Beste praksis: De 13 beste måtene å administrere eksterne ansatte på

Fordeler og ulemper for selskaper med å flytte til en fullstendig ekstern arbeidsstokk Flere selskaper flytter til en fullstendig ekstern arbeidsstokk for å spare penger og gjøre ansatte lykkeligere. Men det er utfordringer å vurdere.

Etter hvert som flere selskaper anerkjenner verdien av eksterne ansatte, må disse virksomhetene tilpasse lederstiler og navigere hvordan de tar det som har jobbet på et kontor, og oversette det til å føre tilsyn med de som jobber eksternt. Ifølge en spesiell analyse av amerikanske Census and Bureau of Labor Statistics-data fra Global Workplace Analytics, det eksterne og fleksible arbeidskonsulentfirmaet, og FlexJobs, økte antallet personer som telekommuterer i USA 159% mellom 2005 og 2017.

For en tradisjonell arbeidsgiver fra en gammel skole er en primær bekymring for en ekstern arbeidsstokk evnen til å føre tilsyn effektivt. Deres "bekymring nummer én", sa Kyle Ladewig, grunnlegger av Out of Office, "er at eksterne arbeidere ikke vil være like produktive som de på kontoret hver dag."

På et eksternt kontor er det imidlertid "mindre risiko for å miste produktiviteten på grunn av uventet (og ubetalt) fri", sier Charlett Beasley, analytiker fra Workplace og Careers. Det er mindre "tapte arbeidsdager. Når bedrifter gir sine ansatte plass til å tilpasse seg, stiller de opp til anledningen."

Matt Thomas, president for WorkSmart Systems, avtalt fleksible arbeidsordninger "tillater en mer variabel tidsplan som kontrasterer de tradisjonelle ni til fem og ga en økning i ansattes produktivitet og hjelp med oppbevaring og rekruttering."

Administrere eksterne arbeidere: En bedriftsleders guide (gratis PDF)

1. Gi ansatte det beste utstyret og verktøyene

"Den største beste praksis er å ha effektiv kommunikasjonsteknologi tilgjengelig og klar, " sa Michelle Labbe, visepresident for folk på det fjerntliggende Toptal. "Når du har den rette teknologien på plass, kjører kommunikasjonen s jevnt. Mellom Slack og Zoom kan ansatte konstant være i kontakt, for meldinger eller videosamtaler."

Labbe advarte veiledere bør være på vakt mot ansatte som isolerer, fordi "Et vellykket eksternt selskap er en veldig samarbeidende, overkommunikativ kultur, og hvis noen ikke er det, er det et rødt flagg."

Gi dine eksterne ansatte verktøy "for å gjøre et godt arbeid uansett hvor personen befinner seg, " sa Lynee Luque, visepresident og leder for folk i Envoy, et arbeidsstedsteknologiselskap. "Dette inkluderer å tilby skjermer og hodetelefoner av høy kvalitet, sikre at møtene er opprettet for deltakelse uansett personens beliggenhet, " og at de på kontoret har rom for optimalt videokonferansesamarbeid, kameraer justert for å fange hele rommet og den beste opplevelsen for virtuelle deltakere. "

Slack: Et jukseark (gratis PDF) (TechRepublic)

2. Ha et velprøvd, etablert system

Luque la til "Vi venter ikke på at det skal bli et problem. Det er viktig å hele tiden sjekke inn med våre distribuerte ansatte og iterere verktøyene, systemene og prosessene våre som er basert på tilbakemeldinger. Vi gjør dette gjennom rundbordssamtaler, ukentlige pulskontroller, og en engasjementsundersøkelse hvert halvår. "

Torben Christiansen, teknologidirektør, en global lydspesialist i Sennheiser var enig. "Organisasjoner må sørge for at ansatte sømløst kan koble seg uansett hvor de er, for å fokusere på arbeidet og ikke utstyret. Hodetelefoner og bærbare konferanseshøyttalertelefoner spiller en viktig rolle, så vel som skybasert programvare slik at ansatte kan få tilgang til verktøyene de trenger hvor som helst, når som helst, Sa Christiansen.

3. Oppfordre eksterne ansatte til å få kontakt med hverandre

Arbeidsledere, sa Labbe, burde "koble de samme interessene til ansatte fra både et arbeidsmessig og sosialt synspunkt, " sa Labbe. Selv om eksterne, "ansatte burde få forbindelse med hverandre på forskjellige nivåer utenfor den virtuelle arbeidsplassen, " og ledere bør oppmuntre til dette. Toptal holder en kalender for felleskapets arrangementer for å introdusere de som bor i nærheten av hverandre eller har lignende interesser og oppfordrer til sammenkomster, hvis ikke personlig, så via Zoom.

Nesten alle eksterne veiledere som er intervjuet avtalt kommunikasjon er avgjørende. "Effektiv styring av ansatte fra ekstern og fleksibel tid starter med ledere og ansatte på samme side for forventninger og mål, " sa Dania Shaheen, visepresidentstrategi og folkedrift i Kazoo.

Hvordan sikre zoomkonferanselinjen fra hackere (gratis PDF)

4. Foster teambuilding

"Vår største bekymring når det gjelder å styre eksterne ansatte, " sa Tim Abdu, leder for menneskelige ressurser i The Corporate Connoisseur, "fortsetter å være teambuilding og rapport, " og la til, "vi fokuserer sterkt på teamstruktur og interne avdelinger. beste praksis for å styre eksterne ansatte er kommunikasjon. Ledelse og ansatte må være i kontinuerlig kommunikasjon og diskutere forventninger og behov. Våre mest vellykkede medarbeidere og ledere er de som vet hvordan de skal kommunisere og hvordan de skal gjøre det effektivt. "

5. Verdsetter ansatte og sett forventninger

"For å skape et bedre arbeidsmiljø, må organisasjoner sikre at alle ansatte er engasjert og føler seg verdsatt av ledelse og ledelse, " sa Shaheen.

Begynn med overkommunikasjon fra ledere, sett klare forventninger til eksterne og flex-time ansatte for arbeidsoppgaver, hvordan og når arbeidet skal fullføres, og hvordan deres rolle i teamet og organisasjonen er avgjørende for å sikre at de er engasjert i, og glede seg over deres arbeid. "Det er viktig for ledere å sjekke inn regelmessig med eksterne ansatte for å sikre at disse forventningene blir lagt klart for ansatte og for å sikre at ansatte er i mål for å nå sine mål, " sa Shaheen.

6. Få jevnlige tilbakemeldinger fra ansatte

Shaheen fortsatte, "Tilbakemeldinger fra ansatte er et av de mest underutnyttede verktøyene, men det kan likevel gi bedriftsledere og HR-fagfolk et vell av kunnskap rundt hva som vil holde sine ansatte engasjert og gjøre deres virksomhet i stand til å trives."

Infographic: Hvordan håndtere negative tilbakemeldinger (gratis PDF)

7. Etablere et online kontor

"Eksternt arbeid vil ikke fungere hvis du ikke har et kontor på nettet, " sa Adrienne Cooper, sjef for offiseren FitSmallBusiness.com. "Det største verktøyet vårt er vårt nettkontor." Personalet kan "møte" og chatte på nettet. "Vi bruker først og fremst Slack, med Zoom for videosamtaler og møter."

"Du trenger et system som lagrer og deler dokumenter slik at folk kan samarbeide uansett hvor de sitter og uansett tidspunkt på dagen, " sa Cooper. "Inkluder eksterne ansatte i våre sosiale aktiviteter. Folk stoler på hverandre og jobber bedre sammen når de kjenner hverandre. Tilfeldig sosialt samvær hjelper folk virkelig å bli kjent med hverandre på en personlig basis. Planlegg lunsj og kaffe på video. Oppmuntre våre ansatte til å stenge av all kommunikasjon under virtuelle møter. "

8. Sett klare forventninger, nix programvare for overvåking av ansatte

"Generelt er den beste måten å føre tilsyn med eksterne ansatte gjennom en resultatbasert tilnærming, " sa Teresa Douglas, medforfatter av Working Remote: Secrets to Success for ansatte i distribuerte team. "Sett klare forventninger, gi den ansatte en rimelig arbeidsmengde, og planlegg regelmessige innsjekkinger for å se om de trenger ressurser for å fullføre arbeidet. Slik får du tak i ting før de blir problemer, uten ekstra kostnader eller personvernhensyn som omgir ansattes overvåkingsprogramvare. "

9. Vær fleksibel med de fleksible ansatte

"Hemmeligheten bak suksess innebærer en kombinasjon av forskning, eksperimentering og viljen til å pivotere, " understreket Douglas. "Å ansette eksterne arbeidere gir en virksomhet muligheten til å ansette fra det talentfulle bassenget i hele verden, i stedet for å være begrenset til arbeiderne i et gitt område. Med planlegging og en god kommunikasjonsplan kan disse arbeiderne drive utmerkede resultater, til fordel for et selskaps bunnlinje. "

Unngå tidsøkende møter: 10 tips (gratis PDF)

10. Ledere skal være "folk-folk"

"De beste lederne i denne situasjonen er menneskeledere, " sa Abdu. "Dette er lederne som har like deler empati og kunnskap i faget sitt. Folkets ledere er i stand til å kommunisere effektivt og forstå behovene til alle de ansatte."

Unngå konvensjonell "veiledning", og fokuser i stedet på fullført arbeid. "Vi har en tendens til å fraråde overvåkning per se, snarere liker vi å se prosjekter og oppgaver oppfylt i tid, " sa Abdu. "Vi forventer at den eksterne ansatte skal delta på møter i tide og å være en aktiv deltaker, og vi liker å se at alle ansatte er aktive og engasjerte i at Slack hjelper kollegene."

11. Planlegg online innsjekking

I tillegg til å holde kontakten, er det andre måter selskaper fører tilsyn med sine eksterne ansatte. "Vi har ukentlige samtaler, månedlige møter og er alle tilkoblet via Slack på daglig basis, " sier Suburban Jungle-grunnlegger og president Alison Bernstein, hvis ansatte er helt avsidesliggende. "Slack lar oss føre en kontinuerlig samtale - enten det dreier seg om vårt siste blogginnlegg eller pressetreff, å dele prestasjonene våre, gratulere hverandre og mer. Våre månedlige frokostmøter teammøter fungerer som en sensasjonell måte å brainstorme, koble til igjen og alle kommer sammen for å powwow. "

12. Etablere et eksternt ombordstigningssystem

For andre selskaper er et etablert program på plass rett etter ansettelsen av en ny ekstern ansatt. "Vellykket administrering av eksterne og fleksible ansatte starter med effektiv ombordstigning, som vanligvis henger sammen med å utvide organisasjonens kultur utover de fire veggene og gjennom en skjerm, " sa Gayle Wiley, sjef for sjef, Lifesize (et selskap for videokonferanserøsning).

Wiley anbefaler "grøfting av e-post nesten helt i løpet av de første ukene og involver video fra starten for å bruke så mye ansikt til ansikt som mulig, " arrangere møter med sentrale interessenter via video for å fremme en følelse av selvforsyning og sikre den ansatte føler seg koblet til det større samfunnet. "

På Lifesize kobler et "New Hire Buddy Program" en etablert ansatt med en ny. Frivillige "kompiser" kobles ofte opp tidlig, deretter sjeldnere over tid. "Disse forholdene strekker seg langt mot å svare på organisasjonsspørsmål, sammen med å tjene som en kontaktforbindelse til andre i organisasjonen."

Avklar retningslinjer og sørg for at fleksible arbeidsordninger er forankret i bedriftens verdier, sa Wiley. "For eksempel, når du jobber eksternt, er de ansatte 'Leading with Integrity', som i 'å gjøre det rette' når ingen andre ser på. Grunnleggende verdier er med på å etablere forventningene til passende arbeidsatferd sammen med hvordan arbeidet blir gjort."

13. Aldri mikromanering og vær resultatorientert

Fokuser på kvaliteten og aktualiteten til en ekstern ansattes arbeid.

Når det gjelder kultur på fjernkontoret, "Generelt sett er det best å ta en avslappet lederstil, spesielt hvis den ansatte fullfører arbeidet i tide, " sier Calloway Cook, president i Illuminate Labs.

Også, "Ansett folk med høyt disiplinnivå og høy intern motivasjon og en tilbøyelighet til å bli drevet for resultater, " sa Business Coach's Stacy Caprio.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com