BlackBerry kunngjør QNX-integrasjon med Cylance sikkerhetssystemer ved CES 2020

CES 2020: Trendene og teknologiske forretningsfordeler bør bry seg om Enterprise-teknologier som AI, dataanalyse og 5G, som ligger til grunn for de nyeste IoT-dingsene, smarte enhetene og autonome kjøretøyene og vil være på full visning på CES 2020.

BlackBerry integrerer sin QNX-plattform i alle deler av transportbransjen: motorsykler, avanserte sjåførhjelpesystemer, plattformer for bilprodusenter, smart byinfrastruktur, en IoT-logistikkplattform, og nå cybersikkerhet for tilkoblede biler.

På CES 2020 kunngjorde smarttelefonselskapet programvare- og sikkerhetsselskapet en integrasjon av QNX-operativsystemet og Cylances sikkerhetsverktøy.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

Denne kunngjøringen markerer første gang Cylances kunstige intelligens og maskinlæringsteknologier er integrert med QNX.

Cylance bruker kunstig intelligens og maskinlæring for å forutsi og forhindre sikkerhetstrusler mot faste sluttpunkter med et lett programvareagent som sitter på enheten og fungerer både online og offline.

BlackBerry kjøpte Cylance i 2018 for 1, 4 milliarder dollar, det største anskaffelsen i selskapets historie og den siste overgangen i utviklingen til et programvarefirma med fokus på Internet of Things, sin QNX-plattform for biler og sikkerhetsprogramvare.

Det modulære systemet vil tillate bilprodusenter og flåteledere å aktivere bare funksjonene de trenger eller bruke sine egne data og AI / ML-modeller for å skape et samlet syn på kjøretøyenes helse fra en bilkonsoll.

Systemet kan også automatisere programvareoppdateringer, autentisere drivere og håndtere trusler mot cybersikkerhet ved å bruke både endepunktbeskyttelse og detektering og respons på endepunktet (EDR).

Løsningen er bygget på ISO 26262 sikkerhetsstandard:

  • Utnytter trusselregistreringsteknologier fra CylancePROTECT
  • Integrerer den kontekstuelle analysemotoren fra CylanceOPTICS for å søke etter avvik fra programvare
  • Bruker atferdsovervåkningsteknikker fra CylancePERSONA for å bekrefte identiteten til kjøretøyføreren
  • Gir innsikt i cybersikkerhet og driftshendelser på kjøretøy (er) og fullstendig sanering gjennom et kjøretøysoperasjonssenter.
  • Inkluderer BlackBerry Jarvis skybaserte statiske binære kodesøkløsninger for å identifisere sårbarheter i programvare som brukes i biler

Charles Eagan, teknologisjef i BlackBerry, sa at den nye plattformen vil gi bilprodusentene et syn på helsen og sikkerheten til et kjøretøys kodebase, som kan overstige 100 millioner kodelinjer.

"Vi har nå et transportfokusert rammeverk som industrien kan tappe for å forbedre sikkerheten, påliteligheten og sikkerheten til tilkoblede kjøretøyer, " sa han.

BlackBerry anslår at QNX-løsninger er innebygd i mer enn 150 millioner biler på veien. I 2017 var det rundt 300 millioner registrerte kjøretøy på veien i USA og Canada.

For flere CES-nyheter, sjekk ut disse artiklene fra TechRepublic.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com