Bestselgende forfatter tilbyr tips for å få bukt med utsettelse

Å si "ja" til dager uten møte øker produktiviteten Mindre møter betyr at arbeidere bedre kan styre tiden og arbeidsmengden.

Utsettelse er et av få problemer som føles universelt, og det har bare blitt verre med floden av apper, plattformer og nettsteder som har dukket opp for å dominere hver unse oppmerksomhet.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

Den bestselgende forfatteren Petr Ludwig sa at han pleide å være lett distrahert og utsatt for lange perioder med utsettelse. Han kunne forlate arbeidet for den siste Netflix-serien eller en jevn strøm av YouTube-videoer.

Men alt forandret seg da han overlevde to livsendrende situasjoner, fortalte han et voldsomt publikum på Work Awesome NYC-konferansen om endrede trender på arbeidsplassen.

"Da jeg var 18 år hadde jeg en merkelig følelse i høyre hånd mens jeg spilte basketball, og 30 minutter senere var halvparten av kroppen min lam. Da fikk jeg hjernelammelse. Jeg lå i sengen på sykehuset og tenkte at livet var over. Jeg kom meg på mirakuløst vis etter noen dager uten bivirkninger. "

"Det forandret livet mitt for alltid, " sa han. "Når du står overfor din egen død, vil du ikke utsette deg hvis du overlever. Du vil leve hver dag meningsfullt og til det fulle."

Etter den skremmende opplevelsen skrev han den bestselgende boken "The End of Procrastination" sammen med Adela Schicker. Boken, som ble utgitt i 2013, var en hit i Europa før den ble oversatt til 15 språk. Den har solgt mer enn 100 000 eksemplarer over hele verden og blir oversatt til enda flere språk.

To år senere var han på flytur fra Amsterdam til Praha da motoren eksploderte og flyet måtte foreta en nødlanding. De 15 minuttene det tok før flyet landet, mens motoren var i brann, ble hos Ludwig og fikk ham til å kjempe enda mer mot hans utsettelse.

Tips om tidsstyring for teknikere (gratis PDF) (TechRepublic Premium)

Han sa at lammelsen hans satte utsettelse i alvorlig perspektiv og tvang ham til å tenke på hvor mye tid han kastet bort med ikke å gjøre ting han skulle ha. Tids bortkastet er permanent tapt og livet, som han lærte, er avgjørende.

Ludwig siterte statistikk som viste at 80% av mennesker sliter med utsettelse og at folk mellom 20 og 30 år bruker opptil 40 timer per uke på å kaste bort tid. Han kalte tiden, "vår mest verdifulle ressurs, " og minnet publikum om at den ikke kan kjøpes, lagres eller gjenvinnes.

"Jeg har reist verden rundt, og det ser ut til at vi ikke er forskjellige uansett hvor jeg er. I Asia, Europa eller Amerika utsetter vi fortsatt mer enn noen generasjon i historien. Dette har kommet til fordi vi blir overkjørt av e-post, sosiale medier, Netflix, YouTube. Vi har distraksjoner overalt, så å vite hvordan vi skal bekjempe utsettelse er en veldig nøkkelferdighet for oss, "sa han.

"Jeg har jobbet med dette prosjektet i 10 år nå, så i utgangspunktet har jeg sett at det blir verre." Folk utsetter mer enn folk for 5 til 10 år siden, viser dataene hans.

Nøkkelen til å slå tilbake utsettelse er å finne et sant formål i dine handlinger og arbeid, noe andre paneldeltakere på konferansen hele dagen refererte også til. Ludwig knyttet løsningen til noen få japanske ordtak og begreper som forklarte teorien på enkle ord.

Han fortalte rommet fullt av ivrige lyttere at japanerne har et ordtak som sier: "Visjon uten handling er en dagdrøm og handling uten visjon er et mareritt."

Ludwig sa at "visjon uten handling" ble best illustrert av nyttårsforsetter. Folk vet hvilke dårlige vaner de trenger å endre for det neste året, men ender opp med å gå tilbake til stase, og velger å ikke gjøre noe i stedet for å jobbe mot noe nytt.

Handling uten syn er enda verre, sa han, og knytter ideen til veksten i tilfeller av depresjon i den vestlige verden.

I følge forskningen hans jobber flere enn noen gang med prosjekter som de ikke ser positive resultater i.

"Denne handlingen uten visjon er et skikkelig mareritt. Hvis du vil ha et sunt liv, trenger du begge ingrediensene. Visjon, vite hva du skal gjøre i livet ditt og handling når du trenger å endre noe. Du må ha mot til å endre vaner, ”sa han.

"Kjernen i utsettelse, eller hvordan du reduserer den, er å ha formål på jobben. Jo mer målbevisst du føler deg, desto mindre utsetter du. Det er grunnen til at den første tredjedelen av boken min handler om egen motivasjon og om hvordan du finner autentiske verdier som du tror virkelig og distribuerer dem med styrkene dine daglig. Gjør noe meningsfylt. "

Det japanske ordet for dette konseptet er "ikigai." For å vise den virkelige effekten av formål på forventet levealder, pekte han på øya Okinawa. Ludwig sa at Okinawa er kjent for å ha den lengste gjennomsnittlige levetiden, som er omtrent 10 år lenger enn gjennomsnittet i Nord-Amerika og Europa.

"Du kan ikke kjøpe ikigai, " sa han, og la til at en 10-årig studie fant ut at en sterk følelse av bidro til 72% lavere dødsrate fra hjerneslag, 44% lavere dødsrate fra hjerte- og karsykdommer og 38% lavere dødsrate fra andre årsaker som kreft.

"Med ikigai trekker de seg ikke, " sa han om innbyggerne i Okinawa. "Selv om du er 70 til 80 år, prøver du fortsatt å være nyttig for samfunnet. Eldre mennesker blir aldri igjen. De prøver å gjøre noe for andre. Dette er nøkkelen til å bekjempe utsettelse også."

Han brøt ikigai ned i fire viktige deler som folk trengte å utforske når de prøvde å forstå sin egen versjon av konseptet. Som Ludwig sier i boken sin, er nøkkelen til ikigai for det første å finne ut hva du er god på, for så å lære hva du liker å gjøre og finne hensikt i det arbeidet.

Den moderne arbeideren ønsker å vite hva deres innvirkning har på deres selskap og samfunnet for øvrig, la han til. Folk ønsket å vite at de endret verden selv på små måter eller i det minste forbedret ting litt for neste generasjon.

Den fjerde delen av ikigai er penger eller kompensasjon for ferdighetene dine, men Ludwig sa at det kom langt bak de tre første søylene i konseptet. I forskningen hans levde mennesker som hadde funnet sin ikigai lenger, mye mer motiverte, sunnere og hadde bedre forhold generelt.

For å avslutte sesjonen nevnte Ludwig et annet japansk konsept kalt "kaizen", eller kontinuerlig forbedring, som kunne brukes i kampen mot utsettelse. Folk sliter med å endre vanene fordi fiasko er ubehagelig, noe som fører til at noen ikke ønsker å prøve i det hele tatt. Det som fungerer på lang sikt, sa han, er mikrobeboere og mikrobytter. I stedet for å prøve å løpe 10 mil på den første løpet på lenge, kan du starte med en kilometer og jobbe deg opp.

Dette konseptet hadde vist seg å styrke viljestyrken på lang sikt, og de daglige små skritt hjalp folk til å overvinne frykten for å mislykkes, la han til.

"Jeg bruker alle disse metodene på meg selv. Dette begynte med meg og min kamp mot utsettelse. Noen ganger spøker jeg at jeg er en utsettelsesekspert, så jeg måtte finne en måte å redusere utsettelsen på, og når jeg gjorde det, nå Jeg vil dele verktøyene og ideene mine med verden, og det har vært flott, "sa han.

"Så hvis du spør deg selv hva som er nøkkelen til langsiktig lykke, er det å leve hver dag meningsfullt og pliktoppfyllende uten utsettelse. Resultatet er ikke at folk reduserer deres utsettelse. Det er i grunnen at de øker lykken."

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com