Bryt ut av blogging doldrums

Bedriftsblogger kan tjene mange formål, inkludert forbedring av søketrafikk til ditt primære nettsted og økt merkevare- og merkevaremeldinger. Uten lyd og jevn gjennomføring av god bloggpraksis er det dessverre veldig sannsynlig at forretningsbloggen din bare blir et skall fylt med håpefulle forventninger. Her er forslag for å effektivisere den nye forretningsbloggen til å fange forventningene til suksess, eller for å gjøre din eksisterende forretningsblogg enda bedre.

Gjør det til ditt eget

Mike Volpe, VP Inbound Marketing hos HubSpot, påpeker på det 19. lysbildet i denne presentasjonen at den største feilen folk gjør når de setter opp blogger, bruker gratis URL-er fra Blogspot eller Typepad. Disse nettadressene vil ikke tjene merkevaren din veldig godt fordi de ikke er nettadressene dine. Få et domene som passer til ditt merke, eller legg til en blogg til ditt eksisterende nettsted. Når du har gjort det og begynt å legge ut, vil all link og kjærlighet til siden bli din.

Plan for suksess

Lag en redaksjonskalender som viser innleggsfrekvens, innleggstitler, og viktigst av alt, hvem som skal utvikle hvert innlegg. Utvikle er et sentralt begrep her fordi et innlegg alltid skal prøve å være mer enn bare å skrive; visuelt, podcasts og video må planlegges på forhånd, enten de er hentet andre steder eller tilberedt i egen regi. Grafikken i figur A viser en måte du kan sette opp en redaksjonskalender ved å bruke et regnearksprogram.

Figur A

Kilde: Duane Craig

For å få en god, tett integrasjon mellom bloggen din og hele programmet ditt på sosiale medier, bør du planlegge å gjøre bloggen din til anker for all din innsats på sosiale medier. Bloggen din er der du kan utvikle dybde til merkevarens personlighet og er der folk kan få en personlig historie om hva du gjør og hva du selger. Du bør bruke blogginnholdet til å spinne av aktuelle innlegg på sosiale medier-plattformsidene og tidslinjene. Dette kan også planlegges fremover ved å se på hvert planlagt innlegg og liste over spin-off-innholdet.

Figur B viser resten av den redaksjonelle kalenderen som er vist i figur A. Dette avsnittet viser hvordan du kan integrere en integrasjonsplan for sosiale medier i redaksjonskalenderen din, og husk at all den kringkasting krever potensiell samhandling.

Figur B

Kilde: Duane Craig

Ta vare på det tekniske

Du bør legge til delingsknapper på sosiale medier i bloggen din og ikke bare på hjemmesiden, men også på hvert innlegg. Der du kan, bør du få bloggens RSS importert til eksterne sosiale mediesider som du vedlikeholder.

Bloggplattformen din vil ofte gi deg muligheten til å legge innleggstitlene og nettadressene dine automatisk til i tidslinjene / veggene på sosiale medier når de legges ut. Det er en overflod av advarsler om å automatisk legge ut på sosiale plattformer, men med mindre du legger ut flere blogginnlegg hver dag, vil muligheten for at disse autopostene gjenspeiles dårlig på deg være ganske slank.

Du bør også gi utgående lenker i innleggene dine til innhold som gir verdi til innlegget. Hvis du har tatt deg tid til å forske på et emne, har du sannsynligvis flere koblinger til relatert innhold som kan øke troverdigheten og gi mer dybdes dekning for leseren. Spesielt når du siterer noe fra en annen kilde, er det lurt å følge journalistiske standarder og gi en kobling til kilden til sitatet. Ikke overse ditt eget innhold. Det kan hende du har meldinger, case-studier, screencasts, webinarer, lysbilder og annet materiale du har utviklet over tid som kan tilføre verdi for besøkende.

Gjør det minneverdig

Beskrivende overskrifter trekker leseren inn og kan forbedre søkeresultatene hvis de også er overså med nøkkelord som beskriver hva innlegget handler om. Å bruke beskrivende setninger og ord i overskrifter, underoverskrifter og utdrag bringer innleggene dine til live. I stedet for å bruke flott som adjektiv, bør du for eksempel beskrive hva som gjør emnet stort - er det nyskapende, lett å bruke, futuristisk, betagende eller visuelt fantastisk?

Selv om det tar lengre tid og ofte krever flere redigeringer, er det noe å si for å skrive fint utformede blogginnlegg. Tiden og budsjettet ditt kommer til å diktere om noen av blogginnleggene dine passer den beskrivelsen, men selv om 10% treffer markeringen, har du gjort hele bloggen så mye minneverdig. Av alle de sosiale mediascenene gir blogger størst mulig plass til å utvikle ideer og konsepter og fortelle historier. Blogger er ikke underlagt de samme avkortede skjermene som tilbys av "tidslinjer" og "vegger." Når du har et emne som egner seg til å bli presentert som et mysterium, kan du prøve å legge det ut på den måten. Hvis emnet kan være analogt med en sesong, lag det for å etterligne aspekter av den sesongen. Tenk for eksempel på høst, med sine forkortelsesdager og gult lys som støper lengre og lengre skygger. Den "følelsen" kan på passende måte fremkalles i et innlegg om et selskaps beslutning om å trekke seg tilbake et produkt eller en tjeneste.

Sammendrag

Det er sant at lesing i stadig større grad blir overført for den visuelle opplevelsen, men når ord blir utformet til rike setninger og avsnitt, vil de inspirere, informere og anspore til handling, ofte på overraskende måter. Blogger tilbyr fortsatt mange muligheter for å skille seg fra mengden.

Les også på TechRepublic

  • Gjør sammenhengen mellom sosiale medier og blogging
  • Tre tips for en effektiv SMB-blogg
  • 10 måter å bli en bedre blogger på

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com