Koble Thunderbird-e-postklienten til Exchange-serveren din

Microsoft Exchange er en av de mest brukte e-postserverne i næringslivet. Problemet mange mindre virksomheter har med dette er at uten Outlook er det eneste alternativet Exchange Webmail. Dette alternativet er bra for noen virksomheter, men for de som ønsker en faktisk e-postklient, har det vært en utfordring. At alt endrer seg nå.

Muligheten til å koble Thunderbird-e-postklienten til en Exchange-server er endelig mulig. Takket være Zendesk's ExQuilla Thunderbird-tillegg, kan du koble Thunderbird til Exchange 2007 eller 2010-serveren via Exchange Web Services (EWS). Oppsettet krever bare installasjon av et tillegg og litt kunnskap om serveren din.

Jeg vil lede deg gjennom installasjonen av addon så vel som oppsettet av Exchange-kontoen din. Jeg antar at du allerede har Thunderbird installert og kjører, du har en Exchange-konto, og Exchange-serveren din er enten 2007 eller 2010 og bruker EWS.

Installere plugin-modulen

 1. Åpne Thunderbird.
 2. Gå til Verktøy | Addons.
 3. Skriv inn Exchange i søkefeltet.
 4. Klikk på ExQuilla-tillegget.
 5. Klikk på Installer.
 6. Klikk på Start på nytt innen Thunderbird.

Tillegget skal installeres. Alt som gjenstår er å konfigurere en ny EWS-konto i tillegg.

Hvis du installerer addon gjennom Thunderbird Extension Manager, vil du sannsynligvis avvikle med en utdatert versjon av ExQuilla som ikke vil fungere. Hvis dette er tilfelle, installerer du det med disse trinnene:
 1. Last ned den nyeste versjonen av ExQuilla for din plattform (Windows, Linux eller Mac).
 2. Åpne Thunderbird.
 3. Gå til Verktøy | Addons.
 4. Klikk på Verktøy-rullegardinmenyen og velg Installer fra fil.
 5. Naviger til der du lagret filen, og velg den.
 6. Klikk på Install-knappen ( figur A ).
 7. Etter at installasjonen er fullført, start Thunderbird på nytt ved å klikke på Start på nytt nå.
Figur A

Etter nedtellingen skal du kunne klikke på Installer. (Klikk på bildet for å forstørre.)

Sette opp kontoen

Før du setter opp kontoen i Thunderbird, må du finne ut EWS-adressen din - den vil være noe som https: //YOUR_DOMAIN/EWS/Exchange.asmx. Etter at du har skrevet det inn i nettleseren, bør du bli bedt om å få legitimasjon. De nødvendige opplysningene må være i form av DOMAIN \ brukernavn og ditt Active Directory-passord. Når du har autentisert her, kan du gå videre til å sette opp kontoen i Thunderbird.

1. Gå til Verktøy | ExQuilla for Microsoft Exchange og velg deretter Legg til Microsoft Exchange-konto.

2. I det første vinduet i veiviseren skriver du inn din e-postadresse og passord, lar Logg inn med e-postadresse merket ( Figur B ) og klikker Neste. Figur B

Hvis metoden for godkjenning av e-post mislykkes, gå tilbake og bruk metoden Domain \ Username.
3. I Exchange-dialogboksen for oppsett av oppsett ( figur C ), hvis Exchange-serveren er konfigurert for automatisk oppdagelse, bør du kunne klikke på Do Auto Discover-knappen, og ExQuilla vil finne serveradressen; Hvis Exchange-serveren ikke er konfigurert for automatisk oppdagelse, må du angi adressen manuelt. Klikk på Manuell-knappen, skriv inn URL-adressen til serveren i Microsoft Exchange EWS URL-felt, og klikk Neste. Figur C

Skriv inn navnet ditt, og merk de to avmerkingsrutene nederst.

4. Vinduet du vil bli presentert viser oppsettet du nettopp opprettet. Klikk Fullfør, og veiviseren vil være fullført. ExQuilla begynner å trekke Exchange-e-posten din til en nyopprettet konto. Denne nye kontoen skal inneholde alle de nåværende e-postene dine, i tillegg til arkivene og undermappene i mappen hierarkiet.

Konklusjon

Selv om det ikke er en 100% erstatning av funksjoner for funksjoner, for alle som ikke har råd til Microsoft Office eller bare vil ha et alternativ til Microsoft Outlook, er bruk av Thunderbird med ExQuilla-tillegget en fantastisk måte å få en e-postklient tilkoblet en Exchange 2007 eller 2010 server. Du vil finne Thunderbird fungerer raskere og mer pålitelig enn Outlook og er ikke like utsatt for PST-problemene som ofte kan hjemsøke Outlook.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com