De beste og verste byene å bo i hvis du er STEM-profesjonell

Hvordan teknologiledere kan oppmuntre til mangfold i STEM Under Grace Hopper-feiringen i 2018 diskuterte Julie Elberfeld fra Capital One hvorfor selskaper må jobbe for å få inn kvinner, minoriteter og andre underrepresenterte grupper.

Det kan ikke være overraskende å høre at Seattle er rangert som den øverste byen for alle som jobber innen Science, Technology, Engineering eller Mathematics (STEM) -feltene, men topp 20 - valgt fra de største 100 amerikanske metroområdene - tilbyr et bredt spekter av livsstiler, ifølge en ny studie fra WalletHub.

Og hvis du lurer på det verste, vel, så studerte studiet det også. Og Cape Coral, Florida, vant den ikke så ønskelige kronen. Studien vurderte tre sentrale dimensjoner: profesjonelle muligheter, STEM-vennlighet og livskvalitet, og evaluerte deretter 21 viktige beregninger.

STEM-ansatte, høyt etterspurte og sterkt rekrutterte, kan bestemme hvilke av dimensjonene og beregningene som er viktigst. For eksempel er Boston, rangert som nummer to totalt, nr. 1 i STEM-vennlighet, men 64. i livskvalitet. San Francisco, sammenlagt nr. 6, ligger på tredjeplass i både profesjonelle muligheter og STEM-vennlighet, men 63. i livskvalitet.

Hvorfor IT-proffene trenger myke ferdigheter for å fremme karrieren (gratis PDF) (TechRepublic)

Bilde: WalletHub

Viktigheten av livskvalitet

Hvorfor er forskjellene så forskjellige? På toppen av livskvalitetsdimensjonen er rimelig bolig, etterfulgt av rekreasjonvennlighet, familievennlighet og enslige vennlighet; de tre sistnevnte var basert på WalletHubs tidligere "Best & Worst" -studier. San Francisco kan være nesten ideell på den profesjonelle arenaen, men levekostnadene, ifølge Kiplinger, er 96, 3% over USAs gjennomsnitt, med en median boligverdi på 927 400 dollar. (For rekorden er Boston landets 10. dyreste by, også ifølge Kiplinger.)

"Når du bestemmer hvilken by som er best for deg som STEM-arbeider, bør du se på både profesjonelle muligheter og livskvalitet. Noen av de viktigste tingene å passe på inkluderer antall stillinger for STEM-fagpersoner, andelen av STEM-arbeidere, så vel som STEM-sysselsettingsvekst, sier WalletHub-analytiker Jill Gonzalez. "Du bør også undersøke gjennomsnittlig inntjening for STEM-arbeidere i den byen. Når det gjelder livskvalitet, er overkommelighet et sentralt spørsmål."

Bilde: WalletHub

Antall profesjonelle muligheter

Yrkesmulighetene ble bestemt av stillinger for STEM-karakterer per innbygger, andel av stillinger innen teknologi, andel arbeidskraft i STEM, STEM sysselsettingsvekst, arbeidsledighet for voksne med minst en bachelorgrad, årlig medianlønn for STEM-arbeidere, gjennomsnittlig månedlig inntekter for nyansatte i STEM-næringer, og median lønnsvekst for STEM-arbeidere.

STEM vennlighet

STEM-vennlighet ble bestemt av matematikkprestasjoner, antall topp ingeniørskoler, kvalitet på ingeniøruniversiteter, ulikhet mellom kvinner og menn i STEM-yrker, ulikhet mellom kvinner og menn i STEM-grad, FoU-utgifter og intensitet, oppfinnelsespatenter per innbygger, tech meetups per innbygger, tilstedeværelse av tech sommerprogrammer.

STEM-jobber forventes å fortsette å være etterspurt, raskt voksende og godt betalt. Gjennom 2028 anslår det amerikanske Bureau of Labor Statistics at STEM-jobber vil vokse 8, 8%, med en median årslønn på $ 84, 880, sammenlignet med 5% og $ 37, 020 for ikke-STEM-jobber.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • CES 2020-roundup: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite (TechRepublic)
  • 2020 Tech-konferanser og arrangementer du kan legge til i kalenderen din (gratis PDF) (TechRepublic nedlasting)
  • 2020-budsjettforskningsrapport: Sikkerhet, skytjenester og digitalisering er de viktigste budsjettprioriteringene (TechRepublic Premium)
  • CES 2020 og videre: Hva du kan forvente (ZDNet)
  • Bilder: Alle de kule nye dingsene på CES 2020 (CNET)
  • CES 2020: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)
Seattle, Washington, is the top city for STEM jobs.

" data-credit="Image: iStockphoto/alisha5" rel="noopener noreferrer nofollow">

Seattle, Washington, er den største byen for STEM-jobber.

Bilde: iStockphoto / alisha5

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com