Lag et innlegg og kurasjonskalender for sosiale medier

Debatten florerer over hvor mye tid en sosial mediesjef bør bruke hver dag på sosiale nettverk og innhold. Problemet handler ikke så mye om stasjon som det er at Internett er ett stort kaninhull med informasjon. Selv om du holder deg fokusert på ting relatert til arbeid, kan du finne deg selv å miste verdifull tid i løpet av administrasjonen av onlineinnholdet.

En innholds- eller innleggskalender hjelper deg med å holde rede på. Konseptet er enkelt: planlegg innleggene dine på forhånd. Innleggsplanlegging kan være en kjedelig oppgave, men bare planlegg innleggsplanleggingen og få det til.

Innholdskalendere kan være så grunnleggende eller så detaljerte som nødvendig, avhengig av organisasjonens behov og ressursene som er dedikert til markedsføring på sosiale medier. Begynn med et enkelt regneark som du kan endre mens strategien utvikler seg. Her er et eksempel på hvordan du setter opp en grunnleggende innholdsplan.

Å lage dette i et regnearkprogram som Excel gjør det enkelt å legge til det etter behov. Hvor langt du planlegger fremover avhenger av organisasjonens nyhetssyklus. Hvis organisasjonen er fartsfylt eller avhengig spesielt av nyheter, kan det hende du bare planlegger en uke fremover. De fleste organisasjoner vil finne ut at de kan planlegge en måned fremover, så lenge planen har et vingrom.

Begynn den månedlige posteringskalenderen ved å planlegge rundt forhåndsinnstilte hendelser, som helligdager. For eksempel vet du at det kommer til å skje, så fortsett og planlegg et innlegg som ønsker publikum en lykkelig farsdag (hvis det er relevant for publikum), planlegg det i det planleggingsverktøyet du foretrekker (for eksempel HootSuite), og marker det av oppgavelisten din.

Derfra kan du planlegge for organisasjonens kommende begivenheter. Disse vil også veilede valg av nøkkelord og innholdsfortegnelse for måneden. Lanserer selskapet ditt et nytt produkt? I så fall fokuserer du meldingene dine rundt det. Her er et visuelt.

Neste trinn er kurasjon av innhold. Med andre organisasjoners innhold, for eksempel å koble til aktuelle artikler av god kvalitet, deler noe nyttig med publikummet ditt og hjelper deg med å vokse publikum. I tillegg, hvis du deler noen ting, kan de bare dele dine. Innholdskuratering er også en flott måte å lære om fagfeltet ditt og ha fantastiske innlegg uten å måtte lage alt selv hele tiden. Poenget er å holde det relevant. Innholdskurering gjør det lettere å dele nyheter med publikum, og å fylle hullene der du ikke har mye å si. La noen dager være tomme på timeplanen din, og bruk disse dagene til innholdssamling og engasjerende samtale med følgere. Nå ser eksempelprøven vår slik ut.

Når du ser etter bra innhold å dele, kan du søke etter nyheter rundt søkeordene dine. Gratis online aggregatorer som feedly er fantastiske for å sortere gjennom bransjens nyheter uten å miste for mye tid til Internett-kaninhullet med informasjon. Husk å lese innholdet grundig før du deler det; du ikke vil dele noe som er dårlig skrevet, har åpenbare unøyaktigheter eller er støtende for publikum.

Når du deler andre folks innhold, må du huske å gi dem full kreditt og merke dem i innlegget ditt. Hvis de ikke er i et gitt sosialt nettverk, som tilfellet er med artikkelen som er koblet i eksempelinnholdet for innlegg, kan du bruke en hashtag for å indikere hvor innholdet kom fra. Hvis du for eksempel legger ut på Twitter, vil det se slik ut:

Kan medisinske databaser hjelpe veteraner? http://somd.com/news/headlines/2013/16705.shtml #SouthernMD

Hvis innholdsopphavsmannen er på det sosiale nettverket, bruk @ for å merke dem. Hvis du for eksempel delte et innlegg fra Charitable Superheroes in Action, vil det se slik ut:

Sjekk ut hva disse fantastiske frivillige oppnår http://huterra.blogspot.com/ @HuTerra (HuTerra er min arbeidsgiver.)

Twitter og Facebook gjør @navnet til koder. Hvis du gjør dette, kan opphavsmannen vite at du har delt innholdet, slik at de kan snakke med deg om det. Dette er avgjørende siden poenget med sosiale medier er engasjement.

Ikke stol bare på andre for innholdsretting. Det skal være en blanding av deling av organisasjonens originale innhold og deling av innhold opprettet av andre. Det er etikette involvert i sosiale innlegg og spesielt i å dele det andre har skapt. Neste gang tar vi en titt på hva som er viktig i etiketten for sosiale medier, inkludert hvordan du bruker forkortelser.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com