Comic-Con 2010 filmpaneler beklager at jeg savnet

Jeg klarte ikke å være med på mine nerdete ånd i San Diego, California forrige uke for Comic-Con International 2010, hvor de så cosplayere, tegneserier og samleobjekter. Jeg var opptatt på heltidsjobben min i Houston, så det nærmeste jeg klarte å komme til handlingen var å lese liveblogger fra noen av panelene som interesserte meg og så på fire timer med G4s eventdekning, vert av Kevin Pereira og Olivia Munn. Min seks år gamle sønn uttrykte til og med interesse for noe av dekningen, spesielt om Scott Pilgrim vs. The World .

Jeg elsker fremdeles tegneserier selv om jeg var 15 år, en fyr som jeg trodde var kompisen min, tilbaketok Virginia med hele tegneseriesamlingen, som den gang inkluderte tre sett med de originale TMNT- tegneseriene og X-Men- tegneseriene fra utgave 98 til og med gang i 1985 ( jeg har ikke glemt, Mike .) Comic-Con 2010s paneldiskusjoner ville imidlertid vært høydepunktet for arrangementet for meg (Geekend-bidragsyter Edmond Woychowsky sa at hans primære oppgave ville vært å få autografer). Dette er Comic-Con 2010-filmpanelene jeg ville ha deltatt på.

  • TheOneRing.net Jeg vil gjerne ha sett panelet av personalet på TheOneRing.net. Etter min mening er Tolkien-romanene den beste fantasifiksjonen som noen gang er skapt, og Peter Jackson gjorde bøkene rettferdighet fordi Ringenes Herre er de beste fantasifilmene som noensinne er laget. Denne diskusjonen fokuserte på de to kommende filmene basert på The Hobbit, som vil være prequels til The Lord of the Rings- serien. Det ryktes at Peter Jackson kan ta over som regissør, siden Guillermo del Toro nylig måtte trekke seg fra rollen.
  • TRON: Legacy For meg var TRON seminalfilmen for sci-fi. Jeg husker at jeg så filmen på laserskive og var absolutt trollbundet; faktisk var den visningen nok til å overbevise meg om å skyve dusinvis av papirruteregionene mine inn i TRON-arkadespillet, men jeg tisser ut. Den nye TRON-filmen, TRON: Legacy, ser ut til å ha mange av elementene jeg syntes var så kule i originalen (lyssykluser, hvem som helst?) Med dagens spesialeffekter for å erstatte de fra 1982. Panelet inkluderte regissøren, Joseph Kosinski, og flere rollebesetningsmedlemmer, inkludert Jeff Bridges og Olivia Wilde. Les Deadline.coms oversikt over panelet TRON: Legacy .
  • Pixar Få filmselskaper får det riktig så konsekvent som Pixar. Hver Pixar-film jeg har sett er veldig hyggelig - og ikke bare fordi filmene setter barna mine i en komalignende transe; historiene er engasjerende, karakterene er godt utviklet, og animasjonen er spektakulær. Jeg tror kortfilmene Pixar kjører før funksjonene er nesten like gode som filmene i full lengde. Hvis du ikke har sett dem, viser DVR Pixar Short Films som sendes på Disney Channel.

Les også om Comic-Con 2010 TV, spill og flere paneler jeg savnet.

Comic-Con 2010 fotogallerier på TechRepublic

  • Comic-Con 2010: Kuleste og geekiest kostymer
  • Comic-Con 2010: Sexy nørder i kostymer
  • Comic-Con 2010: Gale og uklare kostymer
  • Comic-Con 2010: Kjendiser blander seg med nørder
  • Comic-Con 2010: Best of show
Registrer deg for Geekend nyhetsbrev

TechRepublics Geekend-nyhetsbrev, levert hver fredag, inneholder skravling fra temaet om geeky, inkludert science fiction, filmer, spill, bøker, plass, dingser og mer. Abonner automatisk i dag!

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com