Forbrukerteknologi bruker to billioner dollar innen 2023 takket være smarte hjemmeenheter og on-demand-tjenester

Topp fem funksjoner smarthjem trenger fortsatt Tom Merritt forklarer fem måter smarthusteknologi utvikler seg.

Ny forskning fra International Data Corporation (IDC) viser at forbrukerteknologiske utgifter vil nå 1, 69 billioner dollar i år, en økning på 5, 3% i løpet av 2018, og det vil ramme 2, 06 billioner dollar innen 2023.

IDCs Worldwide Semiannual Connected Consumer Spending Guide, utgitt i dag, viser at tradisjonelle og nye teknologier vil forbli sterke gjennom 2023, med en fem-årig sammensatt årlig vekstrate (CAGR) på 5, 1%.

Fremvoksende teknologier som augmented reality (AR) og virtual reality (VR) headset, droner, on-demand-tjenester, robot-systemer, smarte hjem enheter og wearables vil ha en imponerende femårig CAGR på 13, 2%, som representerer nesten en tredel av alle forbrukerutgifter innen 2023. Omtrent 90% av nye teknologikjøp vil skje på smarthus-enheter og on-demand-tjenester.

I mellomtiden vil tre fjerdedeler av forbrukerteknologiforbruket være på tradisjonelle teknologier, men med en relativt langsom CAGR på 2, 2% til og med 2023. Mobiltelekomstjenester, både tale og data, vil representere mer enn halvparten av dette i løpet av femårsperioden, etterfulgt av mobiltelefoner og datamaskiner.

"Fremskritt innen teknologi fortsetter å drive det 'bekvemmelighet' betyr i dag og i fremtiden for tilkoblede forbrukere. Alt fra forbrukerroboter for rengjøring og vedlikehold av husholdninger til smart belysning eller sikkerhets- / overvåkingssystemer i hjemmet, bruker forbundne forbrukere disse løsningene i sine hjem og hverdagen når de går gjennom sin egen digitale transformasjon, "sa Stacey Soohoo, forskningssjef med IDCs kundeinnsikt og analysegruppe, i en pressemelding.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

"I mellomtiden undersøker selskaper nye muligheter til å samhandle med forbrukerne sine, og finne den rette blandingen av personalisering og funksjonalitet for å gi friksjonsløse opplevelser, " sa Soohoo i en pressemelding. "Teknologileverandører blander også digitale og fysiske opplevelser, og dette inkluderer et utviklende område og nytt tillegg til IDCs Worldwide Semiannual Connected Consumer Spending Guide: on-demand services. On-demand services muliggjør tilgang til nettverk, markedsplasser, innhold og andre ressurser i form av abonnementsbaserte tjenester og inkluderer tjenester som Netflix, Hulu, Spotify og andre. Når tilkoblede forbrukere sjonglerer flere tjenester på tvers av enhetene sine, er det viktig for teknologileverandører å forstå hvordan bruk av disse forskjellige teknologiene og tjenestene vil påvirke deres forbrukerens opplevelse i fremtiden. "

De to største brukstilfellene for forbrukerteknologi vil være kommunikasjon og underholdning, og representerer mer enn 70% av alt utgiftene i hele prognoseperioden. Tradisjonelle tale- og meldingstjenester vil høste mer enn halvparten av all kommunikasjonsutgifter. Se eller laste ned TV, videoer og filmer vil dominere utgifter til underholdning, samt lytte til musikk og laste ned og spille online spill. Brukssakene som vil se den raskeste utgiftsveksten i prognoseperioden er augmented reality-spill (136, 3% CAGR) og virtual reality-video / funksjonsvisning (47, 3% CAGR).

"At forbrukere er koblet gjennom et mylder av enheter er en gitt, men IDCs Connected Consumer Spending Guide avslører hva slags applikasjoner og erfaringer de bruker pengene sine på mens de bruker en enhet, " sier forskningsdirektør Ramon T. Llamas, enheter og vises på IDC, i en pressemelding. "Kommunikasjon og underholdning har lenge vært bærebjelkene blant forbrukerne og vil inneha de ledende posisjonene i hele prognosen. Utover dem er en lang liste med nye brukssaker hvis forbruk vil overgå resten av markedet, inkludert utvidet virkelighet, virtual reality og hjem automatisering. Disse fremhever retningen som forbrukerne går, og aktører i hele økosystemet bør planlegge fremover for å fange opp denne forventede økningen i etterspørselen. "

Når det gjelder hvor pengene skal brukes, vil USA være det største markedet med forbrukerteknologiforbruksprognoser for å nå 412 milliarder dollar i 2019, opp 5, 5% over 2018. Kina vil være det nest største markedet i 2019, med forventede utgifter til å nå 328 milliarder dollar, fulgt av Vest-Europa til 227 milliarder dollar. Mobiltelekomstjenester og mobiltelefoner vil være de to største kategoriene i alle tre regioner. Kina vil også se den raskeste utgiftsveksten med en femårig CAGR på 6, 8%.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com