Konsernsjefens best bevarte hemmelighet for å opprettholde en organisasjons relevans

Opplæring av arbeidere i en tid med digital transformasjon Opplæring er mer enn bare et nytt begrep, det blir en nødvendighet for mange selskaper som svar på jobbautomatisering.

Selv om det allerede er slått fast at digital transformasjon er avgjørende for overlevelse av virksomheten, er det også avgjørende for forretningsrelevans, ifølge KPMGs amerikanske konsernsjef Outlook-rapport fra 2019 utgitt på tirsdag. Med teknologi som får digitale miljøer til å skifte raskere enn noen gang før, har administrerende direktører valget mellom å omfavne smidighet, eller la organisasjonene bli foreldet, viser rapporten.

Rapporten, utført av Forbes Insights, undersøkte 1.300 administrerende direktører fra organisasjoner som genererer minst 500 millioner dollar i årlige inntekter. Disse administrerende direktører representerer et bredt utvalg av bransjer, inkludert forbruker og detaljhandel, forsikring, biovitenskap, bank, energi, produksjon og teknologi.

Digital transformasjon: En IT-pro-guide (gratis PDF) (TechRepublic)

Flertallet (68%) av amerikanske administrerende direktører sa at smidighet er do-or-die for en organisasjon, viser rapporten, men de lar ikke frykten for foreldelse hindre deres fremgang. Nesten alle (91%) av de undersøkte administrerende direktørene sa at de personlig leder den digitale transformasjonsstrategien for organisasjonene sine, i et forsøk på å fremme og muliggjøre smidighet.

"Vi fortsetter å være i et vekstmarked som er drevet av forstyrrelse, " sier S. Singh Mecker, KPMGs amerikanske leder for allianser og partnerskap, i rapporten. "Å danne strategiske allianser gjør det mulig for selskaper i dag mer enn noen gang å raskt innovere og komme inn i nye markeder der de ikke er begrenset av deres tradisjonelle organiske vekststrukturer."

Noen 81% av administrerende direktører sa at de planlegger å målrette uorganisk vekst, med fokus på strategiske allianser, digital transformasjon og M&A, viser rapporten. Administrerende direktører er imidlertid ikke naive når det gjelder de tilhørende hindringene for digital transformasjon. Disse lederne har blitt mer realistiske når det gjelder tidsrammer og avkastning på kunstig intelligens (AI) og andre teknologier, men de er villige til å være tålmodige hvis det gir varige resultater.

Annet enn smidighet siterte rapporten samarbeid med tredjeparts partnerskap og opplæring som de andre nødvendige komponentene for å se avkastning på tech-investeringer. Å smi strategiske partnerskap er nøkkelen til å oppnå smidigheten som er nødvendig i et fartsfylt digitalt miljø, og arbeidsstokkene må ha de rette verktøyene og ferdighetene for å håndtere disse prosjektene, la rapporten til.

For mer, sjekk ut TechRepublics artikkel om opplæringsarbeidere i en digital transformasjonsalder.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • Digital transformasjon: Et jukseark (TechRepublic)
  • Digital transformasjon: En IT-pro's guide (TechRepublic nedlasting)
  • Digital transformasjon: En guide for CXOs (Tech Pro Research)
  • Hva er digital transformasjon? Alt du trenger å vite om hvordan teknologi omformer virksomheten (ZDNet)
  • 5 beste stående skrivebordskonvertere for 2018 (CNET)
  • Beste oppgavelister-apper for å håndtere oppgaver på hvilken som helst plattform (Download.com)
  • Digital transformasjon: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: iStockphoto / fizkes

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com