsatt syke fra springen?
(Fotokreditt: Shutterstock)

Og her er Cronins bugbear. Teknologibransjen kan samle data i stor skala, og dataanalysevirksomheten er nå ekstremt avansert. Så hvorfor kan vi ikke gjøre det samme for forurensning i vann?

Beacon Institute samarbeider med IBM om datainnsamling og analyse i Hudson River - et utstillingsprosjekt som belyser akkurat det som kan oppdages ved å bruke de samme prinsippene bak værrapporter på store vannløp.

Det er ikke et spørsmål om liv eller død i USA. Selv om mange amerikanere blir slått av sykdom gjennom tappevann, kan livet til millioner av mennesker i fattige nasjoner være avhengig av å vite hvor vannforurensning eksisterer og hvordan man kan unngå det.

Store datasamlinger
Og det er en tydelig anvendelse av moderne virksomheter fra ...

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com