Den beste funksjonen til den nye iPad: prisfall på iPad 2

Jeg brukte flere minutter sist helg på å se den nye iPad-en. Mens de fleste av oss kanskje tenker på det som iPad 3, insisterer Apple på at enheten ganske enkelt blir kalt "iPad", noe som fører til litt markedsforvirring. Jeg var på ferie i Napoli, FL, og den lokale Apple-butikken hadde en uttrekkbar barriere i stil med flyplassen, to politifolk og en sverm av ansatte, som lignet mer på en hipster nattklubb enn en elektronikkbutikk.

Butikken var overfylt, men den hadde nok av apparater å kjøpe. Da jeg gikk mot bordet med demoenheter, svømte tankene mine i superlativene om den nye "netthinnen" -skjermen. Som alle ting som Apple markedsføring, forventet jeg halvparten å stirre inn i Guds øyne eller oppdage meningen med livet da fingrene mine først børstet det siste produktet designet i Cupertino og bygget av Foxconn.

Fotokreditt: Apple

Det er nok av detaljerte anmeldelser om den nye enheten på Internett, men ved første øyekast er markeringsfunksjonen til enheten - skjermen - en forbedring, men ikke dramatisk. Jeg syntes personlig at skjermbildet med høyere oppløsning på iPhone 4 kontra iPhone 3 var mer merkbart enn den nye iPad. For sistnevnte var det mer "Å, det er fint" enn "WOW, det er utrolig."

Størrelsen og heftet til tabellene er ganske like, og jeg vil gjette når de blir utsatt for "bestemor-testen", antagelig vil iPad 2 og nye iPad antas å være den samme enheten. Dette gir selvfølgelig spørsmålet om hvor Apple går herfra, bortsett fra "feature porn" -drevne oppgraderinger, men det er en diskusjon for en annen artikkel.

De andre forbedringene av enheten er like blasé for bedriftsbrukere, alt fra et bedre kamera og marginalt raskere prosessor, til forbedrede celledatafunksjoner via 4G-nettverk. Helt ærlig er den største nyheten for bedriften som er skapt av den nye iPad, prisfallet på iPad 2, som er en meget dyktig enhet, med mindre selskapet absolutt trenger en skjerm med høy oppløsning eller raskere mobildata.

En av de største hindringene for adopsjon av nettbrett i bedriften er mangel på applikasjoner. I hovedsak nøler organisasjoner med å kjøpe nettbrett uten å vite nøyaktig hvilket forretningsproblem de vil løse. Som med all ung teknologi blir dette litt av et kylling- og eggproblem: uten å tvinge applikasjoner, er det ingen som kjøper nettbrett, og uten et stort utvalg av nettbrettinstallasjoner, er det ingen som skriver bedriftens nettbrettapplikasjoner. Siden iPad 2 får det som tilsvarer et 20% fall i klistremerkeprisen, skyver vi stadig dypere inn i råvareprisområdet, hvor det er mer fornuftig å kjøpe noen få nettbrett for eksperimentering.

Når de første salgsanslagene for den nye iPad fortsetter å treffe robuste høydepunkter, blir det tryggere å anta at nettbrett er langt mer enn en forbipasserende kjepphest som snart vil gå veien for netbook. Selskaper fra forhandlere til flyselskaper implementerer nettbrett, og å sette disse enhetene i hendene til dine mest kreative teknologer er fremdeles den beste måten å distribuere denne teknologien for å løse dine spesielle forretningsproblemer. Når markedslederens siste generasjonsprodukt blir litt mer tilgjengelig, kan det hende at tiden er inne for å sette i gang den oppgaven i organisasjonen.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com