CES 2020: Produktene tar sikte på å gjøre livsnødre for eksterne arbeidere

CES 2020: Produktene tar sikte på å gjøre livet bedre for fjernarbeidere. Alogic avduket et 3-i-1-produkt som inkluderer USB-C-dokk, strømbank og trådløs lader.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

TechRepublic's Karen Roby snakket med Pratik Kumar fra ALOGIC på CES 2020 om det nye produktet, Dock Wave, som er en 3-i-1-enhet for å hjelpe fjernarbeidere eller noen på farten. Følgende er et redigert utskrift av samtalen deres.

Pratik Kumar: Folk som jobber på farten nå, enten de er på reise eller jobber, som du sa, hjemmefra. De er langt borte fra kontorene sine. Det er et flott arrangement: Det er veldig fleksibelt, det gir deg mye uavhengighet, men samtidig bærer du slags på kontoret ditt.

CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon)

Og det er derfor vi bygde opp noe vi kaller en Dock Wave. En enhet som denne gir deg en ekte fleksibilitet til å bruke den bærbare datamaskinen, som er en slags hoveddatamaskin nå. Du gjør alt med det. Det gjør det veldig allsidig mens du er på farten, hjemme. Bare for å gi et eksempel, hvis du jobber hjemmefra, ikke sant? Du vil koble deg til TV-en eller skjermen du har, den har en hel rekke ledninger, inkludert en HDMI-ledning, et par skylesere, ekstra USB-porter. Du kan lade den bærbare datamaskinen samtidig. Så det gir deg et oppsett for å lage et lite arbeidskontor.

Mens du er på farten, reiser du. Ta ut dette, ta det med deg. Det er en strømbank, så den lader telefonen din. Det vi har gjort på toppen av det, den lader telefonen trådløst. Så ideen er å fjerne ledningen. Du vil ikke ha med deg mange kabler og ladere og adaptere. Hele ideen om USB-C, du har bare en lader og en kabel. Den bringer den til live. Du har en lader, en USB-C-kabel, den gjør alt annet for deg.

Karen Roby: Og det er et av de største problemene, du sa det bare, vi har så mye med oss ​​når vi jobber mens du er på farten, og det er det som så mange av oss gjør nå. Du finner bare en måte å rydde opp i én enhet.

Pratik Kumar: Akkurat. Hele ideen er å gjøre det enkelt. Når du reiser på jobb, når du jobber hjemmefra, eller hvor som helst du er slags mobile arbeidere, ikke sant? Du vil være fokusert på arbeidet ditt i stedet for å ta med deg alle disse bitene og tilbehøret. Så ideen er, ok, du vet at du bare haker den ene enheten din i vesken, og at du er ferdig. Du trenger ikke å bekymre deg for noe annet. Bare for å gi et eksempel, er moderne teknologi slags ment for å gjøre livet ditt enkelt, ikke mer komplisert. Og det er det vi har gjort, vi har prøvd å få inn forskjellige teknologier og slags bringe dem sammen. Derfor kaller vi det verdens første tre-i-en-enhet. Vi har kombinert USB-C hub eller dock med en strømbank og en trådløs lader. Det er bare veldig praktisk for reisen din - du tar bare en ting og du er ferdig.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com