Feire Star Trekes 45-årsjubileum med stil

8. september 2011 er 45 - årsjubileet for sendingen av den første episoden av Star Trek . På torsdag kveld i 1966 ble publikum vist en fremtid der et samlet menneskehet hadde erobret forskjellene og nådd frem til stjernene. Etter sendingen av den episoden, The Man Trap, var fremtiden litt annerledes og litt lysere enn den hadde vært bare en time før. Førtifem år senere inkluderer Star Trek-franchisen 723 TV-episoder fordelt på seks serier og 11 filmer, mye musikk, nok bøker til å bygge et mellomstor bibliotek og en annen film som kommer "virkelig snart." Etter min mening garanterer jubileet for luftingen av den første episoden en fest.

Noen mennesker synes kanskje at et jubileumsfest for Star Trek er litt rart, men ikke meg. Jeg er fyren som en gang fikk 8. september i løpet av en utviklingssyklus da ingen fikk fridager. Jeg oppnådde dette ved å informere manageren min om at det var en religiøs høytid og det var det. Så, fortjener ikke en høytid en høytid?

Parter av denne art må gjøres riktig; Ellers kan du like godt ta på deg røde skjørt, løpe ut til butikken og godta det uunngåelige. Den logiske festplanleggingen Trekkie ville nøye vurdere mat, drikke, hva du skal ha på, musikk og video. Her er forslagene mine.

Mat

Hvis du spiser pizza, må du i det minste bære den som kaptein Kirk - vertikal og under armen. Eller, enda bedre, kan du lage noe fra The Star Trek Cookbook av Ethan Phillips (som spilte Neelix på Star Trek: Voyager ) og William J. Birnes. Med mindre du selvfølgelig kan legge hendene på noen Klingon-ormormer, slik at du kan lage Gagh.

Drikke

Du trenger noe for å vaske den Rokeg Blood Pie, og hva kan være mer passende enn Romulan Ale? Jeg hører at de fine på ThinkGeek har en venn som en gang i blant fører en sak over den nøytrale sonen. Vent, kanskje det var doktor McCoy. Uansett slår den sviskejuice ... med mindre du er en Klingon.

antrekk

Det store spørsmålet før en fest er alltid hva du skal ha på deg. Bør jeg gå tilfeldig? Bør jeg kle meg ut, ha på meg noe som passer til hverdagen eller gå skikkelig uformell ? Det gjør ikke noe, for jeg vet at folkene på StarTrek.com stort sett har klærebehovene mine, eh, dekket.

Musikk

Med musikken kan jeg tenke at ting kan gå på to måter: få en kopi av Leslie Fish's Banned from Argo eller spille lydsporene til TV-seriene og filmene, som passer for alle publikum. Lydsporene er faktisk veldig gode, selv om fans av filmen Aliens kanskje kjenner igjen et notat eller to i Star Trek: The Wrath of Khan . (Hint: sammenligne når Enterprise reiser seg bak Reliant i nebularen og når slippskipet reiser seg til plattformen i luftforedlingsanlegget.)

video

Dette er en no-brainer. Det er 23 dager, 1 time og 21 minutter med Star Trek på video - det er lenge nok selv om festen ble kastet på 892-IV.

Romanse

Jeg kan til og med prøve ut hentelinjene mine på kona. Hvem vet, kanskje hun vil synd på en håpefull Star Trek-nerd, og linjene kan faktisk fungere.

Del festplanene dine

Jeg gleder meg til feiringsplanene mine for 8. september 2011. Hvordan planlegger du å markere anledningen i Trek-verdig stil?

Les også: Geek Gifts 2009: Klingon Language Suite av iPhone-apper.

Merk: StarTrek.com er et CBS-merke.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com