Karrierevekslere må ofte flytte og ta et lønnskutt for å bli med i den tekniske verdenen

Hvordan koding av bootcamp Awesome Inc. jobber for å fylle det teknologiske talentgapet Koding av bootcamp øker i popularitet, ettersom flere mennesker ønsker å satse på en karriere innen programvareutvikling. Karen Roby profilerer en KY-basert bootcamp som kan skryte av 100% sysselsettingsgrad etter endt utdanning.

Gresset er alltid grønnere, avhengig av hvilken side av tech-gjerdet du er på. I en fersk undersøkelse fant faktisk faktisk at personer som ønsket seg en jobb innen IT, lette etter mer penger og mer arbeidsglede. I samme undersøkelse ønsket folk som hadde en IT-jobb å forlate teknologiverdenen av de samme grunnene: penger og ulykkelighet.

Folk som planla å bli med i teknologibransjen vurderte det i 12 måneder, to måneder lenger enn andre bransjer. En større lønn var toppmotivasjonen for å gjøre trekket. Folk ønsket også flere muligheter for avansement (81%), flere utfordringer i sin rolle (75%) og ønsket mer fleksibilitet (75%).

Undersøkelsen fant at folk som gjorde bytte ofte måtte flytte og ta et lønnsslag, i det minste i utgangspunktet. Åttitre prosent av 83% av karrierevekslerne rapporterte å bli påvirket økonomisk av sin beslutning. Imidlertid sa bare 39% at det betydde et innledende lønnskutt, mot 61% i andre bransjer. Halvparten av de spurte sa at de måtte flytte til en annen stat eller til og med et annet land.

Effekten av maskinlæring på IT og din karriere (gratis PDF)

Bare 36% av teknologibrytere rapporterte seg for å delta i spesifikke utdannings- eller opplæringsprogrammer for å gjøre det som er det samme som andre bransjer. Folk som valgte opplæring valgte oftest universitetsgrad og sertifiseringsprogrammer, etterfulgt av bootcamps og deretter ikke-gradskurs.

Faktisk fant ut at individer som investerer i sin teknologiske utdanning, må bruke ganske mye mer enn de i andre bransjer: et gjennomsnitt på $ 38, 507 sammenlignet med $ 15 715. Imidlertid fikk 81% av de innen teknologiene tilbake investeringene sine på tidspunktet for Faktisk undersøkelse (sammenlignet med 71% i andre bransjer), noe som særlig IT-sertifiseringer utbetalte i høyere lønn. Men 56% av teknisk karrierevekslere trengte ikke å bruke noen ekstra penger for å bytte.

Faktisk rapporterer at i USA og Canada tjener tekniprofeser med seks eller flere IT-sertifiseringer $ 10.000 mer per år enn fagpersoner med bare en. De 10 best betalte sertifiseringene i henhold til faktisk er:

1. Google Certified Professional (GCP) Cloud Architect
2. Project Management Professional (PMP)
3. Sertifisert ScrumMaster
4. AWS Certified Solutions Architect - Associate
5. AWS Certified Developer - Tilknyttet
6. ITIL Foundation
7. Certified Information Security Manager (CISM)
8. Sertifisert i risiko- og informasjonssystemkontroll (CRISC)
9. Certified Information Systems Security Professional (CISSP)
10. Certified Ethical Hacker (CEH)

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com