Best av de beste: Våre 10 favorittvinnere av CES 2020-prisen for beste innovasjon

Best av de beste: Våre 10 favorittvinnere av CES 2020-prisen for beste innovasjon Klar for litt kul teknologi i livet ditt? Disse prisvinnerne inkluderer elementer for sikkerhet, produktivitet, tilgjengelighet og helse.

Fra kunstige mennesker og toalettpapirleveringsroboter til netting av Wi-Fi-rutere og urban luftmobilitetstjenester, og mye mer i mellom, har årets CES 2020 i Las Vegas ingen mangel på wow-faktor-teknologi.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

Hvert år kombinerer CES tusenvis av produkter til CES Innovation Awards, en årlig konkurranse som hedrer fremragende design og prosjektering innen forbrukerteknologiprodukter. Et panel av bransjeekspertdommere vurderer applikasjoner i hver produktkategori basert på spesifikke kriterier og leverer deretter to nivåer av anerkjennelse: Honoree (et produkt som scorer over terskelen som er satt for en bestemt kategori), og Best of Innovation (gitt til den høyeste- vurdert produkt i hver kategori).

De 5 viktigste tingene som skjedde på CES 2020 (CNET)

I 2020 mottok 464 produkter priser over 28 kategorier. Trettini produkter ble smurt av Best of Innovation-vinnere. Av de 31 valgte vi favorittene våre til bedrift (og moro).

Det beste av innovasjon (digital bildebehandling eller fotografering)

Leica Geosystems BLK2GO

Av Leica Geosystems, en del av Hexagon

Den trådløse håndholdte laserskanneren BLK2GO lar brukere skanne mellomrom, strukturer og gjenstander ved å gå gjennom rommet mens du holder den lette enheten. Operasjonen med en knapp fanger dimensjonene øyeblikkelig med LiDAR med to akser og panoramabilder og gjør dem om til fargelagte og dimensjonsnøyaktige 3D-punktskyer.

Dataene hentet fra BLK2GO kan brukes til å dokumentere et sted eller et sted, lage 3D-modeller, kartlegge og designe nye bygninger eller ettermontere og ombygge.

The BLK2GO wireless handheld imaging laser scanner.

" data-credit="Image: Leica Geosystems" rel="noopener noreferrer nofollow">

Den BLK2GO trådløse håndholdte bildebehandlingslaserskanneren.

Bilde: Leica Geosystems

Det beste av innovasjon (Droner og ubemannede systemer)

Long Endurance Fuelcell Drone (DS30 med DP30)

Av Doosan Mobility Innovation

Doosans DS30 med en DP30 er en fullt integrert kommersiell drone-løsning for hydrogenbrenselceller. Denne dronen er bygget for BVLOS-applikasjoner (Beyond Visual Line Of Sight) og som et skalerbart verktøy for organisasjoner som distribuerer droner-flåter.

Denne drivstoffcelle-kraftpakken muliggjør lange utholdenhetsdronflyvninger. Med miljøvennlig teknologi som bruker hydrogen, som er en ren energikilde, har dette systemet en overveldende energitetthet (700wh / kg) mer enn tre ganger så stor som en batteridron, noe som muliggjør opptil to timers kort flytid, som var den mest begrensede tilstanden i den konvensjonelle dronebransjen.

DS30-long endurance Fuelcell Drone


" data-credit="Image: Doosan Mobility Innovation" rel="noopener noreferrer nofollow">

DS30-lang utholdenhetsdrivstoffdron


Bilde: Doosan Mobility Innovation

Det beste fra innovasjon (hodetelefoner og personlig lyd)

Norm Briller

Av Human Capable Inc.
Utseende kan bedrage. Ta for eksempel Norm-briller. De ser ut som vanlige solbriller, men de er faktisk augmented reality (AR) smarte briller, med Android-basert OS, stemmebrukergrensesnitt, doble høyttalere, kamera og en head-up skjerm som kan vise digitalt innhold i brukerens synsfelt .

Med en vekt på mindre enn 36 gram kan Norm Glasses brukes hele dagen og kobles via Bluetooth med Android- eller iOS-smarttelefoner. Brillene kan også gi billedtekst for hørselshemmede og gjøre det mulig for blinde å samhandle med digitalt innhold med stemme, eller få hjelp fra en ekstern assistent.

Norm glasses

" data-credit="Image: Human Capable Inc." rel="noopener noreferrer nofollow">

Normglass

Bilde: Human Capable Inc.

Best of Innovation (Embedded Technologies)

Syntiant NDP100 Neural Decision Processor

Av Syntiant Corp.
Syntiant NDP100 microwatt-power Neural Decision Processor (NDP) er en kommersiell silisiumenhet utviklet for å sette maskinlæring / AI-prosessering i nesten enhver forbrukerenhet.

Spesiallaget for å kjøre nevrale arbeidsmengder, bruker NDP100-prosessoren mindre enn 150 mikrobatt, noe som gjør AI til en realitet for produkter så små som høreapparater til så store som bærbare datamaskiner uten å koble til skyen.

Syntiants prosessorer gjør det mulig for et talegrensesnitt i de minste systemene å supplere eller erstatte taktile grensesnitt, for eksempel knapper, brytere, ringer og berøringsskjermer.

Syntiant NDP100 Neural Decision Processor

" data-credit="Image: Syntiant Corp" rel="noopener noreferrer nofollow">

Syntiant NDP100 Neural Decision Processor

Bilde: Syntiant Corp

Best of Innovation (Virtual & Augmented Reality)

NextMind

Av NextMind
NextMind er verdens første hjernesensorenhet som gjør det mulig for brukere å kontrollere VR / AR-hodetelefonene sine.

NextMind-enheten sitter bak på hodet og klemmer seg til ethvert pannebånd, hette eller VR / AR-headset og kan sømløst forenes med VR / AR-headsett. Den kombinerer dype nevrale nettverk og nevrale signaler fra hjernen for å forvandle en brukers intensjon til direkte hjernekommandoer, og skaper en symbiotisk forbindelse med den digitale verden.

For eksempel tillater det brukere å utføre handlinger og navigere uten tradisjonelle kontrollere, noe som skaper en direkte og berøringsfri fordypning med virtuelle eller forsterkede miljøer.

NextMind brain-sensing device.

" data-credit="Image: NextMind" rel="noopener noreferrer nofollow">

NextMind hjernesensorenhet.

Bilde: NextMind

Best of Innovation (Smart Cities)

Valerann Smart Roads System

Av Valerann

Valerann opprettet en Internet of Things (IoT) -sensor som forvandler veier til datagenererende infrastruktur, noe som gjør kjøringen raskere, tryggere og støtter autonome kjøretøy.

Valeranns Smart Road System er en AI nettbasert trafikkstyringsplattform som produserer sanntid, høyoppløselig informasjon om alt som foregår på veien. Ved å integrere trådløse sensorteknologier i veier gir systemet kontinuerlig innsikt og forutsigelser, og transformerer veier til fremtidig klar, datagenererende infrastruktur.

Ved å samle denne informasjonen kan Valerann for eksempel gi sanntids kritisk informasjon til sjåfører som å informere autonome kjøretøyer om sammenslåing av kjøretøy, dele informasjon om risiko og gi navigasjonsapper kjørefelt-for-bane-trafikk.

Sensorene kan bruke kontrollerbare lysdioder for å dele enkle meldinger med drivere, hvor som helst på veien.

The Valerann Smart Roads System


" data-credit="Image: Valerann" rel="noopener noreferrer nofollow">

Valerann Smart Roads System


Bilde: Valerann

Det beste av innovasjon (underholdning og sikkerhet i kjøretøyet)

Bosch Virtual Visor

Av Bosch
Ta farvel med det konvensjonelle solskjermet til bilen, som aldri ser ut til å beskytte solens blending. Solskjermen får en oppgradering med Bosch Virtual Visor. Virtual Visor har en gjennomsiktig LCD-skjerm sammen med et lite RGB-kamera i kabinen, og sporer solen som skinner på en sjåfør. Ved å bruke kunstig intelligens (AI) blokkerer du førerens øyne mens resten av visiret blir gjennomsiktig. Dette lar sjåføren se mer effektivt enn med et tradisjonelt visir.

Bosch Virtual Visor

" data-credit="Image: Bosch" rel="noopener noreferrer nofollow">

Bosch Virtual Visor

Bilde: Bosch

CES 2020 Best of Innovation: Accessibility

Code Jumper

Av American Printing House for the Blind
Blinde eller svaksynte barn kan lære seg datakoding og programmeringsevner takket være det nye pedagogiske leketøyet, Code Jumper. Code Jumper, designet av Microsoft og utviklet av American Printing House for the Blind (APH), gjør koding umiddelbart tilgjengelig for barn (7-11 år), uavhengig av synssyn.

For å bruke, kan elevene identifisere, ved syn eller berøring, lysfargede plastkuler med store knapper og knapper, som de kobler til med "jumperkabler" (tykke ledninger) for å fysisk lage datakode som kan fortelle historier, lage musikk og til og med knekke vitser.

Ikke bare lærer barn grunnleggende programmeringskonsepter som sekvens, iterasjon, utvalg og variabler, de oppfordres til å løse den samme utfordringen på flere måter.

Code Jumper

" data-credit="Image: American Printing House for the Blind" rel="noopener noreferrer nofollow">

Code Jumper

Bilde: American Printing House for the Blind


Best of Innovation (Wearable Technologies)

H2-BP

Av Charmcare Co., Ltd.
H2-BP er en blodtrykksmåler av armbåndstype, som kan brukes i 24 timer som en klokke. På 43g med størrelsen 60 (H) x75 (D) x24 (W) er det den minste og letteste blodtrykksmåleren i verden. Brukere kan sjekke dataene via en smarttelefonapp.

H2-BP

" data-credit="Image: Charmcare" rel="noopener noreferrer nofollow">

H2-BP

Bilde: Charmcare

Det beste av innovasjon (helse og velvære)

Colgate Plaqless Pro

Av Colgate Palmolive
De fleste vet ikke om de pusset tennene ordentlig. Den elektriske tannbørsten Colgate Plaqless Pro - som snart vil være kommersielt tilgjengelig - søker å endre det. Plaqless Pro har blitt introdusert som den første elektriske tannbørsten som oppdager oppbygging i sanntid, og har innebygd smarte optiske sensorer i børstehodet, noe som gjør at børster kan "se" hvordan de virkelig pusser. En lysring på håndtaket blir blått for å varsle brukere om at oppbygging oppdages og blir hvit når et område er ferdig. Tannbørsten synkroniseres også med Apple Health-appen for enkel og gjennomsiktig sporing av oral helse.

Colegate Plaqless Pro

" data-credit="Image: Colgate Palmolive" rel="noopener noreferrer nofollow">

Colegate Plaqless Pro

Bilde: Colgate Palmolive

Produkt tilgjengelighet

For å kvalifisere seg til CES 2020-priser, må produkter være tilgjengelige for salg til publikum for første gang i amerikanske utsalgssteder eller online mellom 1. april 2019 og 1. april 2020.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com