Comic-Con 2010: Å få autografer ville være min topp prioritet

Hvis tegneserier er en hobby som mange foreldre forventer at barna deres vokser ut, hvorfor lager de store barna i Hollywood filmer og TV-serier basert på tegneserier og grafiske romaner som Iron Man 2 og The Walking Dead ? Mødre kan like godt innse det: Tegneserier er en stor virksomhet som nærmest grenser til religion, og dette vil være tydelig på Comic-Con 2010 i San Diego, CA fra 22. til 25. juli.

Hvis du aldri har hørt om Comic-Con, så leser du tydeligvis ikke FoxTrot av Bill Amend (skam deg!). Imidlertid har du en sjanse til innløsning, siden han vil selge (sannsynligvis autograferte) utskrifter på Comic-Con 2010.

Jeg liker å samle autografer, så hvis jeg kunne delta på Comic-Con 2010 denne uken, ville jeg fått Spider-Man tegneserier, R er for Rocket og The Illustrated Man, autografert, og jeg vil be de originale Battlestar Galactica skuespillerne om å signere kones kassesett (jeg trenger alltid brownie-poeng). Det er en lang liste over artister, skuespillere og forfattere som er planlagt å delta og gi autografer, inkludert Dirk Benedict, The Million Dollar Man, China Miéville, Douglas E. Richards, J. Michael Straczynski og Tanya Huff.

På Comic-Con 2010 kan du også:

  • Se og eventuelt møte en kjendisgjest som Stan Lee, Ray Bradbury, Neal Adams, Felicia Day eller Charlaine Harris.
  • Delta på Masquerade, som er en fancy måte å si en nerdete draktkonkurranse på. Noen deltagere vil se ut som de nettopp kom fra et filmsett, mens andre vil se ut som rufsete Nerf-gjetere. Jeg ville definitivt kle meg ut som en zombie etter det som skjedde nylig i Oregon. (Bildet til høyre er fra Comic-Con 2008.)
  • Få se premieren på en trailer for en nerdete film eller TV-show.
  • Handle det anime barna vil ha, eller den signerte begrensede utgaven av Green Hornet du ønsker (hendelser som dette er grunnen til at jeg har et budsjett - kjøper jeg mat eller trykket?).

For Geekend-lesere som planlegger å delta på Comic-Con 2010 i San Diego (det er en av de anbefalte geekferiene for medlemmer), hva er du mest spent på å se eller gjøre? (Ett tips: Det kan være lurt å stikke innom standen på CBS StarTrek.com.) Hvis du vil delta på Comic-Con 2010 denne uken, men ikke kan det, hvilken aktivitet og / eller paneldiskusjon vil være på din ønskeliste? Svar på spørsmålsspørsmålet, og del deretter tankene dine i forumet.

Comic-Con fotogallerier på TechRepublic

  • Comic-Con 2009: Geeksene kler seg ut for å møte stjernene
  • Scener fra New York Comic Con 2009
  • Comic-Con 2008: Se fans i all deres geeky glory
  • De beste kostymene på NYC ComicCon
Registrer deg for Geekend nyhetsbrev

TechRepublics Geekend-nyhetsbrev, levert hver fredag, inneholder skravling fra temaet om geeky, inkludert science fiction, filmer, spill, bøker, plass, dingser og mer. Abonner automatisk i dag!

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com