En oppfordring til handling: Vær en omtalt bidragsyter til Product Spotlight Blog

TechRepublic Product Spotlight Blog, som startet publisering i februar 2009, ønsker å utvide produktdekningen ved å registrere seg nye bidragsytere. Hvis du har foretatt et produktkjøp, programvare eller maskinvare, som krevde at du eller din organisasjon skulle utføre en grundig forretningsanalyse, vil vi at du vurderer å skrive et produkt Spotlight-blogginnlegg om dette produktet.

Faktisk, hvis du har omfattende kunnskaper om et produkt, et som du bruker regelmessig og som for øyeblikket er tilgjengelig på markedsplassen, vil vi at du sender inn et produktlys for det produktet. Vi ønsker å utvide spekteret av stemmer i Product Spotlight Blogg for å holde den frisk og interessant.

Og ja, du får betalt for innsatsen din.

Målet

Målet med hvert produkt Spotlight er å lage et kort dokument som er lett å lese og forstå, og som belyser viktig produktinformasjon på en måte som gjør det enkelt å skumme. Hvert blogginnlegg fokuserer på å forklare hvem som vil bruke produktet og beskrive hvilket problem produktet er designet for å løse. Hvert innlegg presenteres også i et kjent standardisert format som etablerer et forventningsnivå i leserens sinn.

TechRepublic Product Spotlight Blog gjennomgår maskinvare og programvare basert på deres praktiske bruk i felt. Derfor bør alle produkter være lett tilgjengelige på det åpne markedet, og ideelt sett bør hvert produkt evalueres i et miljø som ligner på virkelige forhold.

Den typiske gjennomgangen blir utført og skrevet av et medlem av TechRepublic-redaksjonen eller en av en matrikkel av faste bidragsytere til bloggen. En gjennomgang kan også utføres av en IT-profesjonell innen området som er intimt kjent med et produkt. Ved å bruke et standardisert format kan anmeldelser for Product Spotlight generelt skrives raskt fordi fokuset er på hvem som vil bruke det og hvorfor.

forbeholdet

En ting vi ønsker å gjøre klart når du vurderer muligheten; dette er ikke et forum for ompublisering av pressemeldinger og markedsføring av hermetisk leverandør. Bare bidragsytere som faktisk har implementert det aktuelle produktet i sin organisasjon eller på annen måte er godt kjent med dets forretningsbruk er velkomne. Hvis du har en økonomisk interesse eller annen personlig investering i produktet, er ikke denne bloggen noe for deg.

Selv om leverandører oppfordres til å sende inn produktene sine for gjennomgang, er det under forståelse at en av våre bidragsytere vil kreve hands-on tid med nevnte produkt før en gjennomgang kan gjennomføres.

Vær en bidragsyter

Så er du interessert i å bidra til TechRepublic Product Spotlight Blog? Har du et produkt som du har testet, implementert og / eller installert, tror du at TechRepublic-medlemskapet vil vite om? Klikk på koblingen Kontakt øverst på bloggsiden for å sende meg en privat melding (Mark Kaelin). Jeg sender deg en retur e-post som bekrefter produktemnet ditt hvis det er akseptabelt og ikke et duplikatforslag, og ytterligere forklarer det nødvendige produkt Spotlight-formatet.

Jeg ser frem til å høre fra deg, og jeg er spent på å se hvilke produkter vi kan få søkelys på i bloggen.

Ytterligere nyheter

Produkt Spotlight-nyhetsbrevet er ferdigbehandlet og begynner å levere torsdag 2. juli 2009. Dette nyhetsbrevet leveres hver torsdag for å løfte frem de siste produktlykteblogganmeldelsene, samt andre bemerkelsesverdige produktspesifikke hendelser på TechRepublic. Klikk på denne koblingen for automatisk å registrere deg for Product Spotlight Newsletter.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com