CareerBuilder lanserer ny AI-basert ansettelsesplattform

Er jobbhopping en myte? 55% av arbeidstakerne ønsker å bo hos nåværende arbeidsgiver. Framtidens arbeid har fleksible tidsplaner, myke ferdigheter, mer teknisk arbeid og ansatte som bor i sine nåværende selskaper.

Det er lite spørsmål om at det er et overskudd av tekniske jobber, men utfordringen har alltid vært for selskaper og arbeidssøkere å gjøre en god kamp. CareerBuilder-administrerende direktør Irina Novoselsky sa at "i en undersøkelse gjennomført tidligere i år fant vi at 50% av personalansvarlige har åpne stillinger de ikke kan fylle på grunn av mangel på kvalifiserte kandidater. Lav arbeidsledighet har skapt et stramt arbeidsmarked der det er jobb søkere er i førersetet, og ferdighetsgapet har gjort det vanskelig for selskaper å fylle åpne stillinger på mange områder, inkludert teknologi. "

For å imøtekomme dette behovet, lanserte CareerBuilder nettopp "Talent Discovery Platform", som den sier vil finne rekrutterere potensielle ansatte 50% raskere ved å bruke kunstig intelligens (AI) og vil også øke jobbsøknadene opp til 175%.

IT-lederveiledning for å oppnå mangfold på arbeidsplassen (gratis PDF) (TechRepublic)

Den nye inkarnasjonen, sa hun, matcher nyskapende AI-teknologi med "rik tosidig markedsdata." Hun forklarte videre: "Vi er et teknologiselskap som kjernen vår og har vært fokusert på innovasjon gjennom hele vår 25-årige historie. Tidligere versjoner av disse plattformene ga arbeidssøkere informasjon om forskjellige roller for å informere jobbsøkingene sine, og ga rekrutterere data og innsikt for å støtte deres rekrutteringsinnsats. " Novoselsky la til at CareerBuilder "har hjulpet millioner av kandidater med å finne jobber, og titusenvis av selskaper å finne de rette kandidatene til å fylle sine åpne roller."

CareerBuilder's new AI-based platform.

" data-credit="Image: CareerBuilder" rel="noopener noreferrer nofollow">

CareerBuilder sin nye AI-baserte plattform.

Bilde: CareerBuilder

Den siste oppdateringen vil endre "måten rekrutterere jobber og jobbsøkere planlegger karrieren deres til det bedre. Med nye AI bygd på milliarder av datapunkter, lar våre nyeste verktøy rekrutterere utforme stillinger fem ganger raskere, optimalisere dem for å øke applikasjonene med 175 %, og forbedrer effektiviteten med 50%. " Hun forklarte "milliarder av datapunkter:" CareerBuilder har utnyttet data den samlet inn i løpet av årene, "inkludert 2, 3 millioner stillinger, 680 millioner unike profiler, 310 millioner unike CV, 10 millioner stillinger og 1, 3 milliarder ferdigheter" for å bidra til å bygge sterke og smarte AI-verktøy.

Og sammen med mange selskaper på tvers av mange bransjer, har CareerBuilder "utviklet parametere for arbeidsgivere gjennom kompetanse, innsikt i tilbud og etterspørsel trender på tvers av bransjer og avanserte analyseverktøy, " sa Novoselsky. "Den nye plattformen inkluderer også en score for kandidatappeller som hjelper rekrutterere til å forstå hvor effektiv stillingen vil være til å tiltrekke kandidater. Ved å gi anbefalinger for hvordan du kan øke appellen, og med et kart som viser lignende konkurrerende jobber i området, og lønn de tilbyr, vil rekrutterere "få" et sanntidsblikk på kandidatkamper før de legger ut jobber. Verktøyet bruker også AI til å automatisk fylle beskrivelser som er kjønns- og toneneutrale, for å spare tid og øke mangfoldet. "

CareerBuilder er gratis for arbeidssøkere som kan "bygge en CV fra bunnen av på bare tre trinn og deretter kartlegge karrieren slik at de kan forstå hvor hver jobb vil ta dem på sikt, " la hun til.

I tillegg til teknologijobber, hjelper selskapet med å matche arbeidsgivere og potensielle ansatte innen helsevesen, personlig pleie, gjestfrihet, bygg, engineering og andre bransjer.

Selskapet, sa Novoselsky, jobber med selskaper over hele verden, inkludert "90% av Fortune 500 og har en divisjon med fokus på å støtte selskaper på SMB-plassen." Noen av CareerBuilders kunder inkluderer Healthtrust, Target, Teleperfomance, UPS og Sherwin Williams.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com