Catherine Bracy: Arrangør. Advokat for demokrati. Teknisk Enabler.

På en eller annen måte fant Catherine Bracy noen minutter å prate og et rolig kontor inne i Code For America-hovedkvarteret i sentrum av San Francisco. Fra lydene av det er kontoret et yrende sted, og Bracy er vanskelig å feste.

Og med god grunn - hun er direktør for samfunnsorganisasjoner for CFA, og i løpet av ni måneder i stillingen har hun knapt vært hjemme. Bracy reiser over hele USA og internasjonalt til lokale CFA-kapitler for å hjelpe med å overvåke og drive grasrotprosjektene sine.

CFA er non-profit som hjelper borgere og myndigheter å utnytte teknologi for å løse samfunnsproblemer, for eksempel slik at folk kan kommunisere med rådhuset via SMS-meldinger eller møte for hackkvelder for å gjøre om byens nettsteder. De jobber mot en regjering for folket, av folket, i det 21. århundre.

Catherine Bracy

Men når Bracy sitter stille, vil hun fortelle deg nøyaktig hvordan det er. Bracy er en voldsomt bestemt kvinne. Stemmen hennes utstråler tillit til seg selv og årsaken hun jobber for: å bruke teknologi for å koble folk igjen sammen med sin regjering.

Bracy er ansvarlig for Brigade-programmet, et internasjonalt nettverk av mennesker som samarbeider med lokale myndigheter for å gjøre byene deres bedre. For eksempel, i San Francisco, der bolig er et presserende tema, jobber brigaden sammen med Tenants Union og byens viktigste dataansvarlige for å overflate data og bruke teknologi. De prøver å forstå hvorfor mennesker blir kastet ut av hus til enestående priser og leter etter en løsning på det problemet.

Det vi gjør er å koble innbyggerne igjen med regjeringen og reignere ideen vi alle vokste opp på, det vi nå tror er en myte: at innbyggerne faktisk ikke kan bidra meningsfullt og aktivt i regjeringen - ikke bare å stemme og den typen indirekte vanskelig å koble-til-prikker måte, men konkret, "sa hun.

Det Bracy elsker mest med denne jobben, er å se på gnisten som antennes i disse byene som fører til at det blir gjort reelle endringer på bakkenivå.

"Du ser at byer har et ah-ha-øyeblikk og innser hvor mye bedre systemene deres kan fungere bedre på grunn av samspillet de har hatt med oss, " la hun til.

Lidenskap for endring

På college ønsket Bracy å bli journalist. Hun var lidenskapelig opptatt av rollen journalistikken spiller i demokratiet. Men hennes romantiske forestillinger ble mindre etter at hun hadde meldt seg inn i Bostons NBC-tilknyttede selskap - hun ble forferdet av verden av lokale nyheter.

Etter litt sjelesøk, "som en hvilken som helst god person som er på grensen til å oppgradere og ikke vet hva de vil gjøre med livet sitt", bestemte Bracy seg for å gå på advokatskole. Før hun tok LSAT, praktiserte hun seg ved Berkman Center for Internet & Society ved Harvard Law School. Hun landet der på et perfekt tidspunkt, sa hun. Det var i 2002, og veksten av internett og organisasjonen gjorde det til en spennende tid.

"Da digitale medier begynte å transformere journalistikken og nyhetsrommet, skjønte jeg hva jeg virkelig ville være når jeg ønsket å bli journalist jobbet med hvordan nyheter og informasjon styrker demokratiet, " sa Bracy. Hun ble værende til 2010, etter hvert som hun ble administrativ direktør for Berkman Center, og "fikk i utgangspunktet en doktorgrad på internett" av erfaringene.

Da bestemte Bracy seg for å delta på University of Texas for en mastergrad i offentlig politikk. Mens hun var på skolen, drev hun Knight Foundation's News News Challenge for 2011. Hun møtte Harper Reed, som senere skulle bli administrerende direktør for president Obamas gjenvalgskampanje, og han ba henne jobbe for kampanjen sammen med ham. Det var en drøm som gikk i oppfyllelse, så hun pakket sammen og flyttet til Chicago før hun avsluttet sin grad.

Bracy drev Tech4Obama-kampanjen i Chicago og flyttet deretter til San Francisco, hvor hun lanserte Obama-kampanjens Technology Field Office, den første i sitt slag i amerikansk politisk historie. Kontoret var spesifikt for å rekruttere frivillige til å bruke teknologiske ferdigheter for å produsere verktøy og innhold til kampanjen, i stedet for å ringe og banke på dører.

"Mange tror organisering av samfunnet, og de tror Cesar Chavez og banker på dører og mars på Washington slags ting, og det er virkelig et sett med taktikker som kan galvanisere enkeltpersoner til en kollektiv makt, " sa Bracy. "Og det er egentlig internett er for. Enkeltpersoner har strøm."

Fremtiden for teknologi og demokrati

Etter å ha reflektert over veien, sa Bracy at hun endte på CFA var der hun alltid ønsket å være - hun tok bare en rundkjøringsvei for å komme dit. Etter valget i 2012 meldte hun seg inn i CFA (hvis kontor faktisk var vegg i vegg med kampanjekontoret) for å starte og drive det internasjonale programmet, før hun ble organisasjonsdirektør for samfunnet for ni måneder siden.

Empati er nøkkelen i dette karrierefeltet, sa hun. Å ha en følelse av et større formål og forstå hvordan man kobler det daglige arbeidet til det, er en av nøklene til suksess. Det er å være komfortabel med mye usikkerhet og å rulle med slagene.

Bracy krediterer suksessen hennes så langt til hennes nysgjerrighet, pålitelighet og nærvær av sinnet - som også er viktige aspekter ved organisering av samfunnet. Akkurat nå er hun helt fokusert på å få til endringer i dette rommet, og hun ser ikke noe annet sted.

"Vi stilte et spørsmål: 'Er dette stykket av en monstrositet av et byråkrati av regjeringen - er det mulig å forme, skifte, endre?'"

CFA-teamet så den minste indikasjonen på at det gjorde det, så de er med full styrke fremover i å prøve å finne ut de beste måtene å gjøre for å bygge sin bevegelse.

"Jeg utvikler noen ideer nå om hvordan organisering av lokalsamfunn er sentralt i fremtiden for teknologibransjen, der de grunnleggende prinsippene for hvordan du bygger et verktøy eller et selskap eller et samfunn på internett er veldig forankret i de samme idealene og verdiene som hvordan du bygger en bevegelse offline, sa hun.

Med egne ord

Hva er dine hobbyer?

"Jeg tror jeg har en britisk sjel. Jeg ser på mange BBC-dramaer. Jeg er virkelig inne i dette showet som heter Midsommer Murders akkurat nå, som er som en blanding mellom lov og orden og mord hun skrev, satt på den engelske landsbygda, og det er fantastisk. Det er så ostete, men jeg elsker det. "

Hva liker du å lage mat?

"Jeg liker veldig godt å lage ting som vil gjøre minst mulig rot og ikke er veldig usunt for meg. Jeg er også en stor tilhenger av Barefoot Contessa. Jeg har 150 episoder på DVR-en, så jeg skal bla gjennom dem og finn noe morsomt å lage. "

Hvor ser du deg selv i fremtiden?

"Noen ganger når jeg har søvnløshet midt på natten, kan tanken komme over hodet på meg at jeg en dag skulle legge pengene mine der munnen er og løpe for kontor - fordi vi sannsynligvis trenger mange flere som aldri vil ønske å løpe for at kontoret faktisk skal løpe på kontoret, "sa Bracy. "Så kanskje når jeg er som 60, vil jeg vurdere å løpe for skolestyret eller noe."

Hvilke råd har du til ditt yngre selv?

"Hvis det føles skummelt eller vanskelig eller utfordrende, er det sannsynligvis den rette tingen å gjøre. Føl frykten og gå videre inn i den .... og når du føler at ting er trygt og alt brummer, kaster du noen barrierer mot deg selv."

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com