Comic hero / slacker Scott Pilgrim kommer til sølvskjermen

Scott Pilgrim-serien ble utgitt av det uavhengige tegneseriehuset Oni Press, og består av seks svarte og hvite volum av fordøyelsesstørrelse utgitt mellom 2004 og 2010. Serien samlet gunstige anmeldelser fra Publisher's Weekly og forfatteren, Bryan Lee O'Malley, ble tildelt en Eisner (en pris som tilsvarer Oscars i tegneserienes verden) for Beste humorpublikasjon for Scott Pilgrim vs. Universe . Hvis du har interesse for anime, kan jeg forsikre deg om at du vil glede deg over denne serien enormt.

Synopsis av serien

Scott Pilgrim har forhold. Den 23 år gamle kanadiske slakeren vil bare jamme på bassen sin i bandet Sex Bob-omb og chatte på nettet med ungdomsskolen Knives Chau, selv om alt de noen gang snakker om er skolelivet hennes. En natt har han en drøm om en jente på rulleskøyter med ninja-trekk. Senere ser han henne levere en pakke til biblioteket og legger ut for å møte denne mysteriet.

Når han lærer at hun er en leveringsjente for Amazon som heter Ramona Flowers, bestiller han en CD for å møte henne, men i stedet får en mystisk e-post som utfordrer ham til kamp. Han tror det er spam, og sletter meldingen. Etter en annen drøm om denne mystiske kvinnen, våkner Scott for å finne Ramona ved inngangsdøren sin; hun forklarer at hun bruker sub-rom-portaler som en del av jobben sin for å krysse lange avstander på sekunder, og at en av rutene tilfeldigvis løper rett gjennom hjernen hans. Etter å ha overbevist henne om at han ikke er en merkelig, tilbringer de kvelden sammen (få tankene ut av rennesteinen - alt de gjør er å kysse!) Og begynner å forfølge et forhold. Imidlertid starter de med problemer: Scott har en kjæreste allerede, og Ramona har 7 onde eks-kjærester (selv om en av dem er en jente), som Scott må beseire for å sikre sin plass ved siden av henne.

Assistert av sin sarkastiske homofile romkamerat Wallace Wells, som fungerer som trener for Scott og hans kamerater med Sex Bob-omb, Stephen Stills og Kim Pine, og bandets største fan, Young Neil, tar vår helt ut for å møte League of Evil exes. Og ligaen er en farlig motstander med enorme og mektige krefter, som å tilkalle Demon Hipster Chicks, vegansk-baserte psykiske krefter, roboter, evnen til å indusere emosjonell krigføring og ninjaer. For å vinne ens ekte kjærlighet, må man møte store farer.

Filmatisering

Tegneseriens filmatisering, med tittelen Scott Pilgrim vs. the World, blir utgitt fredag ​​13. august 2010. Se filmens trailer for å få en ide om nivået av ren glede sinnssykdom i tegneserien.

Som alltid ønsker jeg dine kommentarer velkommen.

Registrer deg for Geekend nyhetsbrev

TechRepublics Geekend-nyhetsbrev, levert hver fredag, inneholder skravling fra temaet om geeky, inkludert science fiction, filmer, spill, bøker, plass, dingser og mer. Abonner automatisk i dag!

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com