Blockchain smarte kontrakter brukere vil øke datakvaliteten 50% innen 2023

Hvorfor blockchain-basert cybersecurity kan være svaret for sårbare IoT-nettverk CES 2020: En "hacket" robot var på skjermen for å demonstrere hvordan SigmaDots serverløs arkitektur er klar til å avverge IoT sikkerhetstrusler.

En ny rapport fra Gartner spår at selskaper som bruker blockchain-smarte kontrakter vil øke den samlede datakvaliteten med 50% innen 2023, men redusere datatilgjengeligheten med 30% i løpet av den samme tidsperioden. Dette vil omvendt skape positive data og analytisk avkastning.

Datasenter må leses

 • 8 datasenterprognoser for 2020
 • 7 nettverksvarslinger for 2020: Automatisering, edge computing, Wi-Fi 6, mer
 • Beste praksis for server virtualisering og tips om hva du ikke skal gjøre
 • Kvanteberegning: Syv sannheter du trenger å vite

En smart kontrakt er et dataprogram eller protokoll som vanligvis kjører på en blockchain som forenkler, verifiserer eller utfører forretningsprosesser utløst av hendelser, kjedertransaksjoner eller interaksjoner med andre smarte kontrakter, ifølge rapporten.

Til tross for reduksjonen i datatilgjengeligheten, er prediksjonene - hentet fra Gartners rapporter "Forutsiger 2020: Data- og analysestrategier — Invest, innflytelse og innvirkning" og "Data- og analyseledere trenger å fokusere på Blockchain Smart Contracts Now" —kluderer nettoeffekten av blockchain smarte kontrakter vedtakelse av analytisk beslutning er positivt for data og analytics (D&A) avkastning av investeringer (ROI).

Dataanalyse: En guide for bedriftsledere (gratis PDF)

Vedtakelse av Blockchain-kontrakter forbedrer gjennomsiktighet, hastighet og detaljerte beslutningsprosesser. Det forbedrer også kvaliteten på beslutninger, ettersom den kontinuerlige verifiseringen gjør dataene mer nøyaktige, pålitelige og pålitelige.

Organisasjoner som benytter seg av smarte kontrakter med blockchain drar fordel av den tilhørende økningen i datakvalitet.

D & A-investeringer blir stadig mer kritiske, etter hvert som domenedata og analytiske strategier modnes. Rapporten anbefaler sterkt at D & A-ledere tar i bruk fagdisipliner og teknologier som optimaliserer kostnadene, løser datautfordringer og driver forretningsverdien hvis de håper å påvirke strategien på bedriftsnivå for global innvirkning.

Hovedfunnene

 • På grunn av den raske økningen i datakilder, datatyper og datakonsumenter, står organisasjoner overfor betydelige utfordringer når de identifiserer og lagerfører distribuerte dataelementer.

 • Datakvalitet er en suksessfaktor for å akselerere bedriftsinnovasjon med pålitelige data, samtidig som den har mandat til å oppfylle myndighetskrav for å redusere driftsrisiko og øke effektiviteten.

 • Klienthenvendelser rapporterer at for mange programmer for mobile enhetsadministrasjon (MDM) ikke har gitt den ønskede forretningsfordelen, som oftest fordi omfanget er feil definert.

 • Blockchain og smart kontraktsteknologi er fremdeles umoden, men implementering av D & A-ledere fortsetter å overgå IT-lederne, noe som har en positiv innvirkning på dataverdien og analytisk beslutningstaking.

 • Organisasjoner er ivrige etter å heve sin datadrevne beslutningstaking til neste nivå. Grafteknologi er en sentral mulighet for beslutningsintelligens som en økende strategisk disiplin.

Gartner-analytikere foreslår at D & A-ledere pilot blockchain smarte kontrakter nå, og selskaper bør begynne å distribuere for å automatisere en enkel prosess, for eksempel ikke-sensitiv datadistribusjon eller en enkel kontraktsdannelse for kontraktsutførelse eller styringsformål. D & A-ledere må umiddelbart svare på datautfordringer ved å bruke kostnads-nytte-analyse, eller programmer vil ikke modne nok til å påvirke forretningsstrategi på virksomhetsnivå.

D & A-ledere vil anvende MDM-disipliner og datakvalitetsmålinger for å forbedre prosesseffektiviteten og gi generell høyere avkastning fra D & A-strategier.

Vedta nye teknologier, dvs. maskinlæring (ML), blockchain, smarte kontrakter og grafitteknologi som et kostnadseffektivt middel for å øke dataverdien og drive effektiv beslutningstaking.

Rapporten advarer om at hvis D & A-ledelse ikke beveger seg for å øke datautfordringene med et netto positivt forretningsverdiforslag, eller innflytelse stagnerer, kan verken selskapets eller virksomhetsnivå D & A-strategier lykkes.

Tilgjengeligheten av dataene som genereres fra smartkontrakttransaksjonen, fra ingen, til begrenset, til ubegrenset, bestemmes av styringsrammer for blockchain-deltakelse, eller vilkårene i den smarte kontrakten. Organisasjoner bør da samarbeide med tilknyttede selskaper og partnere for å pilotere blockchain-smarte kontrakter for å automatisere flerpartikontrakter, innenfor et veldefinert økosystem, for eksempel bank og finans, eiendom, forsikring, verktøy og underholdning.

Er datapolitikken klar for Californias nye lov om forbrukervern? (TechRepublic)

For data- og analyseledere som søker en strategi for å drive forretningsverdi på bedriftsnivå, anbefaler rapporten:

 • Utnytt en utvidet datakatalog for maskinlæring (ML) for å forenkle prosessen med å oppdage, lagerføre, profilere og tagge siled data-ressurser.
 • Identifiser konkrete og målbare datakvalitetsmålinger basert på en ofte akseptert avtale med interessenter og kobl dem til D & A-resultater på bedriftsnivå.
 • Endre størrelsen på D & A-styringsinnsatsen din ved å bruke beste praksismodeller for å identifisere den minste mengden data som påvirker de mest kritiske forretningsresultatene.
 • Samarbeid med ledere for å bruke smarte kontrakter for blockchain for å dele dataeiendommer og forbedre kvaliteten på analytiske beslutninger.

 • Bruk grafteknologier for å berike flere datasett med semantikk og for å automatisere eller øke enhetene deres på tvers av siloer. Dette muliggjør rikere kontekstavsetning og sanntids situasjonsbevissthet for kontinuerlig etterretning, alt for bedre beslutninger.

Basert på forskningen som er utført tilbyr Gartner "antagelser om strategisk planlegging" (spådommer):

 • I 2021 vil organisasjoner som leverer en utvidet datakatalog til datakonsumenter realisere tre ganger raskere avkastning fra data- og analytiske investeringer.

 • I 2022 vil 70% av organisasjonene nøye spore datakvalitetsnivåene via beregninger, og øke datakvaliteten med 60% for å redusere driftsrisikoen og kostnadene betydelig.

 • I 2023 vil 30% av organisasjonene overskride data og analyse-avkastning ved å regjere den minste mengden data som betyr mest for deres strategiske mål.

 • Innen 2023 vil organisasjoner som bruker smarte kontrakter med blockchain øke den totale datakvaliteten med 50%, men redusere datatilgjengeligheten med 30%, og omvendt skape positive data og analyseravkastning.

 • Innen 2023 vil grafteknologier muliggjøre hurtig kontekstualisering for beslutninger i 30% av organisasjoner over hele verden.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com