De kuleste tech-dingsene for skolen

Det beste innen teknisk skole Det er skoletid for studenter overalt, og her er et utvalg av tekniske forslag for tenåringer og unge voksne.

Det er skoletid, og det betyr at det er nytt utstyr som hjelper favorittstudenten din med å forberede seg til klasserommet.

Enten du ønsker å gi dem en ny nettbrettveske, en bærbar datamaskin, et bærbart batteri, hodetelefoner eller en billig telefon, eller til og med ønske din internetsikkerhet og overvåking hjemme, er det mange muligheter å vurdere.

For det første er det Zaggs trådløse tastatur med nomadbok og avtakbar sak. Det er kompatibelt med en rekke nettbrett fra Galaxy Tab S2 og S3 til iPad Pro og Air2.

Zaggs messengerfolio er et tastaturetui for nettbrett laget bare for 10, 5-tommers iPad Pro. Og Solo skinn-tavleporteføljen har en universell passform for nettbrett fra 8.5 "opp til 11".

Texas Instruments TI-84 Plus CE er utmerket for studenter fordi det er tillatt for SAT-, ACT- og AP-tester. Den har en fargeskjerm og forhåndsinnlastede apper.

Kingstons Nucleum lar deg bruke din favorittmus, skjerm og tilbehør med din nye bærbare PC. Med et enkelt USB-C-hub kan du koble til opptil 7 enheter samtidig og holde kreativiteten flytende. Med Nucleum kan du også slå på MacBook-en mens du også kjører den eksterne harddisken og lader en iPhone.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Kingstons Data Traveler Bolt Dual er en enkel måte å utvide lagringsplass til din iPhone eller iPad. Tenk på det som en flash-stasjon til din iPhone. Bare koble den til, last ned Bolt-appen, og sikkerhetskopier deretter kamerarullen til det utvidede minnet.

Med GoTenna Mesh kan du bruke smarttelefonen uten mobiltjeneste eller Wi-FI. Du kan bruke den til å sende tekster, dele GPS-lokasjoner, gjøre gruppechat og mer. Den er vanntett, smussfast og veier bare to gram.

Tile Sport og Tile Style er alternativer for enhver student som har en tendens til å miste ting. De kan finne utstyret når som helst og hvor som helst hvis Tile er festet til det.

Reduser bakgrunnsforstyrrelser og hold fokus på studiene dine med Sennheiser HD4.50BTNC støydempende hodetelefoner.

For yngre barn gir Fitbit Ace barna motivasjon til å gå gjennom tilpassbare trinn og aktive minuttmål, med melding og merker, og utfordringer for hele familien. Med et justerbart, dusjsikkert armbånd og batterilevetid på opptil 5 dager, er Ace designet for å holde tritt med barnas travle liv.

Et annet alternativ for yngre barn er Motorola e5 play-telefonserien. Det er for alle som trenger en billig smarttelefon. Denne enheten lar barna ha en enkel telefon som holder dem koblet til foreldrene, men med nok funksjoner for å sikre at de opplever nyheten med å ha sin første smarttelefon.

For studenter på videregående skole eller studenter, velg det nye Moto z3-spillet. Den har et kult økosystem av mods som inkluderer Hasselblad True Zoom Camera Mod og Moto Insta-Share Printer Mod.

Mophie har en ny serie Apple eksklusive bærbare batterier med lyninngang. Powerstation XXL har opptil tre USB-ladeporter og mer enn 70 timers batterilevetid. Powerstation Plus XL har mer enn 34 timers batterilevetid og en integrert lynkontakt.

Studenter i deres første leilighet vil sette pris på Dojo av Bullguard. Det gir smart cybersikkerhet for tilkoblede enheter. Det vil bidra til å beskytte personvern og sikkerhet for data for studenter i sovesaler og i deres første leilighet. Den drives av AI og overvåker smarte IoT-enheter. For yngre barn er Circle et tilpasset overvåkingssystem for å holde barna dine trygge mens de er online. Circle with Disney-appen gir foreldrene full kontroll over hvilket innhold som blir sett og tidsbruken på hver enhet.

Hvis du er klar for en ny bærbar PC, er Dells XPS 13 tynn, lett og liten nok til å ta praktisk talt hvor som helst. Den har en 4K-skjerm og åttende Gen Quad Core-prosessorer.

Til og med studenter trenger å ta en pause av og til. Roccat Khan AIMO er det første spillhodesettet med eksklusiv Hi-Res lydkompatibel surroundlyd. Hodetelefonen har 50mm drivere for 7.1-lyd og et hi-fidelity 24-bit innebygd lydkort, så det kan brukes til både spill og lytting til musikk høyt nok til å blokkere distraksjoner i biblioteket. Og Alienware trådløse spillhodesett er første gang Alienware går trådløst i et hodesett. Den har 40mm Neodymium-drivere med høy fidelitet med et ekspansivt lydbilde over en bred frekvensrespons på 20Hz til 20kHz over virtuelle 7.1-lydkanaler.

Sony har en ny Digital Paper-enhet i en ny, mindre 10, 3-tommers størrelse. Den har høyoppløselig E-blekk-kapasitive berøringsskjermer og kommer med 16 GB minne, Wi-Fi og en pekepenn. Den er litt kostbar til $ 600, men den er svært funksjonell og kan kobles via PC eller Mac til en projektor, og innholdet på skjermen Digital Paper kan vises for et publikum, inkludert markeringer og håndskrift i sanntid. Det er ideelt for tung lesing av avhandlingsdokumenter og mer.

Og når det er tid for å sove, har Dreampad en pute som bruker søvnteknologi for å utløse kroppens avslapningsrespons for bedre søvn.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også:

  • De 30 beste høyteknologiske gaveidéene (TechRepublic)
  • Tilbake til skolen teknisk guide (CNET)
  • Bilder - Den viktige høyteknologiske gaveguiden (TechRepublic)
  • Favorittgaver: Toppteknologi, dingser for under $ 100 (ZDNet)
  • Streaming media policy (Tech Pro Research)
  • Huawei Mate 10 Pro 800 dollar er en solid Android-smarttelefon som også er elegant og stilig (TechRepublic)

Sennheisers støydempende hodetelefoner er et must for å studere i en støyende sovesal.

Derek Poore / TechRepublic

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com