Tilkoblingsgapet i klasserommet lukkes

NY CTO: Universelt bredbånd er den 'grunnleggende veien fremover for sivilisasjonen' New York City CTO Miguel Gamino forklarer hvorfor alle innbyggere må ha tilgang til tilkobling for at en smart by skal nå sitt fulle potensial.

I State of the States-rapporten sa EducationSuperHighway at de stort sett hadde oppnådd sitt mål om å bringe bredbåndstilkoblinger med høy hastighet til alle amerikanske skoler.

Organisasjonen, som ble opprettet i 2012 med finansiering fra Salesforce Foundation, Chan Zuckerberg Initiative og Bill and Melinda Gates Foundation, forsøkte å oppgradere internettilgang i alle offentlige skoleklasserom i Amerika og sa på tirsdag at de ville legge ned driften neste august.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

I følge studien er 46, 3 millioner elever nå koblet til nettet, 2, 8 millioner lærere har internettforbindelse, og 99% av skolene har tilgang til fiberoptiske forbindelser. Kostnaden for K-12 internettilgang har sunket 90% siden 2013 fra en høyde på $ 22 ned til $ 2, 24. I 2013 hadde 75% av klasserommene ingen Wi-Fi-tilgang i det hele tatt.

Digital transformasjon: En guide for CXOs (TechRepublic Premium)

Rapporten inkluderte betryggende statistikk som beskrev arbeidet med digitalisering av klasserom, mens de bemerket den omfattende innsatsen og støtten fra guvernører fra begge partier i alle 50 stater. I sine fem år med drift har ideelle organisasjoner jobbet hånd i hånd med 75 guvernører i hver stat.

"Tilkoblingsgapet i klasserommet er blitt lukket, " skrev Evan Marwell, grunnlegger og administrerende direktør i EducationSuperHighway, i en uttalelse som var knyttet til rapporten. "Takket være en enestående bi-partisaninnsats fra føderale, statlige og skoledistriktsledere, støttet av K-12 talsmannsorganisasjoner, er nå digital læring tilgjengelig i praktisk talt alle K-12 klasserom over hele landet.

"Drevet av moderniseringen av E-rate-programmet, samsvarende midler fra guvernører og den utrolige innsatsen fra tjenesteleverandører, har titusenvis av kilometer med ny fiber blitt bygget for å koble skolene våre til bredbåndsinfrastrukturen fra det 21. århundre. skoledistriktene har benyttet seg av 90% reduksjon i kostnadene for internettilgang for å gjøre løftet om digital læring tilgjengelig for 46, 3 millioner elever. "

Wi-Fi 6: En innsideveiledning (gratis PDF) (TechRepublic)

Da EducationSuperHighway begynte å samle statistikk i 2013, fant de at bare 4 millioner elever hadde tilgang til bredbåndstilkoblinger på skolen. I år hoppet antallet til 46, 3 millioner. Gjennom hele livet til EducationSuperHighways prosjekt har USAs K-12 offentlige skoledistrikter brukt nesten 5 milliarder dollar på å oppgradere Wi-Fi-nettverkene sine slik at nesten alle klasserom har den typen infrastruktur som kan støtte en enhet per student.

I tillegg til studien deres, opprettet EducationSuperHighway en nettside der du kan se detaljerte rapporter om hver stats innsats for å få større internettilgang til klasserommene sine og hvordan det stabler seg i forhold til Federal Communications Commissions (FCC) tilkoblingsmål.

I 2013 sa FCC at de ønsket å nå et punkt der hver skole hadde 100 kbps per elev og at milepælen nesten ble nådd i år. State of the States-rapporten sporer fremgangen mot K-12-tilkoblingsmålene som er opprettet av FCC og bruker 2019-applikasjonsdata fra FCCs Schools and Libraries Program, også kjent som "E-rate" -programmet.

FCC bestemte seg i 2014 for å oppdatere E-rate-programmet og dele det opp i tre standarder, som inkluderte å bringe en fiberforbindelse til hver skole, Wi-Fi i alle klasserom og 100 kpbs per elev. I fjor bestemte FCC seg for å øke det siste kravet, og slo det opp til 1 Mbps per student i alle klasserom hver dag.

Siden uttalelsen har nesten 40% av skoledistriktene, inkludert 57% av USAs minste skoledistrikter på landsbygda, og 23% av landets 1000 største skoledistrikter allerede oppgradert til den nye FCC-standarden. Rapporten sier at 12 stater allerede har 50% eller mer av skoledistriktene sine med 1 Mbps per student.

I følge EducationSuperHighways studie ba offentlige skoledistrikter om 1, 9 milliarder dollar i midler fra E-rate-programmet i år. Heldigvis fortsetter prisen for internettilgang å falle, og i 42 stater er mediankostnaden for båndbredde under $ 3 per Mbps. Mer enn 22 000 skoleanlegg ble utstyrt med nye fiberoptiske kabler i løpet av de siste fem årene, noe som førte FCCs mål om 1 Mbps per student innen rekkevidde.

Lukking av det digitale skillet i klasserom

"Ved å lukke det digitale skillet i klasserommet, åpner vi døren for nye utdanningsmuligheter for millioner av studenter over hele landet. Digital læring er ikke bare et løfte lenger - nå er det en realitet. Nå må statsledere samarbeide med tjenesteleverandører for å skape og sørge for at skoledistriktene utnytter mulighetene til å oppgradere båndbredden slik at studenter og lærere kan bruke teknologi i alle klasserom, hver dag, "la Marwell til.

"87% av lærerne sier at de bruker digital læring i klasserommet flere ganger i uken, tre fjerdedeler av Amerikas skoler har nå minst en enhet per student, og mer enn 70% av lærerne sier at høyhastighetsinternettforbindelse og Wi-Fi-nettverk er forbedrer undervisning og læring betydelig. Som et resultat gir teknologi mange milliarder læringsøkter i Amerikas klasserom, mens lærere finner nye og spennende måter å tilpasse læring og øke studenters engasjement. "

Rapporten bemerker at lærerne innoveret i raskt tempo da hver skoles digitale kapasitet økte og raskt lærte å utnytte applikasjoner på nettet for å utdanne seg på forskjellige måter. Nå kan elevene få raskere tilbakemeldinger og også bli mer involvert i tempoet i egen skolegang.

Nesten alle lærere og administratorer som snakket med EducationSuperHighway for studien, sa at den økte internettilgangen hadde en positiv effekt på studentene deres og lærerens evne til å formidle informasjon. Siden programmet startet gir mer enn 90% av skoledistriktene programvare, enheter og en digital læreplan med instruksjonsteknologer. Halvparten av alle lærerne sa at de nå prøvde å integrere koding og video i leksjonene.

Administratorer i Kansas 'Perry-Lecompton skoledistrikt sa at når de oppgraderte til 1, 3 Mbps per student, kunne barna bygge sine egne apper, lage videoer, ta virtuelle feltreiser, delta på webdesignklasser og få tilgang til digitale gjesteinstruktører. Offentlige skoleansatte i Norwalk, Connecticut, sa lignende ting om deres tur til bredbånd med høy hastighet, noe som gjorde at de kunne opprette statens første Pathways in Technology Early College High School-program.

De har sett en 100% økning i graderingsgraden siden programmet ble introdusert.

"Når vi lukker dørene våre, gjør vi det med å vite at vi har bidratt til å åpne den digitale døren for utdanningsmuligheter for millioner av studenter, " sa Marwell i rapporten. "Vi solnedgang når vi vet at et sterkt E-rate-program vil gjøre det mulig for skoledistrikter, tjenesteleverandører og statsledere å fortsette å oppgradere båndbredden i Amerikas K-12-skoler slik at lærere kan bruke teknologi til å styrke læring i hvert klasserom, hver dag."

EducationSuperHighway-rapporten estimerte at mindre enn 800 000 elever i under 100 skoledistrikter ikke oppfylte FCCs mål på 100 kbps, med flertallet av studentene som befinner seg i områder som lett kunne oppgradere og oppfylle dette målet uten økning i distrikts bredbåndsbudsjett.

T-Mobile og Sprint lover rimelig 5G-dekning for landlige Amerika, og hjelper fjernarbeidere (TechRepublic)

Mer enn 16 millioner elever vil kunne overgå FCCs 1 Mbps per elevmerke innenfor skoledistriktets nåværende budsjett, og i 3, 883 skolekretser kan 1 Mbps per studentstandard nås ved å bruke distriktets eksisterende internettadgangsbudsjetter for å få tilgang til samme pris at tjenesteleverandører i deres område allerede gir andre distrikter. Nesten 80% av disse distriktene trenger ikke en gang å bytte tjenesteleverandører for å dra nytte av en avtale som får dem til 1 Mbps uten å bruke mer penger.

EducationSuperHighways studie legger til at FCC bør legge merke til hvor vellykket innsatsen deres har vært og doble ned på dem, noe som øker finansieringen slik at biblioteker og skoler kan fortsette å oppgradere ledningene. Mer enn 60% av skoledistriktene rapporterte at de oppgraderte båndbredden minst en gang siden de møtte eller overgikk FCCs standarder.

I fjor toppet median båndbredde per student 670 kbps i fjor, en økning på 32% sammenlignet med 2018 og den største økningen de siste fire årene. For de 1 625 skoledistriktene som dessverre er lokalisert der det ikke er noen tjenesteleverandører som tilbyr billige båndbreddepriser, sa EducationSuperHighway-rapporten at internettprisutviklingene viser et kontinuerlig årlig fall, noe som gir dem litt håp.

Statene hadde også bedre av å forhandle om bredbåndpriser fordi de kunne sikre bedre priser enn de enkelte skoledistriktene. Statlig innsats var også mer effektivt for å sikre at distriktene i distriktene kunne få relativt billige priser på nivå med by- og forstadsskoler. Mer enn 15 stater bestemmer bredbåndskontrakter på vegne av skoledistriktene.

Ideell å stenge

Marwell sa at EducationSuperHighway vil "solnedgang" i slutten av neste sommer, men vil bruke året på å jobbe for å sikre høyhastighets bredbånd for de siste 1% av studentene som fortsatt er utenfor løkken.

"EducationSuperHighway er en stor offentlig, privat og nonprofit suksesshistorie. Jeg er så stolt av teamet for dets to-partisanske prestasjoner, " sa Jonathan Kaplan, styreleder i EducationSuperHighways styre. "Arbeidet blir imidlertid aldri virkelig gjort. Vi oppfordrer statsledere til å fortsette å jobbe for å sikre at skolene holder tritt med teknologiske fremskritt og sørger for at barna våre er godt forberedt på fremtiden."

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com