Lag infografikk som krever oppmerksomhet ved hjelp av disse elektroniske verktøyene

Hvis den lille bedriften din leter etter en iøynefallende og lettfattelig måte å lære, informere og inspirere andre om sine produkter og tjenester, kan infografikk være en god løsning. Infografikk kan være mer effektiv og minneverdig enn andre måter å presentere data på, noe som gjør dem spesielt effektive for online målgrupper.

For å lage en infografikk, bør du lage en liste over mulige ideer du vil komme over, lage det opprinnelige utkastet eller skjelettet, fargevalg det og undersøke innholdet ditt fra autoritative nettsteder. Så er det på tide å velge designplattform. Les om tre online verktøy som kan hjelpe deg med å lage fantastiske infografikk.

infogr.am

Prosessen med å lage en infographic kan være lang og frustrerende - du må administrere data, lage en layout, teste designen og få avmelding før den går i live. Det gratis verktøyet infogr.am kan hjelpe deg med å forenkle denne prosessen. Med infogr.am er alt du trenger å vite dataene du vil inkludere i infografien. Derfra hjelper WYSIWYG-redaktøren deg med å velge ut temaet og legge til de nødvendige nøkkelpunktene for å fullføre infografien.

easel.ly

Hva med å kunne lage og dele dine visuelle ideer på nettet ved hjelp av en dra og slipp-plattform? easel.ly, en gratis temabasert webapp for å lage datavisualiseringer og infografikk, gir deg den typen verktøy som hjelper deg med å få ideene dine til virkelighet. Du drar bare et tema på lerretet ditt, legger til nye kunstelementer, redigerer, endrer og tilpasser disse objektene rett på lerretet, og lagrer deretter infografien og deler den på nettet.

Klikk på bildet for å forstørre det.

Piktochart

Piktochart inkluderer en kraftig redaktør, en samling med over 50 profesjonelle designtemaer, og en brukervennlig dra og slipp-funksjonalitet som hjelper deg å lage en infografikk i tre enkle trinn. Verktøyet tilbyr en høy grad av fleksibilitet som inkluderer tekstbokser, tilpassbare farger og skrifter, og muligheten til å eksportere disse presentasjonene som bilder som skal brukes på nettstedet eller Facebook-siden.

Piktochart er et gratis verktøy for tilfeldige brukere, $ 29 per måned for profesjonelle brukere og $ 199 for årlige pro-brukere.

Klikk på bildet for å forstørre det.

Hvilke verktøy synes du er mest nyttige for å lage infografikk? Gi oss beskjed i diskusjonen.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com