Fordelene med lavkodeplattformer kan gi virksomheter

Fordelene lavkodeplattformer kan gi virksomheter På Gartner Symposium 2018 beskrev Simon Black fra Mendix utfordringene virksomheter fremdeles står overfor når de tar i bruk lavkodingssystemer.

På Gartner-symposiet 2018 snakket Simon Black fra Mendix med TechRepublics Alison DeNisco Rayome og forklarte utfordringene som fortsatt står overfor når de tar i bruk lavkodingssystemer. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Så noen av de største fordelene som bedriftene kan få ved å adressere og bruke sin lavkodeplattform, er for det første at de kan redusere de samlede kostnadene for utvikling. Mendix lar forskjellige typer utviklere i organisasjonen din kunne bygge applikasjoner. Så du trenger ikke å ha de dyre utviklerne som bygger disse applikasjonene. Med en lavkodeplattform kan du også bygge seks til ti ganger raskere enn tradisjonell utvikling, og dette er fordi vi ikke oppretter kode. Vi modellerer visuelt et program og omfatter hele livssyklusen for applikasjonen. Alt fra design, utvikling og distribusjon håndteres innenfor plattformen.

Så jeg tror noen av de største utfordringene vi ser kundene våre når de tar i bruk en lavkodeplattform, først og fremst er de nødt til å endre tankegangen om hvordan de utvikler applikasjonene sine. Ikke lenger kan de bare begynne å tenke på å skape kravene i virksomheten og kaste dem over gjerdet til IT-brukerne. De trenger å begynne å tenke på å bruke Agile-metodikk, og det er mange, men de må kunne ha en plattform der de faktisk kan bringe disse forretnings- og IT-brukerne sammen for å kunne samarbeide og bygge applikasjoner sammen, slik at du kan sørge for at du bygger applikasjonene dine første gang riktig og bygger dem seks til ti ganger raskere enn tradisjonell utvikling.

Så jeg tror at det viktigste som IT-ledere trenger å vite er at lavkoden vokser. Lavkode kommer til å være den viktigste og primære leveringsplattformen for programvare, og det er spådd innen 2020 at 75% av alle applikasjoner kommer til å bli utviklet i en lavkodeplattform. Og dette er ganske enkelt fordi de i virksomheter ikke kan finne de riktige ressursene, de rette tekniske ressursene til å videreføre på tradisjonelle kodespråk. Og heller ikke tradisjonelle kodespråk lar dem møte den etterspørselen fra virksomheten. Det vil alltid være en økning for flere og flere applikasjoner fra virksomheten, og de trenger en lavkodeplattform for å kunne adressere det.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com