Forbrukerne sier at et bedre batteri kan gjøre en telefon på $ 2000 verdt det

5G og sammenleggbare telefoner: Løftene og problemene TechRepublics Karen Roby og CNETs Jessica Dolcourt diskuterer den nåværende og fremtidige tilstanden til smarttelefonindustrien og de etterlengtede fordelene med 5G.

For å rettferdiggjøre en smarttelefon på $ 2000, ønsker forbrukere forbedringer i den mest grunnleggende tingen - batterilevetid - så vel som funksjoner som ikke en gang er på markedet ennå, nemlig telefoner med modulære komponenter, ifølge en ny undersøkelse.

5G: Hva det betyr for IoT (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon) | Last ned gratis PDF-versjon (TechRepublic)

Googles Project Ara var en av de første testene av denne ideen, en telefon som tillot brukeren å bytte ut kameraet, høyttaleren eller batteriet når en av komponentene blir foreldet. Forbrukerne ønsker også at en $ 2000-telefon skal være sammenleggbar og uten fasader, ifølge undersøkelsen.

SellCell spurte mer enn 2000 voksne i USA om kjøpsvaner for mobiltelefoner i en ny undersøkelse. De fleste hadde ingen planer om å bruke $ 2000 på en telefon, med bare 8% som oppga at de var villige til å betale så mye.

Cirka 20% av de spurte tar en ventetid og vil tilnærme seg og ville være villige til å revurdere "aldri i mitt liv" -løfte etter fem år.

Apple har den beste sjansen til å overbevise folk om å bruke $ 2000 på en ny telefon, med 56% av de spurte som sa at de vil betale den prisen for en iPhone, mens bare 27% sa at de vil bruke så mye for et Samsung-håndsett. Google kom på tredjeplass på 9%.

5G smarttelefoner: Et jukseark (gratis PDF)

Nåværende iPhone-eiere var også mest sannsynlig på 78% for å si at de ville betale en premiumpris for en ny modell, mens bare 13% av Samsung-eiere og 5% av Pixel-brukerne var enige i uttalelsen.

Telefonprisene har økt dramatisk de siste årene, med Samsung-modeller som går opp hele 29% fra 2016 til 2019 og iPhone-prisene har steget med hele 42%.

Anthony Scarsella, forskningssjef med IDCs Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker, sa at disse økende kostnadene gjør renoverte telefoner mer populære.

IDC fant at salget av smarttelefoner brukte 206, 7 millioner enheter i 2019 og spår at dette tallet vil vokse med 13, 6% mellom nå og 2023 for å treffe 332, 9 millioner enheter innen det året.

Når du ser etter en ny telefon, er det mest sannsynlig at disse funksjonene overtaler forbrukerne til å kjøpe en avansert modell, ifølge SellCelll:

  • Batterilevetid 63, 3%
  • Fotografi 53, 6%
  • Ytelse 49%
  • Design 47, 9%
  • Spilling 37, 1%
  • Lydkvalitet 25, 8%
  • Programvare 31, 1%

Respondentene i undersøkelsen var mer interessert i å ha flere kamerasensorer på en fremtidig telefon med 29% enn å ha en knappfri design på 12%

Undersøkelsen fant også at det er mer sannsynlig at kvinner skal ut $ 2.000 på neste telefon, sammenlignet med menn.

Rapporten er basert på en undersøkelse av mer enn 2000 voksne i USA mellom 6. og 13. januar. Like mange kvinner og menn tok undersøkelsen.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com