CES 2020: Hvorfor smarte byer er avhengige av IoT-sensorer for å spare vann

Hvordan IoT-enheter spiller en stor rolle i vannbevaring Capstone Metering CEO forklarer hvordan IoT sensorer og dataanalyse kan føre til mer miljøvennlige, smarte byer.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

TechRepublic's Karen Roby snakket med Scott Williamson, administrerende direktør for Capstone Metering, på CES 2020 om nye teknologier på Internet of Things (IoT), vannmåling og hvordan de kan bidra til å spare vann. Følgende er et redigert utskrift av samtalen deres.

Scott: Williamson: Det IoT betyr for oss er at teknologien endelig er her hvor alle forstår hva IoT er. Alle har tak i hva IoTs begynner å bety å implementere. Nå snakker vi om, hva gjør vi, hva er løsningene som kan bli en del av byen? I vårt tilfelle er det vann, smarte teknologier for de forskjellige delene av vannteknologier bringer det sammen.

5G: Hva det betyr for IoT (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon) | Last ned gratis PDF-versjon (TechRepublic)

Karen Roby: Når vi snakket om dette litt av kameraet, er Scott, IoT ikke bare noe, et buzzword som kastes rundt lenger. Folk begynner virkelig å forstå det, teknologien og hva det betyr.

Scott: Williamson: Ja. I vårt tilfelle er vi en 100 år gammel industri. Vannmåler-teknologien hadde ikke avansert, og selv i det var det private nettverk, det var løsninger som gikk til noens datamaskin og kontor. Det hele er endret, og det er modeller som kommer ut der i skyen. Det hele er mobilbasert. Det hele er IP internettprotokoll -teknologi, så vi har direkte kommunikasjon til enheter selv. Det har aldri skjedd før nå.

Karen Roby: Snakk litt mer om smarte byer og vannprogrammer i byene, hvordan dere kommer inn og hvordan IoT, spesielt, hjelper.

Scott: Williamson: Spesielt hva vi tar med vannteknologi i en skyplattform, dvs. IoT-løsninger, hva vi gjør er at vi kommer inn og analyserer hva som skjer innen byens infrastruktur ved å sette sensorer i, vi begynner å forstå hvordan ikke bare Hvis du kontrollerer og overvåker vannet for effektivitet der, er det nå hvordan skal vi redusere valser, hvordan forbedrer vi kundeservicen? Hvordan skyver vi dataene direkte til kunden slik at de vet hvor mye vann de mister?

I dag har vi løsninger som vi tilbyr at kunden faktisk har en app fra telefonen, slik at de kan se hva vannforbruket er, og om de har lekkasje eller ikke - det har aldri blitt gjort.

Karen Roby: Snakk om hvordan 5G gjør det mulig for dere å gjøre jobben og på en annen plattform.

Scott: Williamson: 5G for oss er noe vi har gjort på en stund fordi vi bruker NB-IoT og LTE-M plattformer på mobil, som er en del av hva 5G kommer til å bli når den utvikler seg helt, som er noe vi allerede er inne på. Jeg har brukt det i et par år nå. Det gjør at vi kan ha direkte kommunikasjon og direkte tilgang til en data-bytte fra enheten med kommando og kontroll. Det er et stykke som nå er her som lar oss skyve helt ned for å slå av måleren, som et eksempel, for enten en lekkasje, eller manglende betaling, eller et antall ting uten å måtte rulle lastebilene, det er nå her .

Smart Cities og IoT-nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om smarte byer, som inkluderer innovasjoner i IoT, 5G, sikkerhet, dataanalyse, mobilapper og mer. tors

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com