CES 2020: Segway avduker produkter for å støtte smartere byer

CES 2020: Segway avduker produkter for å støtte smartere byer Segway zoomer inn i fremtiden med S-Pod og selvbalanserende scootere.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

TechRepublics Karen Roby snakket med Jeff Wufu fra Segway på CES 2020 om at de nye produktene snart kommer for å hjelpe folk med å navigere på kortvarig transport. Følgende er et redigert utskrift av samtalen deres.

Jeff Wufu: I år presenterer vi flere produkter for Segway. To av dem ble belønnet med CES Innovation Awards Honoree-status, og det mest slags livlige produktet er denne karen her borte. Dette er Segway S-Pod. Dette er en førsteklasses transport pod laget for alle.

CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon)

Karen Roby: Hva mener du med det?

Jeff Wufu: Den typen brukssaker vi ser for denne pod er at folk kan bruke den på lukkede campus. Dette er fremdeles en konseptmodell. Men etter hvert vil du se det i kjøpesentre, du vil se det på flyplassen. I utgangspunktet, med Segways visjon, ønsker vi å forenkle bevegelsen av gjenstander og mennesker. Det gir folk en veldig behagelig opplevelse som sykler rundt fra A til B.

Karen Roby: Her bak oss snakker vi også om et par forskjellige ting. Fortell oss hva som er her.

Jeff Wufu: Du ser en Ninebot e-scooter. Vi har fem forskjellige modeller som i utgangspunktet er helelektriske, og den har et smart luftelåsesystem der folk ikke trenger å bruke en nøkkel - det er nøkkelfritt. Når du sitter der, er den i utgangspunktet ulåst, klar til å dra. Avhengig av rekkevidden har den fem forskjellige modeller; den største du kan gå opp til 70, 80 miles rekkevidde totalt på en enkelt lading. Og du har også et veldig stort rom, og det er veldig godt egnet for bypendling.

Her borte har du også en Ninebot eMoped. Denne eMoped er mer egnet for langtransport til lang sikt. I hovedsak kan den sitte på to personer, og den har også moped, slik at du kan sykle som en moped, en sykkel, og du kan også sykle den som en scooter.

Karen Roby: Jeff, på TechRepublic og ZDNet, vi skriver mye om smarte byer og hva som skal komme og hvordan ting vil se ut på veien for oss alle når vi beveger oss i byene våre. Snakk om hvordan dette passer inn i smarte byer.

Jeff Wufu: På Segway, akkurat nå, fokuserer vi virkelig på oss som leder innen kort avstandstransport. Men for smarte byers fremtid ser vi virkelig at det kan gå med flere forskjellige typer kjøretøy utover bare sparkescootere. For eksempel er S-Pod et godt eksempel på hvordan vi ønsker å vise fram hvordan folk potensielt i fremtiden kan reise gjennom denne typen pod. Og toppfarten for Segway S-Pod er opptil 24 mil i timen, og derfor er den ganske rask. Og også for de helelektriske miljøvennlige e-scooterne og eMopedene som passer til forskjellige kunders behov, slik at de kan reise i byens miljø; uansett størrelse (liten eller stor), vil de kunne passe til deres behov annet enn sparkescootere.

I år lanserer vi også to splitter nye sparkescootere. En av dem er Segway Ninebot Kick Scooter Air T15; det er den mest kompakte og lette sparkescooteren vi noen gang har lansert. Den andre er en Segway Kick Scooter T60. Det er en trehjulet sparkescooter som har et bakoverfelt-chassis, et slags oppsett der du bare kan fortsette der, og den er klar til å gå. Og det har vi kalt det en roboter-scooter.

Med delingsmodellen har den funksjonene for operatørene til å bruke skystyringssystemene for å sende, og kontrollere logistikken for den samlede utsendelsen for operatørene.

Karen Roby: Vi snakker mye om sky på TechRepublic og ZDNet. Så det er mye skyengasjement med hva som skal komme også for Segway.

Jeff Wufu: Absolutt. Jeg tror vi som selskap virkelig prøvde å samarbeide med våre partnere for å passe deres behov uavhengig av virksomhetens størrelse, være små bedriftseiere eller større bedriftseiere. Vi ønsker å tilby løsninger som virkelig kan hjelpe smartbyenes fremtid til å bli grønnere, bli renere og også bli mer tidseffektiv.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com