Ta med gratis winPenPack verktøysett på USB-stasjonen

IT-spørsmål varierer så mye at du kanskje ikke vet hvilket verktøy du trenger for et gitt prosjekt. For eksempel kan det hende du trenger et bærbart antivirus, en P2P-klient, en tekstredigerer, en kontorpakke, en nettleser, diskverktøy og så videre. Å samle alle disse verktøyene på en enkelt USB-stasjon kan være et langt og vanskelig prosjekt. Heldigvis finnes det enestående verktøysett som winPenPack.

Noen av applikasjonene som er tilgjengelige med winPenPack er:

 • Sumatra PDF
 • AbiWord
 • Libreoffice
 • Firefox
 • Audacity
 • Klappe
 • KeePass
 • 7-Zip
 • WinDirStat

Tre versjoner av winPenPack

Alle tre versjonene av winPenPack er åpen kildekode og gratis.

 • Full: Dette er "kjøkkenvasken" -versjonen av winPenPack. Den inneholder nesten alle tilgjengelige verktøy for utgivelse.
 • Essentials: Dette ligner på Full utgivelse, men større applikasjoner erstattes med mindre verktøy som tjener den samme funksjonaliteten (f.eks. Får du AbiWord i stedet for LibreOffice).
 • Personlig: Dette er bare menyen. Du legger til applikasjoner slik du trenger dem eller som du vil.

Bruker winPenPack

Det er ingen faktisk installasjon for winPenPack - du laster ned den glidelåtte filen av den versjonen du ønsker, pakker den ut og flytter den resulterende mappen (wpp_VERSION_RELEASE, der VERSION enten er full, essensiell eller personlig, og RELEASE er utgivelsesnummer) på USB-stasjonen eller telefonen din. Med mappen på USB-stasjonen din kan du kjøre winPenPackNet.exe-kjørbar for å starte programmet.

Når du kjører winPenPack første gang, blir du bedt om å velge et språk; Fra og med dette er det bare tre valg: engelsk, spansk og italiensk. Velg språket ditt, og winPenPack-menyen vises ( figur A ).

Figur A

WinPenPack-menyen i aksjon.

Når du starter winPenPack, vil du se et systemmagasin-ikon. Fra det ikonet kan du få tilgang til menyen (ved å høyreklikke på ikonet), avslutte winPenPack eller avslutte og ta ut USB-enheten.

Fra menyhierarkiet til winPenPack kan du starte hvilken som helst av de tilgjengelige applikasjonene. La oss si at du gikk ala cart-ruten med den personlige versjonen, og at du må legge til nye applikasjoner til winPenPack. Følg disse enkle trinnene:

 1. Gå til WinPenPack Nedlastings-siden.
 2. Finn og last ned applikasjonen du vil legge til.
 3. Pakk den nedlastede .zip-filen.
 4. Kopier den nyopprettede applikasjonsmappen til ROOT_FOLDER \ Bin-katalogen på USB-stasjonen din (der ROOT_FOLDER er WinPenPack-hovedmappen, for eksempel wpp_menu_net_2.8.70).
 5. Høyreklikk på menykategorien du ønsker å plassere applikasjonen i (f.eks. Høyreklikk Multimedia for å legge til X-Avidemux).
 6. Velg Legg til programvare.
 7. Fyll ut nødvendig informasjon i det resulterende vinduet ( figur B ).
 8. Klikk OK når du er ferdig med å konfigurere starteren.
 9. Test den nyopprettede starteren ved å dobbeltklikke på den fra den nye WinPenPack-menyposisjonen.

Figur B

Opprette en bærerakett for X-Avidemux.

Hvis du ikke finner en kategori som samsvarer med applikasjonen som skal legges til, kan du opprette en ny i menyen ved å høyreklikke på et tomt område i menyen og velge Legg til kategori. Når det resulterende vinduet åpnes, må du fylle ut informasjonen for den nye kategorien. Du vil sannsynligvis oppleve at den nye kategorien havner i en av de tidligere opprettede kategoriene. Hvis dette skjer, kan du flytte det ved å følge disse trinnene:

 1. Finn den nye kategorien.
 2. Høyreklikk kategorien og velg Flytt elementer | Foreldrenivå.
 3. Høyreklikk på et tomt område og velg Lagre liste.

Dette skulle støte den nye kategorien inn i roten til menystrukturen. Du kan begynne å legge til nye programvareoppføringer i den nye kategorien eller flytte dem fra en kategori til en annen.


© Copyright 2021 | pepebotifarra.com