Kultur over lønn: Hvordan vinne topptalenter i en moderne arbeidsstyrke

Hvorfor ledere må måle ansattes engasjement Ledere trenger å skape en engasjerende kultur som gir dyktige talent det de trenger for å gjøre sitt beste arbeid, ifølge Santiago Jaramillo, administrerende direktør og medgründer av Emplify.

I dagens trange arbeidsmarked er lønn ikke lenger nok til å vinne topptalentet, ifølge en Hibob-rapport som ble utgitt onsdag. Flertallet (69%) av de spurte ansatte sa at de ville vurdere et jobbtilbud på nytt hvis de nåværende ansatte ikke virker lykkelige i stillingene sine, så utbrente eller om selskapet hadde høye omsetningsrater, fant rapporten.

Basert på svar fra 1000 ansatte i USA, slo rapporten fast at mer enn 50% av dagens yrkesaktive er misfornøyde med jobbene sine. En konkurransedyktig lønn er ikke den eneste komponenten dagens arbeidere søker etter, ifølge rapporten, ettersom 56% av de spurte rangerte muligheter for vekst som viktigere enn lønn.

Transpersoner i tech: Hvorfor denne "progressive" industrien har mer arbeid å gjøre for å oppnå ekte inkludering av kjønn (TechRepublic cover story)

Tegn på dårlig selskapskultur inkluderer begrenset åpenhet, selvtilfredshet, høy ansattes omsetning, konflikt mellom ledelse og en uklar virksomhetsvisjon. Negativ arbeidsplasskultur kan ha skadelige effekter på både den ansatte og bedriften, med de ansatte følelse utbrent og arbeidsgivere ser et mindre produktivt team.

"Dårlig kultur og misnøye hos ansatte driver bort mer enn to tredjedeler av kandidatene. For å trives i dagens avsluttende økonomi, må selskaper skape arbeidsopplevelser designet for å beholde dagens arbeidsstyrke ved å fremme en tydelig balanse mellom arbeid og liv, " administrerende direktør Ronni Zehavi av Hibob, heter det i en pressemelding. "Mens populære trender i fordeler har kommet og gått, er kultur og muligheter sentrale drivkrafter for ansattes lykke og støtter samarbeid og produktivitet."

Hvis en kandidat bestemmer seg for å ta jobben, må selskaper gjøre et positivt førsteinntrykk, fant rapporten: 64% av nyansatte sa at det er mindre sannsynlig at de vil være på en jobb etter en negativ ombordopplevelse.

De fleste jobbsøkere baserer sine meninger fra et selskap på informasjonen som gis av virksomheten selv, viser rapporten. Kandidatene henvender seg til organisasjonens nettsted (32%), nåværende ansatte (29%) og sosiale mediesider (19%) for å lære om selskapets kultur. For å lande topptalent, må bedrifter dekke sine baser og fremme en positiv arbeidserfaring for ansatte, ifølge rapporten.

For mer, sjekk ut hvordan du evaluerer bedriftskultur under et jobbintervju på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • IT-budsjettering: Et jukseark (TechRepublic)
  • Cloud providers 2019: En kjøperguide (TechRepublic nedlasting)
  • Retningslinjer: Arbeidsplassetikk (TechRepublic Premium)
  • Tekniske budsjetter 2019: En CXOs guide (ZDNet)
  • 6 måter å slette deg selv fra internett (CNET)
  • Beste oppgavelister-apper for å håndtere oppgaver på hvilken som helst plattform (Download.com)
  • CXO: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: iStockphoto.com/MichelUlman

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com