Blockchain er lovende, men den kan ikke redde verden

Blockchain er lovende, men det kan ikke redde verden TechRepublics Karen Roby samtaler med en cryptocurrency-ekspert om blockchain, bitcoin og IoT-tilkoblede enheter.

TechRepublics Karen Roby diskuterte blockchain med Pascal Gauthier, administrerende direktør i Ledger. Følgende er et redigert utskrift av samtalen deres.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Pascal Gauthier: Jeg tror at når vi snakker om blockchain, kan du dekke mange ting. Hvis vi snakker om cryptocururrency, hvitbok fra Bitcoin i 2008, er vi liksom 11 år etter, og jeg tror dette fortsatt er begynnelsen på en stor revolusjon. Selv 11 år etter er protokollene fortsatt veldig unge. Bitcoin har flere utfordrere, og vi har sett i det siste - med Vekten kunngjøringer, forskjellige stabile mynter, regjeringsmynter - at dette bare er en stor bølge av krypto som vil endre verden og måten vi utveksler verdi på.

Hvordan blockchain vil forstyrre virksomheten (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon) | Last ned gratis PDF-versjon (TechRepublic)

Karen Roby: Hva er noen av de største mytene rundt blockchain?

Pascal Gauthier: At det kan redde verden, og at du kan bruke blockchain til alt. Jeg tror dette sannsynligvis er den største myten. Jeg synes blockchains er bra for noen ting, ikke for alt. Sentraliserte databaser har vært her og løst mange problemer. Og jeg tror blockchain er et av elementene i en offentlig protokoll, og det er et supplement av Bitcoin for eksempel. Så jeg tror at bak ordet blockchain faktisk er det mange ting vi kan henvise til. Så jeg tror at misforståelsen rundt blockchain er at det er noe som heter blockchain.

Vi i Ledger, vi er fokusert på offentlige protokoller - det er dette vi gjør. Det er her vi bringer sikkerhet. Vi handler om endepunktsikkerheten for offentlige protokoller i dag. Og selvfølgelig ser vi veldig nøye på alle andre slags blockchain-initiativ, men vi holder fokus på hvor markedet er i dag. Og når vi sier blockchain, er markedet i dag på cryptocurrencies. I fremtiden vil vi kanskje gå inn på tokenisering av finansielle eiendeler. Vi kan gå inn på mange andre ting, men akkurat nå ser markedet ut som om det hovedsakelig først og fremst er cryptocururrency og Bitcoin.

Karen Roby: Jeg forstår at hos Ledger du startet på SIM-kort og kom deg derfra. Så bare snakk litt om bedriftens utvikling fra hvor du startet og hvor du skal.

Pascal Gauthier: Vi kommer fra brikke- og PIN-bransjen. Det er en fransk teknologi faktisk. Den ble oppfunnet i Frankrike, og det er en teknologi som er designet for å beskytte hemmeligheter. Det er det du har på kredittkortet ditt. Det er det telekomene har brukt i lang tid, bortsett fra at den så langt beskyttet bankens hemmeligheter, telcooperatørens hemmeligheter. Nå har vi tilpasset systemet og teknologien for å beskytte hemmelighetene dine og hemmelighetene til myntene dine, fordi det å faktisk eie en Bitcoin bare betyr at du eier en hemmelighet. Og fordi det er en hemmelighet, bør du bare vite om hemmelighetene. Hvis du forteller noen, er det ikke en hemmelighet lenger. Og slik at teknologien vi har, lar deg beskytte hemmelighetene dine når du ikke bruker kryptoen din eller i transaksjonsøyeblikket, når du bruker den. Aldri avslører de fulle private nøklene og avslør aldri hemmeligheten din for noen.

Karen Roby: Snakk om noen av hindringene firmaet ditt har møtt underveis.

Pascal Gauthier: Fem år har vært en fantastisk tur, og jeg tror hvert år var veldig annerledes enn de andre. Det var aldri et kjedelig øyeblikk, vil jeg si. Jeg synes '15, '16 var veldig vanskelig med markedet. Markedet var veldig lavt, det var ikke bare bearish, det var bearish med virkelig ingenting som skjedde. 2017 var selvfølgelig et fantastisk år for alle. Det var et veldig bullish marked. Vi var veldig overrasket over hvordan det bearish markedet kom veldig raskt etter og hvor brutalt det var. Og for hvert selskap var det veldig vanskelig å tilpasse seg fra et marked som var veldig høyt, med mye etterspørsel som kom inn for å plutselig falle 80%. Jeg synes dette har vært et tøft øyeblikk for alle.

Vi var forberedt, vi visste at det kom, så det er ikke som det hadde overrasket oss, men det som var overraskende var intensiteten i dukkert og hvor lenge vi holder oss i et bearish marked. Vi tror fortsatt at vi i dag ennå ikke er tilbake på noe som er bullish, og at det bullish markedet ennå ikke kommer. Så det som er vanskelig når du driver et selskap som administrerende direktør i disse øyeblikkene er at du må spå og du må tilpasse deg situasjonen. Så absolutt, det har vært veldig interessant, men vi er veldig fokuserte på fremtiden og de neste fem årene nå, fordi vi tror de neste fem årene vil være fantastiske sammenlignet med de siste fem.

Karen Roby: Utvid litt på sikkerhet innen IoT-tjenester når det gjelder blockchain.

Pascal Gauthier: Jeg mener at det vi gjør er at IoT faktisk er veldig nytt. Og når vi snakker om blockchain-applikasjoner som sitter på en slags utenfor cryptocururrency, er dette gode eksempler på hva som kan skje utenfor cryptocururrency. Vi har to første virksomheter som folk allerede kjenner. Det er maskinvarelommeboken, Ledger Nano, som er veldig populær. Vi solgte 1, 5 millioner enheter av Nano i mer enn 165 land. Det er en forretningsenhet.

Den andre forretningsenheten er Ledger Vaults. Så det er bedriftsversjonen av Nano, la oss si, hvor vi bringer sikkerhet og styring til hedgefond, banker, etc. Og for å gi deg et eksempel på en kontrakt som vi signerte, var det ENGIE i Frankrike, som er et hjelpefirma . Vi legger Ledger-teknologi på hver vindmølle de har i Europa, og vi sporer strømproduksjon. Så hver gang det er en viss megawatt strøm som blir produsert, sender vi et symbol til en blockchain. Og slik skjer alt i et trygt miljø. Og så kan du være sikker på at det som er i blockchain faktisk er sant. Og det er det Ledger Origin gjør.

Karen Roby: Hva trenger folk å forstå når jeg snakker om cryptocurrency generelt?

Pascal Gauthier: Jeg tror folk trenger å vite at det fortsatt er veldig tidlig. Folk spør alltid så mye av de nye teknologiene fordi du ber om at nye teknologier er på lik linje med eksisterende teknologier. Derfor er internett veldig kraftig i dag som protokoll - det fungerer veldig bra. Og når du ser på cryptocururrency, ser det litt klatt ut akkurat nå sammenlignet med annen teknologi som du kan bruke. Folk tenker alltid at vi ønsker å spore teknologi 10 år, de glemmer at krypto fortsatt er veldig ung.

Jeg mener, 2008 for blockchain -vitenskapen, det er bare 10 år om 11 år. Det er ikke lenge. Og derfor tror jeg at det folk undervurderer globalt er hvor ung bransjen er og hvor mye fremgang den trenger å gjøre, spesielt på sikkerhet, men på så mange andre nivåer - brukeropplevelse, brukergrensesnitt og mange ting som ikke fungerer bra i dag . Brukeropplevelsen er ikke så stor - som må forbedres drastisk hvis vi ønsker å se på masseadopsjon. Men disse tingene tar tid. Men fem år, 10 år vil bransjen se veldig annerledes ut, og de fleste av selskapene jobber hardt mot det endelige målet, og vi jobber hardt for å oppnå det endelige målet.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com