Daimler og IBM om hvordan du bygger et bedre batteri med kvanteberegning

CES 2020: Trendene og teknologiske forretningsfordeler bør bry seg om Enterprise-teknologier som AI, dataanalyse og 5G, som ligger til grunn for de nyeste IoT-dingsene, smarte enhetene og autonome kjøretøyene og vil være på full visning på CES 2020.

IBM og Daimler utvikler neste generasjons bilbatterier ved å bruke kvanteberegning og kvantekjemi for å simulere den kjemiske sammensetningen av litium-svovelbatterier.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

Når de deler nyhetene på CES 2020, sier selskapene at de tror at dette nye batteriet kan være kraftigere, mer varig og billigere enn litiumionbatterier som er mye brukt i dag.

Forskere ved Daimler tester ideen om at kvantemaskiner vil kunne simulere den grunnleggende oppførselen til kjemiske forbindelser i batterier.

Målet med molekylær simulering er å finne en forbindelses mest stabile konfigurasjon. Dette krever simulering av interaksjonen mellom alle partiklene, for eksempel elektroner, i molekylet. Jo større og mer komplekst et molekyl og omgivelsene er, jo vanskeligere blir denne prosessen. Å forstå hvordan molekylene fungerer vil bidra til å bygge et bedre batteri.

I forskningsoppgaven "Quantum Chemistry Simulations of Dominant Products in Lithium-Sulphur Batteries", skriver Jeannette Garcia, toppsjef for algoritmer, applikasjoner og teoriteam hos IBM Research, at IBM-forskere har simulert bakkenes tilstandenergier og dipolmomentene til molekyler som kan dannes i litium-svovelbatterier under drift: litiumhydrid (LiH), hydrogensulfid (H2S), litiumhydrogensulfid (LiSH), og det ønskede produktet, litiumsulfid (Li 2S).

I tillegg har teamet demonstrert at det er mulig å beregne dipolmomentet for LiH ved å bruke 4 qubits på IBM Q Valencia, en premium-tilgang 5-kvbit datamaskin på førsteklasses tilgang.

Den nåværende generasjonen av kvantedatamaskiner - støyende mellomliggende-skala-kvantumsystemer (NISQ) - bruker ufullkomne qubits, som er utsatt for miljøstøy, og som kan brukes i kort tid før de oppnår decoherence.

Det er mulig for en kvantecomputer å kombinere støyende qubits for å simulere en perfekt qubit, med John Preskill som estimerer denne konverteringen rundt 1000 støyende qubits for 1 god qubit, mens IBM-forskere har sett en viss suksess ved å forsterke og måle støy for å ekstrapolere hva en støyløs tilstand ville vært.

På CES 2020 kunngjorde IBM flere nye partnere i sitt Quantum Computing Network inkludert Delta og Anthem, og andre nyheter også.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com