Fang det kommende året med CanvasPop

TechRepublic's Geek Gift Guide holder ikke bare TechRepublic-samfunnet informert om de kuleste og geekiest gavene på markedet, men den gir også TechRepublic-redaksjonen en sjanse til å leke med og sjekke disse godbitene fra første hånd. Dette var tilfelle med CanvasPop-utskriftstjenesten, som ble anmeldt av Senior Editor Selena Frye.

Oppdatering 1/5/12: Vi har tidligere uttalt at gavekortet på $ 100 var for CanvasPop, men det er faktisk for DNA 11 (se beskrivelse nedenfor). Vinnerne på 1. og 2. plass vil få muligheten til dette gavekortet. Vi beklager forvirring.

Ifølge Selena, "Med CanvasPop kan du laste opp ethvert digitalt bilde og gjøre det til et faktisk kunstverk, trykt på lerret av arkivkvalitet ... Du kan heller ikke argumentere med garantien - hvis du ikke liker det, de vil skrive ut det på nytt eller gi deg pengene tilbake. De tilbyr også livstidsgaranti mot sprekker, falming eller boble. "

Rett etter publiseringen av anmeldelsen sendte CanvasPop oss noen gavekort for 15% og 30 dollar avslag på tilpassede lerretstrykk. De inkluderte også et gavekort på $ 100 for DNA 11, som bruker genetisk vitenskap for å lage unik tilpasset kunst. Naturligvis forhindrer vår redaksjonelle integritet oss fra å skaffe disse opp for oss selv, så vi trodde vi ville tilby dem til TechRepublic-samfunnet!

Fra og med i dag åpner vi en fotoutfordring for folk som er interessert i CanvasPop-opplevelsen og ønsker en sjanse til å motta et av disse gavekortene. Da Selena bestilte fra CanvasPop, brukte hun et bilde som hun hadde tatt med sin iPhone, og tidligere fotoutfordringer på TechRepublic har vært eksklusive for kameratelefoner, men vi åpner fotolinsen for å inkludere alle typer fotografering. Det eneste kravet for denne utfordringen er at bildet (e) du sender inn er originale (dvs. tatt av deg).

Send originale bilder og TechRepublic brukernavn til trol på techrepublic.com. Vi godtar innleveringer frem til fredag ​​27. januar 2012 klokken 17:00 EST. Våre tre favorittbilder blir deretter valgt fra alle oppføringene, og de respektive samfunnsmedlemmene vil motta gavekort CanvasPop eller DNA 11. Lykke til, og lykkelig snapping!

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com