De største utfordringene med dataanalyse

De største utfordringene med dataanalyse Salesforce konserndirektør Patrick Stokes snakker med TechRepublics Bill Detwiler på Dreamforce 2019 om datastrategi, datainnsamling, datasilo og datasikkerhet.

På Dreamforce 2019 i San Francisco snakket TechRepublics Bill Detwiler med Patrick Stokes, konserndirektør for produktstyring i Salesforce, om dataanalyse. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Mer om Big Data

  • Datahåndtering: Et jukseark
  • Hvordan integrere robotprosessautomatisering i big data-prosjekter
  • Programmereren Hadley Wickham utpeker mangfoldet av R-samfunnet
  • Hvordan velge riktige dataanalyseverktøy: 5 trinn

Bill Detwiler: Etter hvert som selskaper samler inn mer og mer data om kundene sine, om produktene sine, om prosessene - men at dataene er spredt over flere titalls applikasjoner eller depotsystemer - kan det være vanskelig å få til en versjon av sannhet. Derfor er jeg spent på å være her på Dreamforce og snakke med noen om hvordan Salesforce hjelper kundene sine med å få en versjon av sannheten.

La oss snakke litt om Salesforces datastrategi. Mark snakket mye om det i forhold til kunde 360, og om å hjelpe kunder med å gå utover dette uttrykket for en versjon av sannheten. Snakk om hvordan det forholder seg til hvordan Salesforce tenker om data og strategi.

Ansettingssett: Salesforce Developer (TechRepublic Premium)

Patrick Stokes: Det er absolutt en rekke ting som skjer i bransjen akkurat nå relatert til data. Den første er at forbrukere virkelig krever mer og mer koblede opplevelser. Når du ringer til et kundesenter, vil de at kundesenteragenten skal vite hva de kjøpte; de ønsker ikke å måtte svare på en million spørsmål. De vil at alle skal henge sammen.

Samtidig folk i IT - det har blitt enklere og enklere å bringe nye teknologier inn i bedriften din. Cloud-modell kombinert med programvaren som servicemodell har gjort det superenkelt å gå ut, sveipe kredittkortet ditt og få et nytt system inn, men det er å lage en ny datasilo.

Endelig krever forbrukere mer og mer kontroll over disse dataene, så det er denne enorme vektleggingen nå for at selskaper virkelig skal få kontroll over alle disse dataene, bringe dem sammen og koble dem opp igjen i applikasjonene sine. Salesforce, føler vi, er virkelig unikt posisjonert at vi faktisk føler at vi har et ansvar for å gjøre dette for kundene våre fordi vi har hatt en slik suksess på tvers av salg og service og markedsføring og handel. Når vi bringer alle disse tingene sammen, har etterspørselen etter at vi virkelig leverer den tilkoblede opplevelsen for kunden vår og kunden deres, virkelig en viktig del av vår strategi.

Bill Detwiler: Hva er det som er unikt for Salesforce om å samle inn disse dataene og om å hjelpe selskaper med å sile gjennom disse dataene og ta gode beslutninger basert på disse dataene?

10 ting selskaper oppbevarer i sine egne datasentre (TechRepublic nedlasting)

Patrick Stokes: Jeg tror det første som er unikt er at kundene våre virkelig stoler på oss. Det er noe vi tar veldig, veldig alvorlig. Vi legger oss litt inn på denne kjerneverdien av tillit. For oss skal vi ta med disse dataene. Vi skal behandle dem. Det er dine data. Det er ikke delt med noen andre. Det er ikke et kutt på tvers av leietakere å prøve å berike andres data. Det er dine data, og vi behandler det veldig, veldig hellig.

Det andre stykket av det er, igjen, jeg tror vi er unikt posisjonert. Hvis du ser på hva som skjer, kjøper folk virkelig best-in-class applikasjoner for salg og for service og for markedsføring og handel, og slags tar en hybrid tilnærming til applikasjonene de har. Det som er kult med Salesforce er at hybrid tilnærming ofte ender opp med å bli mye Salesforce, så vi har denne unike muligheten til ikke bare å koble dataene sammen, men faktisk legge dem tilbake i applikasjonene som trenger å bruke dem og gjøre dem handlingsrike. I motsetning til et uavhengig virksomhetsdatavarehus fra et tiår siden, eller en CDP, eller bare en datalink-teknologi der du bruker alle disse pengene på å plassere dataene dine et sted, og så glemmer du at du må koble den opp igjen til applikasjonene dine. Vi er unikt posisjonert til å gjøre begge deler, og da tar vi det veldig alvorlig.

Bill Detwiler: Hva er de største utfordringene for kundene dine - eller for noe selskap i disse dager - rundt dataanalyse? Rundt om å ta alle disse forskjellige datalagringsplassene, bringe dem sammen og deretter syntetisere dem til noe som er brukbart, kan det gjøres.

Patrick Stokes: Jeg tror den vanskeligste delen er å ha et synspunkt på hvordan de vil bruke dataene i en serie brukstilfeller om hvordan de vil bruke dem. Uten det synspunktet er det veldig vanskelig å bygge teknologien som er skreddersydd til den. Du ender opp med bare en database som er på den laveste fellesnevneren og som faktisk ikke tjener noe formål, så det er utfordring nummer én.

Utfordring nummer to - det er en veldig interessant fra personellperspektiv - er selv når du samler alle disse dataene, kan du ha organisatoriske utfordringer i selskapet ditt. For det første er det ikke sikkert at organisasjonene dine ønsker å bringe alle dataene sammen. de kan konkurrere internt på noen måter. Du ser på noen store multinasjonale selskaper, eller CPG-selskapene dine, der hvert merke konkurrerer veldig aggressivt mot det andre merket. Denne ideen om å bringe det hele sammen, det handler ikke bare om å få dataene dit og løse teknologien, det er hvordan åpner du organisasjonen din for å gjøre bruk av alle disse dataene og dele dem på en måte som kommer alle til gode.

Bill Detwiler: Jeg ser for meg at det er mer en menneskelig utfordring. Det er en utfordring å endre troen på å dele disse dataene.

Patrick Stokes: Det stemmer.

Bill Detwiler: Snakk om det litt. Jeg vil gjerne ha tankene dine om hvordan selskaper kan bryte ned disse siloene, å bryte ned de institusjonelle hindringene for å dele denne informasjonen - enten det er på tvers av team eller til og med på tvers av forskjellige virksomheter i et stort multinasjonalt - som du måtte ha.

Patrick Stokes: Slik vi ser på det, er ved å sette fokus på sluttkunden, sluttforbrukeren, og virkelig fokusere på det. Nesten når du bare setter deg ned og tenker på deg selv, hvordan ønsker kunden min å oppleve mitt merke eller mine produkter? Det er ikke noe som heter siloer lenger. Virksomhetslinjene eller de funksjonelle siloene som føles veldig viktige for deg i en organisasjon og i et stort selskap - selv hos Salesforce har vi det - blir plutselig ikke viktige i det hele tatt. Hvis du bare tenker på opplevelsen og hvordan oppnår vi den opplevelsen som forbrukeren vår ønsker og virkelig legger vekt på den, tror vi at du kommer til å lykkes.

Bill Detwiler: Jeg vil gjerne høre tankene dine - personvern er et stort spørsmål når det gjelder data, og datamengden som selskaper samler inn om sine kunder, om sine ansatte, om prosessene deres. Snakk litt om Salesforces filosofi rundt personvern, og til et større poeng, personvern generelt for kundene dine.

Patrick Stokes: Dette er et område jeg er mest spent på når det kommer til dette emnet. Som jeg sa før, bruker vi virkelig denne ideen om tillit og behandling av alle kundens data som om de er hellige. Det vi beveger oss inn i nå er en verden der vi hjelper våre kunder med å behandle kundedataene sine på samme måte og pålegger dem tilliten.

Forbrukerne ber om mer kontroll. De sier, vi vil vite hvordan dataene våre blir brukt. De sier, vi vil vite hvor dataene våre er. Vi ønsker å ha samtykke til hvordan disse dataene brukes. Regjeringer er enige; de lager lovgivning. Vi ser GDPR; vi ser CCPA; det blir flere. Måten Salesforce nærmer seg er, idet vi bringer alle disse dataene sammen, la oss virkelig se på dem på feltnivå og lage en graf over hvor alle disse kundedataene er. La oss gå felt for felt og la kunden bestemme, hvordan brukes disse dataene? Er det viktige data? Er det PII-data? Hvilke retningslinjer bør vi legge rundt disse dataene? Behandler det som en plattform.

På toppen av denne plattformen kan vi bygge noen virkelig fantastiske ting. Hvis du ser på hvordan forbrukernes personvern håndteres i dag, kommer du som forbruker inn og sier: 'Jeg vil gjerne bli glemt.' Det går sannsynligvis til et team av advokater et sted som har brukt en uke - faktisk, sannsynligvis flere uker - bare for å prøve å finne ut hvor dataene ligger. Hvis vi kan produsere det, kan vi begynne å ta noen av disse menneskene ut av ligningen, som til slutt kommer til å skape et mye, mye tryggere miljø. Ikke flere passerende CSV-filer med forbrukerdata rundt, som er sånn der vi ser hvert brudd skje, hvis noen har igjen en fil på en server et sted, og derfor vil vi produsere det.

Bill Detwiler: Eller hold dem på en bærbar PC som noen kunne legge igjen i en drosje.

Patrick Stokes: Nøyaktig. Det er helt riktig. Så denne kunden 360-evnen som vi har, skaper virkelig den grafen hvor alle dataene er, og vi trenger ikke det lenger. Vi kan bare gå inn og si 'Gi disse forespørslene inn i disse systemene', og si: 'Kvitt deg med disse dataene', eller 'Endre samtykkemodellen' eller 'Ikke flytt dem dit i utgangspunktet på grunn av feltnivåinnstillingene som vi har lagt på det. ' Det er virkelig et område som vi er veldig glade for. Jeg tror det er enormt mye potensiale der. Jeg tror at vi, Salesforce, ikke bare har en unik mulighet til å adressere det, men igjen, vi tror virkelig det er vårt ansvar å ta opp det.

Data, Analytics og AI Nyhetsbrev

Få eksperttips for å mestre grunnleggende grunnleggende analyser av data, og følg med på den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com