Kos deg sammen ved den elektriske brannen med en god bok

Bøker topper ønskelistene hjemme hos meg denne måneden. Fra min nerdete unge som vil ha bøker om hvordan alt fungerer, til min nerdete fyr som vil ha bøker om rommariner, bokhandelen er min eneste butikk for høytiden.

Enten du handler for deg selv eller din favoritt nørd, her er en liste over flotte nerdete bøker du kan koselig opp til den elektriske peisen med. (Denne listen handler mer om underholdning; hvis du vil jobbe med den typiske geekinessen din, kan du sjekke Wally Bahnys 75 må-lese nørdebøker.)

Denne listen er også tilgjengelig som et TechRepublic galleri.

1: Geeks 'guide til verdensherredømme: Vær redd, vakre mennesker av Garth Sundem kunngjør rolig at "Begynn, Geek-krigene har", og denne boken vil hjelpe deg med å gjøre deg klar. 2: Ta gjetningene ut av nerdelivet med Geek Logik: 50 Foolproof Equations for Everyday Life av Garth Sundem. 3: xkcd: volum 0 inkluderer til og med musetekst! For en forhåndsvisning av hva du kan forvente, sjekk ut TechRepublic gallery Geek humor fra xkcd tegneserier. 4: GeekDad - Geeky Projects for Dads and Kids av Ken Denmead lover å lære deg hvordan du kan gjøre kule ting; ingen barn nødvendig. 5: Diamonds in the Sky redigert av Mike Brotherton er en antologi for astronomirelatert science fiction. 6: Det er en renessanse av å tegne i huset mitt i det siste, og helter !: Draw Your Own Superheroes, Gadget Geeks & Other Do-Gooders av Jay Stephens kan være en stor ressurs. 7: Personer i en viss tilstand vil kanskje like Sci-Fi Baby Names av Robert Schnakenberg. 8: Escape cabin feber med Asimovs Science Fiction Magazine: 30th Anniversary Anthology redigert av Sheila Williams. 9: Hvor mange slikker? Eller hvordan man estimerer damn nær noe av Aaron Santos, Ph.D. er øverst på min ønskeliste. Det forklarer Enrico Fermis teori om tilnærming. Jeg vil vite hvor mange M & Ms som er i den krukken på neste picnic fra fjerde juli. 10: Backyard Ballistics av William Gurstelle har planer og veibeskrivelser for å lage potetpistoler og andre småskala ballistiske apparater. 11: Hvorfor det er frostvæske i din tannkrem av Simon Quellen Field forklarer hvilke kjemikalier som finnes i vanlige husholdningsartikler og hva de gjør der. Det høres skummelt ut, men veldig, veldig nyttig. Jeg anbefaler denne boken for folk som liker dokumentarer som forteller oss for mye om hvor maten kommer fra. 12: Sneakier Uses for Everyday Things av Cy Tymony gir instruksjoner om måter å gjenbruke vanlige husholdningsvarer (noen av de samme husholdningsartiklene som er dekket i Why It 's Antifreeze in Your Toothpaste ). 13: The Magicians av Lev Grossman kombinerer Harry Potter og Narnia, og ser ut som den typen bok en geek virkelig kan gå seg vill i. 14: Dreamdark- serien, Blackbringer og Silksinger, av Laini Taylor vil sannsynligvis bli en favoritt.

Ettersom dette er sesongen med skjenking, her er noen få ting den nerdete leseren på listen din kan ha glede av:

Jeg bruker en DIY Library Kit slik at jeg kan følge med på de nørdebøkene som er lånt ut av biblioteket mitt. I tillegg ser Star Wars Bookends bra ut på hvilken som helst bibliotekhylle (og kan også brukes til å holde videospillkasser på en hylle). Last ned TechRepublic 2010 Geek Gift Guide for flere ideer.

Det er vel nok til å få en person gjennom januar i det minste. Hjelp meg med å fylle ut leselisten min for februar ved å fortelle meg om nørdebøker jeg savnet i kommentarene.

Flere leseanbefalinger

  • 2010-prisvinnere for Hugo å legge til i sci-fi-leselisten din
  • Bøker som gjør fysikken tilgjengelig for den gjennomsnittlige nerden
  • Edisons erobring av Mars: A Victorian Era steampunk space opera
  • Superhelt vitenskapelige historier for bare dødelige
  • Seks monsterhistorier som er verdt å lese
  • Seks zombiefortellinger som er verdt å sjekke ut
  • Geek Gaver 2010: The Geek Atlas
  • Geek Gaver 2010: Guild Leader's Handbook

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com