CES avduket: En sniktitt på teknologien til CES 2020

Den Bartesianske cocktailprodusenten var en oppmerksomhetsgetter hos CES Unveiled.

Bilde: Teena Maddox / TechRepublic

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

De største trekningene av CES som ble presentert i år, var sexteknologi fra Lora DiCarlo, et 7000 dollar Kohler smart toalett, og Keurig fra cocktailprodusenter, Bartesian.

CES Unveiled, som er en samling av tekniske utstillinger før starten av CES, ble arrangert søndag kveld i Mandalay Bay i Las Vegas. CES begynner offisielt 7. januar og går gjennom 10. januar, men det starter vanligvis et par dager tidligere med hendelser som gir presse og påvirkere en sniktitt på noe av teknikken som vil bli vist gjennom uken.

Se alle bildene her: CES 2020: Et første glimt på teknologien til CES Unveiled (TechRepublic)

DiCarlo var klar for å vise de nyeste produktene fra selskapet sitt. Hun mottok en innovasjonspris for et sexteknologisk produkt på CES 2019, bare for å få det opphevet på grunnlag av å være "umoralsk, uanstendig, usømmelig og profan." Prisen ble senere gjeninnsatt. Hun sa at hun jobbet med CTA for å endre retningslinjene sine, og i år får sex-tech lov til å bli stilt ut på CES hvis det kan demonstrere at det er nytt og fremvoksende og innovativt teknologi.

Selskapet hennes har tre produkter på CES i år, og alle var utstilt på Unveiled: The Ose, Onda, and the Baci. Ose er en håndfri robotmassasje designet for blandede orgasmer, Onda er en robot G-spot massasje, og Baci er en robot klitorisstimulator.

Mer CES 2020-dekning

Den neste mest populære standen var Bartesian. Den bruker pods av juice, ekstrakter og bitters blandet med alkohol for å lage håndverkscocktails. Selskapets administrerende direktør Ryan Close er en tidligere bartender, og han tok Bartesian fra en første Kickstarter-kampanje til å vinne en innovasjonspris CES 2020.

Kohlers utstilling vakte oppmerksomhet med et smart toalett på 7000 dollar, Numi 2.0. Den har belysning i omgivelsene, trådløs Bluetooth-musiksynkroniseringsevne, et oppvarmet sete og håndfri kontroller. Den har til og med en personlig rensefunksjonalitet og vanneffektivitet. Det vil gjøre at du aldri vil forlate badet igjen. Kohler inneholdt også en oppdatering til Moxie-dusjhodet ved å legge til Alexa-teknologi. Den vanntette høyttaleren festes til Kohlers dusjhode via magneter, og den avgir en hvit støydempende frekvens, slik at den kan høres over lyden av rennende vann.

En annen utstilling på CES Unveiled var Yummly Smart termometer fra Whirlpool. Den bruker doble temperatursensorer for å samtidig overvåke mat- og ovnstemperaturer, slik at brukerne kan spore kokingen eksternt med smarttelefonen og få varsler i sanntid når maten er klar.

Cleer inneholdt et utvalg av nye produkter, inkludert en halvmåneformet høgttaler, som fikk en innovasjonspris CES 2020. Den kommer i gull, sølv eller svart og har en smart assistent innebygd. HyperX viste frem en ny samling spillvarer, fra tastaturer til hodetelefoner og spilltastaturer.

Og så var det det vanlige utvalget av det uvanlige og det unødvendige, fra en flygende gondol til en mengde smarte tannbørster.

For mer, sjekk CES 2020-forhåndsvisningen på CNET.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com