Feir en veldig nerdete aprilfool

Ingen vet egentlig hvor April Fool's Day-tradisjonen begynte. Det er noe bevis på at tradisjoner som ligner på April Fool's Day, dateres helt tilbake til 1500-tallet, på tvers av ulike kulturer i forskjellige deler av verden. Imidlertid er April Fool fortsatt et mysterium, ettersom ingen av prikkene ser ut til å koble seg sammen i noen form for rett linje.

Mange mennesker har en generell motvilje fra April Fool's Day. Selv om jeg ikke liker motbydelige pranks, liker jeg virkelig de årlige April Fool-vitsene som mange selskaper og nyhetsbyråer spiller den første april hvert år. Google og BMW er kjent for å gi humoristiske falske kunngjøringer hvert år, i likhet med BBC (British Broadcasting Company) og NPR (National Public Radio). Jeg ser generelt ikke kommersiell TV, så jeg savner alltid BMWs April Fool-vitser, men NPR narrer meg hvert år.

De beste pranks tar en liten forhåndsplanlegging (se for eksempel denne videoen av den ultimative avlukke-prank) og blir nøye vurdert for sikkerhetsregler. Det er også viktig å sørge for at eventuelle pranks som er planlagt for kontoret er egnet for arbeid. Pranks går ofte galt, og det som var ment som en morsom spøk kan lett bli til trakasserende oppførsel. Det er en veldig god ide å sørge for at den målrettede personen har en sunn sans for humor.

En prank som jeg spesielt liker er å fylle en haug med små papirkopper hver med bare litt vann - nok til at de trenger å helles ut, men ikke veldig fulle. Plasser mange av disse koppene på en kollega. Personen må finne et sted å helle ut vannet før alle koppene kan fjernes.

En fantastisk geekprank jeg kom over er å endre vanlige ord som kolleger bruker ofte i dokumenter til andre ord eller uttrykk i Microsoft Words autokorrektive alternativer. (Det kan være lurt å gi din pranked kollega inn på spøken tidlig på dagen, slik at han / hun ikke sender rundt et feilfylt dokument.) Tilsvarende å endre hjemmesiden på datamaskin til en venn til noe det ikke burde være og å endre teksten på en persons skjermsparer til noe morsomt er også gode datamaskiner. Jeg liker også å legge bånd over optikken eller rullekulen til datamus for å prank kollegaer.

ThinkGeek tilbyr et bredt utvalg av leker som hjelper til med prankster-aktiviteter. Det er nå flere alternativer og generasjoner som er ansporet fra den originale Annoy-a-tron. TV Poltergeist er en spesiell favoritt av meg, siden filmen med det navnet fremdeles skremmer meg til å gjemme meg. Shocking Pen har potensiale, men jeg tror det beste prankster-verktøyet for nørder er USB Phantom Keystroker V2. Selv om jeg vet at det eksisterer, er jeg sikker på at jeg kunne bli "fått" på April Fool's Day med denne.

Jeg er fremdeles på jakt etter flere April Fools vitser og pranks, så fortell oss om dine favoritt (og kanskje minst favoritt) pranks i kommentarfeltene.

Flere prank-relaterte innlegg på TechRepublic

  • Topp 10. april Fool's pranks vi ønsker var ekte
  • Trekker en prank på en SAN-administrator
  • Galleri: Kontorer og datamaskiner
  • Galleri: Papp datamaskin prank
  • Galleri: Datamaskine som får vennene dine til å forbanne deg

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com