De (overordnede) bøkene bak 2012's sci-fi og fantasy-filmer

2012-sci-fi-, fantasy- og skrekkfilmsesongen har nettopp begynt, og allerede et svimlende antall filmer er faktisk tilpasninger (for bedre eller verre) av blockbuster-bøker. Ta en titt på disse uendrede og kjempeflotte tomene før du ser hva Hollywood har gjort mot dem.

 1. The Mysterious Island av Jules Verne er grunnlaget (som bare Hollywood kunne bruke ordet "basis") for Journey 2: The Mysterious Island, oppfølger til 2008's Journey To The Center of The Earth 3D . I løpet av den siste filmen kan du lese prosa-versjonen av Den mystiske øya uten nesten frykt for å ødelegge noen faktiske komplott- eller karakterutviklingen i den "moderniserte" filmen, som debuterer 10. februar.
 2. Essential Ghost Rider, Vol. 1 viser frem den trippy, vilt inkonsekvente, men ofte geniale skrekkkomikkene fra 1970-tallet til karakteren Nicolas Cage vil overraske i Ghost Rider: Spirit of Vengeance, som åpner 17. februar. Hvis du liker den morsomme bokversjonen, kan du sannsynligvis stå på sølvskjermen inkarnasjon.
 3. Låntakerne av Mary Norton ble tilpasset av animeikonet Hayao Miyazaki til The Secret World of Arrietty, som åpnes i USA (endelig) den 17. februar. Hardt valg å si hvilken versjon av bittesmå spriter som bor i veggene i en liten hytte vil være mer overbevisende, så forbruker begge deler.
 4. A Princess of Mars av Edgar Rice Burroughs er historien som begge lanserte forfatterens seminalserie Barsoom-serie om en amerikansk soldat fra 1800-tallet snudde Martian warlord, og fungerer som grunnlag for den episke John Carter- filmen som åpner 9. mars. Sverd og romskip for seieren.
 5. The Complete Tales and Poems of Edgar Allan Poe, når de først er lest, er et to-kantet sverd. Du vil nesten helt sikkert ha en bedre forståelse av The Raven, der en seriemorder snakker om Poe med mord basert på forfatterens egne forfattere. Etter å ha lest, vil du selvfølgelig også forstå hvor mye 9. mars-filmen mangler kildematerialet også.
 6. The Hunger Games av Suzanne Collins er som The Running Man krysset med Twilight . Når det gjelder boken, som skildrer et sadistisk reality-show som sultet barn mot hverandre i et løp til døden, er det et kompliment. Når det gjelder filmen med samme navn, som åpner 23. mars. Det kan ikke være verre enn Twilight . (Kan det?)
 7. Essential Avengers Vol. 1 skulle få de fem nørdene i verden uvitende om Marvel Comics 'premiere superteam opp til hastighet på den betegnet 4. mai superhelten flick regissert av Buffy The Vampire Slayer ' s Joss Whedon og med hovedrollen i Iron Man 's Robert Downey, Jr. Åpningskvelden kan også gi deg ekstra street cred. (Ikke egentlig.)
 8. Abraham Lincoln: Vampire Hunter av Seth Grahame-Smith er den sinnssyke "hvorfor ikke greia?" roman bak den sinnssyke "hvorfor ikke flokken?" filmen Abraham Lincoln: Vampire Hunter, åpning 22. juni. En av disse funksjonene Wash from Firefly som Stephen A. Douglas og Scott Pilgrims Mary Elizabeth Winstead som Mary Todd Lincoln, men vi er ærlig ikke sikre på hva.
 9. Essential Spider-Man Vol. 1 bør gjengi hva regissør Marc Webb (seriøst) hevder er handlingen til The Amazing Spider-Man, som åpner 3. juli. Nemlig den sanne, autentiske opprinnelsen til din vennlige veggkryper i nabolaget. For Tinseltown verdier av "sant", uansett. Excelsior!
 10. Batman: Knightfall, Pt. 1 samler Caped Crusaders episke originale tegneseriekonfrontasjon med Bane, overskriften dårlig fyr fra regissør Christopher Nolans siste flaggermusfilm, The Dark Knight Rises, som åpner 20. juli. Du trenger ikke førstnevnte for å forstå sistnevnte, men den ene vil hjelpe deg å sette pris på den andre. Det er et løfte.
 11. We Can remember It For You Wholesale av Philip K. Dick var den løse inspirasjonen for Schwarzenegger-klassikeren Total Recall fra 1990, som igjen var det løse grunnlaget for den 3-debuterende Colin Farrell dystopia-filmen, Total Recall . Men hvilken versjon er ekte, og hvilken er bare et falskt minne?
 12. Warm Bodies av Isaac Marion forteller historien om R, en zombie som klarer å bli forelsket i kjæresten til et av ofrene hans (og kanskje avslutte zombie-krigen). 10. august vil fyren som spilte Beast i X-Men: First Class skildre R i sølvskjermversjonen av Warm Bodies, med en støttende rollebesetning som inkluderer John Malkovich.
 13. Dommer Dredd: The Mega-City One Archives Vol. 1 er den beste primeren for Dredd, den nye dystopiske sci-fi-aktøren som ankom 21. september for å få oss alle til å glemme den fryktelige Sly Stallone-tilpasningen fra Storbritannias klassiske tegneserie anti-hero fremtidige politimann. Denne gangen skildrer Karl Urban lovgiveren, som bare kan være en god ting.
 14. Hobbiten av JRR Tolkien får endelig den store budsjettbehandlingen av Peter "Ringenes herre" Jackson. Dessverre trenger Hollywood å klemme hver siste krone fra kontanter kua fra Midt-jorda, så 14. desember The Hobbit: An Unexpected Journey tilpasser bare den første halvdelen av romanen, og kan introdusere noe nytt materiale for å putte historien før neste års "oppfølger " dukker opp. Børst opp med prosaklassikeren, om bare for å se hvilke "forbedringer" Jackson har gjort.
 15. World War Z av Max Brooks bidro til å starte den "seriøse" zombie-fiction-manen, men den 21. desember-filmversjonen av World War Z har sett en prosesjon av forfattere komme og gå og Brad Pitt installerte som helten hovedpersonen romanen aldri hadde hatt. Les den banebrytende boken, da det virker lite trolig at filmen vil ligner mye på den.
 16. Life of Pi av Yann Martel kronikerer den fantastiske historien om en indisk skolegutt som over overnaturlig overlever 227 dager til sjøs i en livbåt med en skrubbsultet Bengal tiger (eller slik han ser ut til å huske). Den 21. desember-filmversjonen er Tobey Maguire som den påkrevde kaukasiske rammekarakteren, men den virker ellers tro mot den sære boken.
 17. Midnight's Children av Salman Rushdie kroniserer livene til de magisk bemyndigede barna som ble født i det øyeblikket India fikk uavhengighet, med spesiell vekt på gutten hvis liv dikterer skjebnen til nasjonen. Ingen ord om når filmatiseringen vil tjene amerikansk utgivelse, men de smarte pengene er på Oscar-sesongen (AKA høst).
 18. Cloud Atlas av David Mitchell er en ambisiøs roman som beskriver de uforklarlige båndene mellom seks usannsynlige historiske skikkelser som er koblet over seks øyeblikk i tid: Fortid, nåtid og fjern sci-fi fremtid. Tom Hanks og Halle Berry overskriver filmversjonens all-star ensemblebesetning, som fremdeles søker etter en amerikansk utgivelsesdato. Igjen, forvent det under Oscar-sesongen.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com