BlizzCon 2010: Nyheter om Diablo III, StarCraft II, WoW Cataclysm

Blizzard Entertainment holdt sitt årlige stevne, BlizzCon, 22. og 23. oktober i Anaheim, CA. Sammen med kjente ansatte Chris Metzen, Blizzards administrerende direktør for kreativ utvikling, og Mike Morhaime, Blizzards medgründer og administrerende direktør, var det 20.000 fans til stede. Jeg deltok på det virtuelle arrangementet BlizzCon 2010, som kostet $ 39, 95 for en billett.

Blizzard kunngjorde at det var mer enn 50 timer med innhold tilgjengelig fordelt på fire trinn på BlizzCon 2010. Selv om du trekker fra innholdet i de to turneringsfaser, vil det fortsatt være mer enn 24 timers innhold på de to paneletappene. Jeg så BlizzCon 2010 i mange, mange timer (selv om jeg fremdeles ikke har sett alle 50), og her er høydepunktene som jeg tror ville interessert TechRepublic-lesere. Sjekk også ut TechRepublic's BlizzCon 2010-galleri for å se spillere i kostyme.

BlizzCon 2010 / Fotokreditt: Yahoo! spill

Warcraft-filmen og The Shattering

Under åpningsseremoniene kunngjorde Morhaime at Blizzard skulle auksjonere gammel World of Warcraft server-maskinvare, og Metzen redegjorde for "hva en nørd er" - fra filmer til science fiction til spill (inkludert bordspill) til tegneserier og anime, og han til og med hyllet EverQuest, bestefaren til alle MMO-er. De viste også en videoforhåndsvisning av Diablo III Demon Hunter Class og PVP Battle Arenas, samt en visuelt og teatralsk forbedret World of Warcraft Cataclysm trailer (her er en lenke til en av de originale Cataclysm trailerne).

Også nevnt var Warcraft-filmen og den nye boken World of Warcraft: The Shattering: Prelude to Cataclysm . Warcraft- filmens historie er stort sett spikret ned, og regissør Sam Raimi venter bare på et grønt lys. The Shattering er den nye Warcraft- boken som starter Thralls historie mens den går inn i Cataclysm, og den gir oppsettet for den utvidelsen også.

Dessverre kunngjorde Blizzard ikke hva den nye MMO-en blir, og selskapet vil sannsynligvis ikke komme med denne kunngjøringen før minst i 2012 eller 2013.

Diablo III

Blizzard har kunngjort en ny spillbar klasse på hver BlizzCon; vi har sett Barbarian, Witch Doctor, Wizard og Munken. I år er den nye klassen Demon Hunter.

Demonjeger

The Demon Hunter var designet for å passe til Ranged Archetype og, for så å være en konvensjonell rangert klasse ved hjelp av buer og korsbuer, dolk og shortswords, dingser og feller, i tillegg til å dabbe litt i skyggemagi.

Demon Hunter-klassen begynte å se ut som en tradisjonell skogsmester, men Blizzard ville at den skulle se kraftigere og raskere ut. De lekte også rundt med ideen om at klassen var demonisk eller en del demon, men de virket ikke rett innenfor Diablo- universet. Til slutt slo Blizzard seg til en middelaldersk, sexy, mørk stemning med visuelt distinkte redskaper som skjerf, leggings og armguards.

Modellen måtte være gjenkjennelig enten som en silhuett eller ved sin holdning, og den måtte være veldig "lesbar." Klassen skal være en del av Ranger, en del av Bounty Hunter, ha en tørst etter hevn og er ikke født.

ferdigheter

Dette er noen av ferdighetene som Demon Hunter-klassen vil ha:

 • Bola Shot: En tradisjonell bola med en ny vri - den eksploderer etter å ha viklet rundt målet.
 • Hvelv: Evne til å akrobatere gjennom skyggene og angripe fra en annen vinkel.
 • Spike Trap: Falt på bakken når monstre nærmer seg for å øke skaden.
 • Granater: Kan kastes gjennom døråpninger, rundt hjørner og sprette av gjenstander.
 • Multishot: Treff flere mål mens du avfyrer bare én gang.

Blizzard kunngjorde også nye ferdigheter for hver av de andre klassene:

 • Barbarian: Ancient Spear - et varierende angrep, men siden det er et spydekast, føles det fortsatt nærkamp.
 • Wizard: Meteor - en enorm ildkule som faller fra himmelen og gjør skade på virkningsområdet (AoE).
 • Witch Doctor: Spirit Walk - gjør kroppen ujevn for å passere fiender uten å oppdage.
 • Monk: Wave of Light - en mystisk bjelle som blir tilkalt og deretter skutt av i en retning som dreper fiender i en linje.

Paneldeltakerne dekket også flere spillmekanikere og skjermer og diskuterte endringene de gjennomgikk under utviklingsprosessen. Den første av disse er Skill UI, som begynte som et vindu som ligner på den nye World of Warcraft Talent Tree-ruten og utviklet seg gjennom flere iterasjoner for å avslutte på en liste som fremhever alle underferdigheter.

trekk

Egenskaper er poengbaserte systemer som lar deg endre kjerneattributter og klassemekanikk. Det er 30 trekk tilgjengelig per klasse, hvor hver er en til fem poeng dyp; dette utgjør omtrent 90 poeng slots per klasse, men bare ca 30 trekkpoeng som er verdt. Noen eksempler på trekkendringer ble også gitt for barbarer og trollmenn. Barbarians kan forbedre Inner Rage, noe som øker Fury og i utgangspunktet kan velge styrke eller Berserker-forbedringer for å gjøre Barbarian-hit hardere eller raskere. Trollmenn kan legge til en prismatisk kappe, som gjør rustningspell kraftigere.

talismaner

Den neste forbedringen som ble diskutert var Talisman, som er et eget inventarområde for Charms. I Diablo II ble sjarm lagret i posene; dette reduserte hvor mange andre gjenstander som kunne fraktes.

Dette nye brukergrensesnittet har vokst over tid, men det har fortsatt mindre plass enn antall tilgjengelige sjarm, så spillerne vil fremdeles måtte velge hvilke sjarm de vil ha.

Runes

En annen forbedring er Rune-systemet. Runer brukes til å tilpasse ferdigheter og resultere i et enormt antall ferdighetsbygginger (matte-gutta på Blizzard sier 96 886 969 344 bygg per klasse).

Runer er gruppert i typer som er løst tema: Crimson (brannskade), Indigo (rask brann), Obsidian (tregere fiender), Golden (mana utvinning) og Alabaster (gale ting). Det er også syv rekker Runes kategorisert i tre grupper: Stone = 1-3, Silver = 4-5, and Gold = 6-7. Jo høyere rang, jo sprøere blir spell. Noen eksempler ble gitt:

 • Wizard Magic Missile: Dette er vanligvis ett missil per rollebesetning; med en Indigo Rune, endres dette til to missiler per kast som et enkelt mål. Etter å ha brukt syv Runes, skyter dette flere missiler i en AoE-effekt.
 • Wizard Hydra: Dette er vanligvis en brannformulering. Avhengig av type Rune, endres magien til is, syre, arcane, lyn eller sprø brannvegger, som kan forbedres ytterligere med flere Runes.
 • Witch Doctor Plague of Toads: A Crimson Rune forvandler dem til Fire Toads; en Golden Rune reduserer kostnadene; en Alabaster Rune får dem til å avgi en blendende gass; en Indigo Rune forårsaker et regn av padder; og en Obsidian Rune gjør at den blir en gigantisk padde som vil spise og fordøye monstre.
Andre funksjoner

Battle Arenas er nye for Diablo III og vil være tilgjengelige på Battle.Net. Dette er PVP-områder som spillere kan gå inn for å konkurrere mot vennene sine og bli med på progresjonsstiger som StarCraft II . Grupper av forskjellige størrelser vil være tilgjengelige, og kamper vil bli gjennomført i beste sett (enten to av tre eller tre av fem - ingen avgjørelser er tatt).

I Diablo II var dialogdiskusjoner med ikke-spillbare tegn (NPC) veldig langvarige og krevde at spilleren måtte stille og lytte til / lese den noen ganger opp til et minutt. NPC-ene i Diablo III vil falle inn bak spilleren og fortelle historien sin mens spilleren fortsetter gjennom spillet.

Pansertilpasning var også ganske godt dekket. I tillegg til kule funksjoner som at en Witch Doctor får et pansersett som har bevegelige tentakler, kan rustning farges med farger som slipper av monstre for personalisering, og våpen ser kulere ut av høyere kvalitet. I tillegg kan rustninger utformes og forbedres av Artisans (den oppdaterte versjonen av leverandører), som vil følge deg rundt og sette opp butikk når du trenger din smed for å lage noe metall eller reparere utstyret ditt, mystikken for å fortrylle utstyret ditt, eller din juveler for å smykke utstyret ditt med en av seks farger og 14 rekker perler. Når dine håndverkernivåer går opp, blir handlekurvene kule seende ut.

StarCraft II

Blizzard var veldig kryptisk om de fremtidige utvidelsene av StarCraft II, men de delte ganske mye bak kulissene informasjon om den nåværende versjonen.

StarCraft II er delt opp i tre utvidelser, en for hvert av de store løpene. Den første og nåværende utvidelsen, Wings of Liberty, fokuserer først og fremst på Terran-løpet; den andre utvidelsen, Heart of the Swarm, vil fokusere på Zerg-løpet; og den tredje utvidelsen, Legacy of the Void, vil fokusere på Protoss-løpet.

Fremtidige utvidelser Dette er hva utviklerne delte om den andre og tredje utvidelsen:
 • Heart of the Swarm vil finne sted etter Wings of Liberty - "mer enn en time, men mindre enn 100 år."
 • Karakterer som Valerian Mengsk og Xel'Naga vil fremdeles bli sterkt omtalt i de kommende utvidelsene.
 • Tychus skjebne er ikke blitt forseglet i stein - han kunne fortsatt være helt i live, han kunne ha blitt angrepet av Zerg, eller han kunne være død.
 • Ingenting er blitt etablert annet enn den vage historien og lysbuen for Legacy of the Void (ikke at de ville ha fortalt oss noe siden de er så kryptiske om Heart of the Swarm) .
Kamera i spillet StarCraft II var det første spillet som gjorde stor bruk av filmkameraer i spillet, som er kuttede scener laget i spillmotoren, gjengitt hos klienten, og gjengitt med 30 bilder per sekund. Kinoematikk i spillet skiller seg fra forhåndsgitt film og machinima. Pre-rendered cinematics er laget ved hjelp av mer tradisjonelle CGI-animasjonsteknikker og kan ta en til 10 timer å gjengi et klipp på ett minutt; machinima bruker bare animasjonene og objektene som er tilgjengelige andre steder i spillet, mens kinematikk i spillet kan lage nye animasjoner for gjengivelse. Kinoer i spillet brukes til mindre episke kutt-scener enn de forhåndsgitte kollegene.

Kinoematikk i spillet lages ved hjelp av færre polygoner og med en lavere oppløsning enn forhåndsutgitt kinematikk. I tillegg må kinematikk i spillet opprettes på en slik måte at lure spillmotoren til å ikke følge dens programmering (dvs. la AI ta over eller gi kontroll til den menneskelige spilleren).

Leagues, Ladders, og forbedre ferdighetene dine. I et segment med tittelen Secrets of the Masters, diskuterte et panel av Blizzard-designere de indre funksjonene til deres Leagues and Ladders-flerspillersystem på Battle.Net og deretter gikk inn i hvordan du kan forbedre ferdighetene dine og bli et bedre spiller.

Leagues and Ladders-systemet er en svært tilpasningsdyktig AI som lærer mens du spiller. Det er fem ligaer som hver inneholder 20% av alle spillere i hver region. En skjult gruppe score som er referert til som matchmaking rating (MMR) er et system som vurderer hver spiller basert på sine seire og tap og deres ferdigheter sammenlignet med motstanderen (e). Denne poengsumet hjelper deg med å bestemme rangering i ligaen din; Det hjelper også til slutt å flytte deg fra liga til liga. Poengsummen forblir på tvers av konkurransesesongene, slik at du ikke trenger å starte på null i begynnelsen av sesongen, men den er unik for hvert lag. MMR er heller ikke rasebasert, så mange spillere vil holde seg til et løp innenfor hver lagstørrelse for å finpusse ferdighetene sine og ikke skade deres rangering ved å spille et løp de ikke er komfortable med.

Noen endringer som kommer nedover røret for dette systemet inkluderer:

 • Bedre kunst for de høyest rangerte spillerne i hver liga.
 • En ny Master League, som inneholder de beste 1-2% av spillerne i hver region.
 • En ny Grand Master League, som inneholder de 200 beste spillerne i hver region. Alle spillere vil kunne se på vaktliste og rangering, noe som gjør dette til en veldig elite liga.
 • Replays vil snart (en gang i 2011) kunne lagres i skyen, noe som gjør dem synlige av andre spillere.
 • Tilpassede chat-kanaler vil være tilgjengelige i løpet av en til to måneder, og tilpassede nøkkelbindinger bør ikke være for langt etter.

Segmentet endte med en rekke tips om hvordan du kan bli en bedre spiller, som inkluderer:

 • Spill mye - de profesjonelle spillerne spiller 8-12 timer om dagen.
 • Bruk tilpassede spill og stiger.
 • Fokuser på ett løp.
 • Se repriser.
 • Bygge mange arbeiderenheter - 30 eller mer.
 • Bruk ressurser mens du får dem - ikke lagre dem fordi du ikke vil være i stand til å bygge raskt nok til å bruke dem til å forsvare.
 • Bygg rikelig med produksjonsbygg.
 • Kjenne kartene du vil bli plassert på og vanlige strategier for hvert, inkludert choke-poeng, vegger og flankerende områder.
 • Mikromanasje, men vær forsiktig så du ikke mikromaner for mye.
Multiplayer balansering

StarCraft II- utviklerne bruker utallige verktøy for å hjelpe dem med å finne ut hvor det er behov for balansering mellom løp i flerspillerspill. Noen av disse verktøyene er veldig enkle, for eksempel spillere og profesjonelle tilbakemeldinger ganske enkelt ved å legge ut i forumene. Mer avanserte verktøy inkluderer regneark som beregner skade per sekund og skade per skudd på hver enhet og sammenligner dem med motstående enheter. Noen av de mest avanserte verktøyene inkluderer et feilsøkingsverktøy som gjør det mulig for utviklerne å pitche ethvert antall enheter mot en annen hær i spillklienten for å se reaksjoner og scenarier i virkeligheten, samt massive matematiske formler laget av ansatte på matematikk.

Bokserie

StarCraft II har begynt å gyte en bokserie. Den første boken, Heaven's Devils, blir snart etterfulgt av oppfølgeren, Devil's Due .

World of Warcraft

Utviklerne var ganske åpne om hva som vil sendes med Cataclysm, så vel som hva vi sannsynligvis vil se i kommende lapper i hele Cataclysm- strekningen (les notatene mine om Cataclysm patch 4.0.1).

Cataclysm patch 4.0.3

Cataclysm vil inneholde flere raidsoner i sin nylig sendte tilstand enn i de tidligere utvidelsene. Siden Blizzard har redusert antall nivåer som spillerne må reise gjennom for å komme dit fra det nåværende maksimale nivået på 80, erstattet de dette utjevningsinnholdet med raidinginnhold. Disse nye raidene vil ha kjøligere møter, med behovet for å bevege seg rundt på separate plattformer til behovet for å krangle ormer for å snike seg av en blind, sovende drage. Razziaene vil være i små nok biter til at de kan fullføres i en raid natt, noe som vil hjelpe med raidplanlegging i mindre, eller mindre hardcore, laug. Det nye raid-lockout-systemet for normale vanskelighetsangrep vil også hjelpe grupper med å tilpasse raidingen deres ved å gi rom for utskiftbare 10- og 25-mannsangrep på en per-sjef-basis. Denne "raid-staten" kan kobles sammen i chat, slik at raidledere enkelt kan finne en pick-up-spiller som kan delta i den nåværende raidposisjonen.

Blizzard har også besøkt mange av World of Warcraft klassiske fangehull og forbedret spillet. Forekomster som Deadmines og Shadowfang Keep er stort sett blitt skrevet om for å forbedre historien og for å tilby en heroisk versjon for spillere på maks nivå. Normalversjonenes sjefer vil være tilstede i oppdragslinjene for henholdsvis Westfall og Silverpine, noe som vil gjøre at disse tilfellene føles mer som avslutningen på sonene. Dessuten vil de heroiske versjonene faktisk ha andre sjefer enn de vanlige versjonene. Andre fangehull er blitt hardt påvirket av enten opprettelse av vinger, trimming av overflødige områder, tilsetning av teleportere som i Ulduar, og omplasseringen av gravplasser (noen ganger rett ved siden av forekomstportalen). Noen fangehull, inkludert Uldaman, Sunken Temple, Wailing Caverns og Blackrock Deepths, er blitt berørt i patch 4.0.3; flere andre fangehull vil bli renset opp i tide for lapp 4.1.

Flere nye fangehullsfunksjoner i Cataclysm er utgivelsen av 2D-kart for hvert fangehull og raid i spillet, og bevegelsen av alle fangehullsoppdrag til starten av fangehullet. Tillegget til kartene skyldes i stor grad populariteten til disse kartene i Northrend-innholdet. Disse kartene vil inneholde detaljert bossinformasjon, inkludert lore, tyvegods, evner og et 3D-bossportrett. Det vil også være flere begrensninger i muligheten til å trenge rull på et element basert på klasse og spesifikasjoner.

Cataclysm patch 4.1

Mens mange av oss har sett listen over fangehull og raid tilgjengelig i skipversjonen av Cataclysm, har vi ennå ikke sett noen reell informasjon om hva som kommer i patch 4.1.

Dette har ikke blitt bestemt helt, men det vil være minst en fangehull og ett raid. Den nye fangehullet, Abyssal Maw, er i det grunnleggende vannet. Det vil være en del av byen Vashj'ir, den vil inneholde fire sjefer, og den vil være helt under vann som Throne of the Tides.

Det nye raidet, Firelands, er i det grunnleggende brannplanet. Det er en del av den nye sonen, Hyjal, og er hjemmet til Ragaros, som vi først møtte i Molten Core langt tilbake da. I dette raidet prøver Ragnaros å brenne ned verdens treet. Den vil inneholde syv sjefer, mye lava, og være stort sett utendørs med et lite inneareal når raidgruppen vender mot Ragnaros.

Cataclysm story and lore Under et spørsmål og svarpanel om Cataclysm, ble flere småting om hele utvidelsen avslørt. Metzen sa: "Thrall er den viktigste personen på Azeroth." Vi lærte også at den nye Earthen Ring-fraksjonen vil være Shaman-basert og vil sammenligne med de argentiske fraksjonene for Paladins, Ebon Hold for Death Knights, Cenarion-fraksjonene for Druids og Ravenholdt-fraksjonen for Rogues.

Mens Blizzard ennå ikke har bestemt seg for om Cataclysm vil ende på patch 4.2 eller patch 4.3, var de villige til å avsløre at Deathwing vil være det siste slaget, og at de andre aspektene, inkludert Kalegos som det nye aspektet av magi (Blue), vil være tungt involvert i den kampen. Metzen avslørte til og med at Thrall kan ha et visst engasjement i å gjenforene familien siden de ikke har vært sammen på 10.000 år (da Neltharion the Earth Warder ble Deathwing the Destroyer).

Mange av oss har spurt (for det meste oss selv) hvordan Blizzard vil forklare det rare som nå vil føre til at spillere spiller nivå 1-58 i Cataclysm- tidsrammen, og hopper til Outlands (som ble satt noen år før), til Northrend (som var satt et par år etter Outlands), og deretter tilbake til Cataclysm-tidsrammen igjen rundt 78 eller 80. Min mening har vært tidsreiser, men Blizzard uttalte offisielt at de til slutt vil gå tilbake og justere sonene i Outlands og Northrend for å passe til Cataclysm tidsperiode. De hadde rett og slett ikke nok tid til å lage helt nye oppdrag og historielinjer for disse områdene.

Et vanlig spørsmål som har blitt stilt ofte de siste par månedene, er "hvor kom alle disse Troll-druidene fra og hva er bakhistorien deres?" Den gode nyheten er at Troll Druid-lore kommer til alle spillere i hele Cataclysm .

Den nye gamle guden som vi skal takle i Cataclysm er N'Zath. I følge Metzen kan dette være guden som "signerer Deathwings sjekker." I følge WoWWiki er N'Zath også ansvarlig for Emerald Nightmare.

Klasseskift og andre emner

I løpet av noen av panelene stilte deltakerne spørsmål om forskjellige klasser, og de fleste av spørsmålene ble besvart. Her er en rask oversikt over endringer som kommer, for det meste etter patch 4.0.3:

 • Rogue Combat-spesifikasjonen vil få et løft for å bringe den på linje med Assassination.
 • Jegerens omfang vil få et alvorlig løft, noe som vil gjøre dem mer sammenlignbare med andre våpenfortrollere. Dette vil skje på et tidspunkt i løpet av Cataclysm .
 • Beskyttelse Paladins vil se Divine Plea innvilge en øyeblikkelig tre hellige makt, slik at Paladins kan starte en kamp omtrent som de andre tanksene gjør.
 • Restoration Druids vil ha en ny mindre glyf som vil få dem til å se ut som det "gamle, rynkete bestemødre-treet" på heltid som de gjorde før oppdatering 4.0.1.
 • Death Knights 'Rune Strike vil alltid være tilgjengelig i Blood Presence, og deres Mortal Strike har blitt droppet til en 10% helbredende debuff, mens Blood Presence vil øke Rune-regenerering.

Andre spørsmål som ikke ble stilt og besvart av klassen var:

 • Mange gjenstander opprettet med det nye mindre yrket Arkeologi vil være kontobundet.
 • Explorer's League er alliansefraksjonen knyttet til arkeologi, mens The Reliquary er Horde-fraksjonen, først og fremst bemannet av Blood Elves.
 • Noe fremtidig utvidelse vil inneholde smaragddrømmen og marerittet (som nylig omtalt i boken Stormrage )
 • Vi vil sannsynligvis se en skaplignende funksjon under Cataclysm- løpet. Funksjonen vil gjøre det mulig for oss å lagre gjenstander, for eksempel ferieutstyr og tyvegods, uten å ta opp bankkassettene våre.
 • Mens Dance Studio opprinnelig var planlagt for Cataclysm- skipet, har det blitt forsinket på grunn av den store mengden utviklingstid som kreves. Den vil bli gitt ut en gang i løpet av Cataclysm- løpet.

Et annet bemerkelsesverdig World of Warcraft- element er den nye filmikken for Worgen-nivå fem-klippescenen. Beta-spillerne har sett Goblin-klippescenen, men Worgen-en hadde ennå ikke blitt plassert i spillet. Mens det filmatiske var fascinerende, minnet det meg vagt om Disneys Beauty and the Beast . Fra Worgen som hylte på hustakene til byens offisielle som plaget det etter at det hadde blitt fanget og bur, minnet det meg veldig på Udyret og hans samspill med "normale" mennesker som Gaston.

Sammendrag

Blizzard-fans er en virkelig heldig gruppe spillere. BlizzCon er en så massiv og (jeg er sikker på) kostbar innsats (ikke at 12 millioner spillere ganger $ 15 per måned er liten forandring) at mange spillutviklere aldri vil vurdere det. De fleste av fansen som gikk opp for å stille spørsmål så ut til å virkelig glede seg over spillet de spurte om og respekterte paneldeltakerne, og paneldeltakerne respekterte dem veldig.

Dette var min første BlizzCon (via den virtuelle billetten), og jeg likte spesielt godt å få se ansiktene bak spillene, så å si, og få inngående kunnskap om spillene jeg spiller. Jeg oppfordrer enhver fan av universene Diablo, StarCraft eller World of Warcraft til å vurdere å delta på BlizzCon, enten personlig eller via den virtuelle billetten, slik at de kan få en bedre forståelse av innsatsen som går i disse spillene og kjærligheten til utviklerne. har for dem.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com